Echo Kuva: Disney+ (Marvel Studios)

Marvel Studiosin Echo julkaistaan Disney+ -palvelussa 10. tammikuuta 2024

Disney Disney+

Yksikään paha teko ei jää rankaisematta 10. tammikuuta 2024, kun Marvel Studiosin Echo julkaistaan Disney+ -palvelussa. Täysin uusi traileri ja juliste ovat nyt saatavilla. Viisijaksoisessa sarjassa Maya Lopez (Alaqua Cox) joutuu Wilson Fiskin (Vincent D’Onofrio) rikollisimperiumin jahtaamaksi. Kun matka vie hänet kotiin, hän joutuu kohtaamaan oman perheensä ja perintönsä. Kaikki viisi jaksoa julkaistaan kerralla Disney+ -palvelussa 10. tammikuuta. Echo on ensimmäinen Marvel Studios -sarja, jossa kaikki jaksot julkaistaan kerralla katsottavaksi. 

Echo-sarjan pääosissa nähdään myös Chaske Spencer (Wild Indian, The English), Graham Greene (1883, Goliath), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower Moon, Stumptown), Devery Jacobs (FX:n Reservation Dogs, American Gods), Zahn McClarnon (Dark Winds, FX:n Reservation Dogs), Cody Lightning (Hey, Viktor!, Four Sheets to the Wind) ja Vincent D’Onofrio (Hawkeye, Godfather of Harlem).

Sarjan ohjaajina toimivat Sydney Freeland (Navajo) ja Catriona McKenzie (Gunaikurnai). Vastaavat tuottajat ovat Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Richie Palmer, Jason Gavin (Blackfeet), Marion Dayre ja Sydney Freeland. Apulaistuottajina toimivat Jennifer L. Booth ja Amy Rardin. 

Lähde: Disney

KATSO TRAILERI ALTA:


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa