Entrevias - Karut kadut Entrevias – Karut kadut

Arvostelussa Netflixin espanjalainen Entrevias – Karut kadut

Ajankohtaista Arvostelu Netflix Sarjat Suoratoisto

Netflixin Karut kadut-sarja (engl. Wrong side of the Tracks) vie katsojan mukanaan Madridin yhteen kaupunginosaan, Entreviasiin, joka on ollut kaupungin köyhin kaupunginosa jo useamman vuoden. Pääosan esittäjä Tirso Abandos (Jose Coronado) on entinen armeijan kapteeni, jolla on sotakokemustakin, mutta joka nykyään vetää pientä rautakauppaa Entreviasin kaupunginosassa. Hänellä on myös aikuiset poika Santi (Miguel Angel Jimenez) ja tytär Jimena (Maria Molins), joilla on omat perheensä mutta välit isään eivät ole mitenkään parhaat, ja siksi onkin erikoista, että tyttären ottotytär Irene (Nona Sobo) muuttaa isoisänsä luo. Irenellä on omat ongelmansa poikaystävä Nelsonin (Felipe Londono) kanssa, ja nämä ongelmat ovat nyt matkalla myös Tirson arkeen. Asiassa ei ole apua siitä, että paikallinen poliisietsivä Ezequiel (Luis Zahera) on paikallisen huumekauppiaan ”palkkalistoilla”. Onneksi kuitenkin Tirsolla on alueella entiset sotilaskaverinsa Pepe (Manuel Tallafe) sekä Sanchis (Manolo Caro).

Netflixin Entrevias on tarina nuorista, jotka haluavat pois arjesta, kohti parempaa tulevaisuutta ja uutta asuinpaikkaa, mutta joilla ei ole oikeita välineitä unelmien toteuttamiseen. Irenen toiveet ja ajatukset saavat Nelsonin tekemään huonoja päätöksiä, joista on haittaa sekä nuorille että näiden perheille.

Santi ja Irene
Irene ja Nelson

Entrevias on hyvinkin mahdollinen tarina missä tahansa miljoonakaupungin sivukaduilla. Nuorten mahdollisuudet tuntuvat mahdottomilta, köyhyys, väkivalta, huumeet – ainoat keinot päästä tilanteesta pois ja muuttaa muualle kulkevat usein rikollisuuden kautta – siitä kertoo Entrevias. Nuori Filippiineiltä ottolapseksi haettu tyttö ei tunnu löytävän paikkaansa, ja vastaavasti nuori Kolumbiasta tuotu poika ei löydä omaa paikkaansa – nämä kaksi löytävät sattuman kautta toisensa.

Entrevias kertoo myös tarinan alueiden muuttumisesta maahanmuuton ja aikojen muuttuessa näkökulmana espanjalainen sotaveteraani, joka ei olekaan valmis enää katsomaan pois – varsinkaan nyt kun hänen lapsenlapsensa joutuu kaiken keskelle.

Suosittelemme. Sarjaa on katseltavissa kolme kautta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 5 / 5. Arvosteluja: 3

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa