aquaman aquaman

Jason Momoan tähdittämä Aquaman and the Lost Kingdom -elokuva saapuu HBO Maxille 27.2.

Ajankohtaista Elokuvat HBO Luettavaa

Joulukuussa ensi-iltansa saanut, James Wanin ohjaama ja Jason Momoan tähdittämä uutuuselokuva Aquaman and the Lost Kingdom saapuu katsottavaksi HBO Max palvelussa 27.2. alkaen.

Ohjaaja James Wan ja itse Aquaman, Jason Momoa – sekä Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ja Nicole Kidman – palaavat kaikkien aikojen tuottoisimman DC-elokuvan jatko-osassa Aquaman and the Lost Kingdom.

Black Manta, jonka ei onnistunut kukistaa Aquamania ensimmäisellä kerralla, haluaa edelleen kostaa isänsä kuoleman eikä kaihda keinoja tuhotakseen Aquamanin lopullisesti. Tällä kertaa Black Manta on entistäkin vahvempi vihollinen käyttäessään apunaan myyttistä Mustaa kolmikärkeä ja sen sisältämää ikivanhaa pahuuden voimaa. Aquaman ryhtyy taisteluun pyytäen yllättäen avukseen vangitun veljensä Ormin, Atlantiksen entisen kuninkaan. Heidän tulee unohtaa vanhat kaunansa ja käydä yhteistyöhön suojellakseen valtakuntaansa ja pelastaakseen Aquamanin perheen – ja koko maailman – peruuttamattomalta tuholta.

Ensimmäisen elokuvan rooleihinsa palaavat tutut tähdet: Jason Momoa on Arthur Curry eli Aquaman, joka yrittää nyt tasapainotella niin Atlantiksen kuninkaan kuin tuoreen isän rooleissa; Patrick Wilson on Orm, Aquamanin velipuoli ja arkkivihollinen, jonka on nyt omaksuttava uusi rooli veljensä vastahakoisena liittolaisena; Amber Heard on Mera, Atlantiksen kuningatar ja kruununperijän äiti; Yahya Abdul-Mateen II on Black Manta, joka on entistäkin omistautuneempi kostamaan isänsä kuoleman tuhoamalla Aquamanin, tämän perheen ja koko Atlantiksen; ja Nicole Kidman on Atlanna, tulisieluinen johtaja ja soturin sydämellä varustettu äiti. Rooleihinsa palaavat myös Dolph Lundgren, joka on kuningas Nereus, ja Randall Park, joka on tri Stephen Shin.

Warner Bros. Picturesin elokuva Aquaman and the Lost Kingdom on James Wanin ohjaama ja Peter Safranin, Wanin ja Rob Cowanin tuottama. Vastaavina tuottajina toimivat Galen Vaisman ja Walter Hamada. Käsikirjoitus on David Leslie Johnson-McGoldrickin käsialaa, perustuen James Wanin ja David Leslie Johnson-McGoldrickin sekä Jason Momoan ja Thomas Pa’a Sibbettin tarinaan ja DC-hahmoihin. Aquamanin hahmon ovat luoneet Paul Norris ja Mort Weisinger.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa