FX:n Bearille kolmas kaudi Disney Plussalle

Ajankohtaista Disney+

Kriitikoiden ylistämä ja palkittu hittisarja Bear palaa vuonna 2024.

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on tällä hetkellä ehdolla 13 Emmy®-palkinnon saajaksi, mukaan lukien paras komediasarja -kategoria.

Kaksi ensimmäistä tuotantokautta ovat heti katsottavissa Disney+ -palvelussa.

”’The Bear’, joka lumosi yleisön ensimmäisellä kaudellaan ja saavutti toisella kaudellaan vielä suurempia korkeuksia, on tullut kulttuuri-ilmiöksi”, sanoi Nick Grad, FX Entertainmentin presidentti. ”Olemme niin ylpeitä siitä, että saamme tehdä yhteistyötä Christopher Storerin, Joanna Calon, Josh Seniorin ja lopun luovan tiimin sekä loistavan näyttelijäkaartin kanssa, jota johtaa Jeremy Allen White, Ayo Edebiri ja Ebon Moss-Bachrach. Mitä he ja työryhmä ovat tehneet, on todella merkittävää, ja me sekä kumppanimme Hulu ja Disney+ odotamme innolla seuraavaa lukua ’The Bearin’ tarinassa.

Ensimmäinen kausi on tällä hetkellä ehdolla 13 Emmy®-palkinnon saajaksi, mukaan lukien erinomainen komediasarja, näyttelijäehdokkuudet Jeremy Allen Whitelle, Ebon Moss-Bachrachille, Ayo Edebirille, Jon Bernthalille ja Oliver Plattille, sekä ehdokkuudet käsikirjoituksesta, ohjauksesta, castingista, tuotannonsuunnittelusta, kuvankäsittelystä, äänenkäsittelystä ja äänimiksauksesta. Kriitikoiden ylistämä sarja palkittiin myös AFI:n vuoden TV-ohjelmana ensimmäisellä kaudellaan ja keräsi lukuisia palkintoja, mukaan lukien WGA-palkinto, PGA-palkinto, Film Independent Spirit -palkinto, American Cinema Editors -palkinto ja ACE Eddie -palkinto. Lisäksi Jeremy Allen White voitti Golden Globe-, SAG- ja Critics Choice -palkinnot parhaasta pääosanäyttelijästä komediasarjassa.

Toisella kaudella seurattiin Carmen ”Carmy” Berzatton (Jeremy Allen White), Sydney Adamun (Ayo Edebiri) ja Richard ”Richie” Jerimovichin (Ebon Moss-Bachrach) työtä heidän yrittäessään muuttaa likaista voileipäbaarinsa seuraavan tason paikaksi. Ravintolaa riisuttaessa paljaaksi, myös työryhmä lähti omille muutosmatkoilleen, jokaisen joutuessa kohtaamaan menneisyytensä ja miettiessä, kuka he haluavat olla tulevaisuudessa.

Tietenkin ainoa asia, joka oli ravintolan pyörittämistä vaikeampaa, oli uuden ravintolan avaaminen, ja tiimin täytyi tasapainotella hullun byrokratian, lupien ja urakoitsijoiden kanssa samalla kun he loivat kauneutta ja luovuuden tuskaa ruokalistaa suunnitellessaan. Siirtymä toi mukanaan myös uuden keskittymisen vieraanvaraisuuteen. Koko henkilökunnan täytyi tulla yhteen uusilla tavoilla, työnneten rajojaan kyvyissään ja suhteissaan, ja he oppivat myös, mitä palvelualalla oleminen tarkoittaa, niin asiakkaille kuin toisilleen.

FX:n ’The Bear’ on luonut Christopher Storer (’Ramy’, ’Eighth Grade’), joka toimii myös executive producerina yhdessä Joanna Calon (’BoJack Horseman’, ’Undone’), Hiro Murain (’Atlanta’, ’Station Eleven’) Super Frog, Josh Seniorin ja Matty Mathesonin kanssa, Tyson Bidner (’Ramy’) toimii tuottajana. Sarjan tuottaa FX Productions.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa