Possen kymmenes juhlakausi alkaa pe 9.9. klo 20.00 Possen kymmenes juhlakausi alkaa pe 9.9. klo 20.00

Possen kymmenes juhlakausi alkaa pe 9.9. klo 20.00

Ajankohtaista MTV

Kymmenen kauden ikään ehtinyt Posse palaa MTV:n ohjelmarosteriin perjantaina 9.9. kello 20 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Juhlakauteen mahtuu mukaan ohjelman 100. jakso sekä erikoisjakso, jossa 50 vuotta täyttävä WWF ja Posse yhdistävät voimansa luonnon puolesta.

Perjantai-iltojen ikoni, pelastaja ja yllättäjä Posse juhlii kymmenettä kauttaan kymmenellä timanttisella jaksolla sekä Possen ja WWF:n erikoisjaksolla.

Juhlakauden kunniaksi on luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita sillä stuntit ja rallit palaavat! Luvassa muun muassa Suomen korkeimmat stuntit, suihkurallia, lätkäbiisirallia, kesäbiisirallia, ja bilebändirallia. Piilokamerat ottavat uusia kierroksia ja muun muassa Lakko, Herba, Jenni Dahlman ja Jarno Laasala pääsevät tekemään paluun ohjelmaan tietämättä siitä itse! Naurua ja jännitystä on luvassa, sillä livelähetyksiin on tulossa täysin uutta livesketsien muodossa. 

Vieraina nähdään jälleen kerran kavalkadi Suomen kärkinimiä, kuten Anna Puu, Krista Pärmäkoski, Robin, Sean Huff, Petteri Koponen, Harri Syrjänen, Toni Wirtanen, Erin, Emma Kimiläinen, Heikki Sorsa, Peetu Piirainen, Jarkko Tamminen, Gasellit, Portion Boys ja kymmeniä muita syksyn ajankohtaisimpia nimiä.

Entä mitä tapahtuu sadannessa lähetyksessä pe 21.10? Se jää nähtäväksi, kun posselaiset laittavat syksyn pisimmät ja parhaimmat juhlat pystyyn studiossa!  

Possessa jatkaa tänä syksynä tuttu seitsikko: Kalle Lamberg, HP Parviainen, Jarppi Leppälä, Viivi Pumpanen, Veronica Verho, Jaakko Saariluoma ja Aku Hirviniemi.

Posselaiset ovat tulleet katsojille vuosien saatossa erittäin tutuiksi. Mutta kuka heistä jännittää livelähetyksiä niin, että ravaa alituiseen vessassa? Entä kuka ei suostuisi menemään suorassa lähetyksessä naimisiin? Ja kenen liikuttava puhe ennen suoria lähetyksiä on yhdelle posselaiselle tärkeä rutiini?

 

Posse X WWF: Ilta luonnon puolesta

Juhlakaudella Posse ja WWF yhdistävät voimansa yhden erikoisjakson ajaksi. Posse X WWF: Ilta luonnon puolesta -lähetys nähdään kauden päätösjaksona, suorana lähetyksenä totta kai.

WWF:n ja Possen erikoislähetys nähdään 18.11. Jaksossa Posse ja WWF yhdistävät voimansa luonnon puolesta! WWF täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi Jaska, Jarppi, Viivi, Veronica, HP, Aku ja Kalle vierailevat Saimaalla etsimässä syntyneitä norppia, purkavat patoa Hiitolanjoella, vierailevat perinnemaisemissa talkooleirillä ja osallistuvat öljyntorjuntajoukkojen toimintaan.

Studiossa on mukana liuta Suomen kärkinimiä haastatteluissa, pelaamassa ja esiintymässä hyvän asian puolesta. Illan aikana katsojatkin pääsevät osallistumaan lähetykseen lahjoittamalla tai liittymällä kummiksi luontokadon estämiseksi. 

Lähde: MTV


Vinkki: Samsungin älypuhelimella katsot myös sarjoja ja leffoja

Samsungin puhelimella voit katsoja sarjoja ja leffoja jonkun palvelun kautta olevalla mobiilisovelluksella. Esimerkiksi Samsung Galaxy A12 -puhelimella voi katsoa leffoja vaikka rannalla aurinkoa ottaessas helposti ja vaivatta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa