Arvostelussa HBO:n elokuva Running with the Devil

Ajankohtaista Arvostelu Elokuvat HBO

Harvemmin arvostelemme täällä elokuvia, koska ne eivät vain oikein ole suosikkejamme, mutta välillä on aika myös elokuvalle. HBO:n Running with the Devil tuli listalle pääosanäyttelijöidensä ansiosta, mutta millainen itse elokuva oli?

Pääosissa nähdään Kokin roolissa Nicolas Cage, Miehen roolissa Laurence Fishburne, vastaavan agentin roolissa Leslie Bibb, huumepomona Barry Pepper, poliisin avunantajana Adam Goldberg ja Cole Hauser tappajana – elokuva on vuodelta 2019, mutta jostain syystä pomppasi meille näkyville HBO:n listalla ja siitä sitten päätyi katselulistalle. Elokuvan ohjasi Jason Cabell.

Kuten trailerista nähdään, ”Running with the Devil” kertoo tarinan kahdesta miehestä, jotka työskentelevät huumekartellille, ja heidän on matkustettava toiseen maahan tarkastamaan huumeen valmistus. Huumeet eivät nimittäin ole läheskään niin voimakkaita kuin niiden pitäisi olla, joten kun näin on, pomon on kutsuttava Nicolas Cage, joka tunnetaan elokuvassa nimellä The Cook, katsomaan, mikä on vialla.

Juonenrakenne

Kun kokaiinilähetys havaitaan ennakkoleikatuksi, epätoivoinen kartellin johtaja lähettää luotetuimman miehensä vaaralliselle matkalle hallitsemaan toimitusketjua. He jäljittävät kokaiinin alkuperän Kolumbiaan, missä ahkera maanviljelijä ja hänen vaimonsa joutuvat toimittamaan kokaiinipastan Kolumbian vaarallisista vuoristoisista viidakoista. Missä kohtaa ketjua menee pieleen?

Elokuva näyttää yhden mahdollisen tavan miten kolumbialainen kokaiini matkaa Kanadaan saakka, ja miten kokaiinin hinta nousee matkan varrella. Toimitusketju on täynnä pieniä osapalasia, jotka eivät tiedä toisistaan, joten kukaan ei matkalla tiedä, minne kokaiini on lopulta menossa – samalla kuitenkin toimituksessa voi tapahtua vaikka mitä ja siksi Kokki lähtee matkaan tappajan kanssa, eikä amerikkalaisuus petä nytkään vaan elokuva on täynnä tappamista…

Kun huumeet tekevät vaarallisen matkansa kansainvälisten rajojen yli, ohi gangsterien, jalostajien ja lähettien, niitä seuraa myös liittovaltion agentit. Kun Kokki tajuaa, missä verkosto hajoaa, saattaa olla liian myöhäistä pitää kartelli tyytyväisenä…

Nicolas Cage ei ole läheskään parhaimmillaan, eikä muidenkaan näyttelijöiden vuorosanat kovin montaa sivua täytä. Elokuva on periaatteessa täynnä toimintaa, mutta sekin on näennäistä. Kaiken kaikkiaan varsin turha elokuva, joka ei tarjoa muuta kuin ajankulua, jonka voisi käyttää paljon muuhunkin.

Elokuva ei missään vaiheessa nouse mitenkään erityisen hyväksi näyttelemisen, ohjaamisen tai edes tarinansa osalta. Poliisien yritykset pysäyttää kokaiini matkalla, huumeporukan ratkaisut toimitusketjun eri osissa ja kokaiinin hinnan muodostuminen monikymmenkertaiseksi loppujen lopuksi pitävät elokuvan kyllä kasassa, mutta viihdearvoltaan tämä elokuva on tasolla 5/10.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Vety – Alkuaineen ominaisuuksia ja käyttökohteita

Vety on ensimmäinen ja kevein alkuaine, joka koostuu yhdestä protonista ja yhdestä elektronista. Se on väritön, hajuton ja erittäin kevyt kaasu. Vetyä käytetään laajalti eri teollisuudenaloilla, kuten metallien käsittelyssä ja ammattikäytössä, sekä energiantuotannossa. Sitä voidaan hyödyntää polttokennoissa sähkön ja lämmön tuottamiseen, ja se tarjoaa myös potentiaalisen vaihtoehdon puhdasta energiaa tavoiteltaessa tulevaisuudessa. Vetyä voidaan myös käyttää polttoaineena esimerkiksi vetyautoissa, joissa sen ainoana päästönä on vesihöyry.

Mikael Granlund – Menestyvä jääkiekkoilija kansainvälisellä tasolla

Mikael Granlund on menestyvä suomalainen jääkiekkoilija, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisellä tasolla. Hän aloitti uransa Suomen Liigassa ja nousi nopeasti nuorten maajoukkueisiin. Granlundin taidot ja älykäs peli-ilme huomattiin myös NHL:ssä, jossa hän edusti Minnesota Wildia ja Nashville Predatorsia. Hänet tunnetaan erityisesti upeasta ”Mikaelin maalista” vuoden 2011 MM-kisoissa. Granlundin lahjakkuus, luovuus ja peliäly tekevät hänestä arvokkaan pelaajan niin seuralle kuin maajoukkueellekin. Mikael Granlund ero aihe on noussut monen ihmisen mieleen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa