Arvostelussa Disney+:n Will Trent

Ajankohtaista Arvostelu Disney Disney+

Disney+:n uusi poliisisarja Will Trent to etualalle älykkään ja tapauksia vauhdilla ratkaisevan erikoisagentti Will Trentin (Ramon Rodriquez). Will työskentelee GBI:lle Atlantan poliisilaitoksella Georgiassa. Hänen pomonaan on Amanda (Sonja Sohn). Ensimmäinen kausi pitää sisällään kahdeksan jaksoa.

Will Trent sarja perustuu Karin Slaughterin bestselleriin.

Will Trentin tausta on erilainen. Hän on kasvanut kasvattikodeissa ja kokenyt kovia lapsuudessaan. Hänellä on myös lukihäiriö, ja vaikka hän periaatteessa osaa lukea, on se hänelle todella vaikeata. Siihen kun yhdistää hänen sosiaaliset vaikeutensa, ollaan ongelmissa. Onnistuuko uusi pari Faith Mitchell (Iantha Richardson) auttamaan Williä pärjäämään entistä paremmin?

Willin on/off tyttöystävä on myös poliisi ja töissä Atlantan poliisilaitoksella, mutta toisella osastolla. Willin ja Angie Polaskin (Erika Christensen) ystävyys juontaa lapsuuden hoitokoteihin ja he tietävät paljon toistensa historiasta ja peloista, kokemuksista ja tämä näkyy tasaisesti koko kauden edetessä. Siinä missä Willin ongelmat ovat sosiaalisia ja lukihäiriöitä, Angien ongelmat ovat enemmän nautintoaineissa, ja Faithilläkin on omat ongelmansa.

Will Trent sarja esittelee yhden tapauksen per jakso ja samalla sarjan henkilöiden väliset kemiat etenevät ja toisista tulee ystäviä, siinä missä toiset oppivat kenties sietämään toisia. Miten esimerkiksi Will ottaa vastaan tiedon Angien ja Michael Ormewoodin (Jake McLaughlin) suhteesta, joka on ollut muutakin kuin vain työsuhde.

Will Trent on disneymäinen draamasarja, mutta siinä on jopa komiikan piirteitä ja se on ihan hyvää arki viihdettä, eli katselemisen arvoinen.


Muuta luettavaa

Somemarkkinointi – tavoita asiakkaasi sosiaalisessa mediassa

Somemarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa asiakkaat sosiaalisen median kanavissa. Somemarkkinoinnin avulla yritykset voivat lisätä brändin näkyvyyttä, luoda vuorovaikutteista sisältöä ja tavoittaa uusia asiakkaita. Somemarkkinoinnin avulla voidaan myös rakentaa yhteisöllisyyttä ja asiakassuhteita. Somemarkkinointi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, mutta menestyminen vaatii kohderyhmän tuntemusta ja jatkuvaa sitoutumista. Kun somemarkkinointi on toteutettu oikein, se voi tuoda merkittäviä tuloksia ja kasvattaa yrityksen myyntiä ja brändin arvoa.

Digitalisaatio on tullut jäädäkseen

Kaiken kaikkiaan internetin vallankumous on muuttanut tapaamme elää ja toimia merkittävästi. Digitalisaatio on tullut jäädäkseen, ja sen vaikutukset jatkavat kehittymistään tulevaisuudessa. On tärkeää ymmärtää digitaalisen maailman mahdollisuudet ja haasteet ja pyrkiä hyödyntämään niitä vastuullisesti.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa