Joonas Nordman Show palaa MTV:n lauantai-iltoihin Joonas Nordman Show palaa MTV:n lauantai-iltoihin

Joonas Nordman Show palaa MTV:n lauantai-iltoihin

Ajankohtaista MTV

Lauantai-iltojen parasta antia on tänä syksynä luvassa, kun valloittava Joonas Nordman Show starttaa kolmannen tuotantokautensa MTV:llä 17.9. klo 21 alkaen. Mielenkiintoisten vieraiden lisäksi studiossa viihdyttävät vaihtuvat sidekickit.

Joonas Nordman Show palaa MTV:n lauantai-iltoihin 17.9. klo 21 alkaen suurempana ja hauskempana kuin koskaan. Joonas Nordmanin luotsaama humoristinen keskusteluohjelma käsittelee mielenkiintoisimmat ilmiöt ja puhutuimmat aiheet, hauskalla ja oivaltavalla tavalla. Illan aikana studioon saapuu kiinnostavia julkkisvieraita, jotka pääsevät myös heittäytymään mitä erikoisimpiin peleihin ja haasteisiin. Show saa myös viimein kauan kaivatun live-yleisönsä. Illan musiikista vastaa Katja Lapin houseband.

Ensimmäisessä jaksossa vierassohvalle istuutuvat Kiti Kokkonen ja Jukka Jalonen.

”JNS on kolmannellakin kaudella maan hauskin ja paras talk show, joka kutsuu vieraaksi kiinnostavia ihmisiä ja näyttää heistä uusia puolia ajankohtaista ja terävää huumoria unohtamatta. Erityisen eksoottista on tietenkin se, että ensimmäistä kertaa studiossa on paikalla myös yleisö”, Joonas Nordman kertoo.

”JNS on aiempia kausia isompi jo pelkästään studion osalta. Lisäksi ohjelman käsikirjoitustiimiin kuuluvat koomikot Fathi Ahmed ja Pietari Vihula sekä toimittaja Jenni Poikelus myös esiintyvät ohjelmassa vaihtuvina vakiokasvoina. Olen tulevasta syksystä erittäin innoissani.”

Lähde: MTV

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa