Set amongst the beach clubs and palm trees of the Costa del Sol in the early 80s, A Town Called Malice follows the Lords, a crime family of petty thieves from South London, as they decamp from London to Spain to profit from an unexpected windfall – and to escape the attention of the police in a high-profile murder enquiry.

Arvostelussa SkyShowTimen A Town Called Malice – englantilainen rikossarja

Ajankohtaista Arvostelu Sarjat SkyShowTime

A Town Called Malice on brittiläinen rikostrilleri-televisiosarja, jonka on luonut Nick Love Sky Maxille. Sarjan ensi-ilta oli 16. maaliskuuta 2023. A Town Called Malice on kertomus brittiläisestä Lordin perheestä, joka koostuu mielenkiintoisista henkilöhahmoista. Pääosassa ovat kuitenkin perheen yksi pojita eli Gene Lord (Jack Rowan) sekä hänen tyttöystävänsä Cindy Carter (Tahirah Sharif), joka saa aikaa kaikenlaista missä onkaan menossa.

Gene ja Cindy joutuvat Englannissa ongelmiin Cindyn ajaessa poliisin päälle ja tämän kuollessa sairaalaan. Pariskunnan on siis paettava ja kohteena on Costa del Sol eli Espanja. Espanjassa heitä odottaa isä Albert Lordin (Jason Flemyng) veli Setä Tony (Dougray Scott), jolla kuulemma menee Espanjassa niin hyvin, että hän ihan kieriskelee rahassa. Mikä sitten on todellisuus? Englanissa Lordit olivat aiemmin olleet suuremmassa roolissa paikallisten ganstereiden joukossa, mutta 80-luku ei ole ollut Lordien parasta aikaa, joten koko perheen mahdollinen muutto toiseen maahan ei olisi huonoimmasta päästä oleva vaihtoehto.

Muutaman mutkan kautta koko Lordien perhe löytää pian itsensä Costa del Solilta Espanjasta eli mukana ovat myös perheen äiti Mint Ma Lord (Martha Plimpton), perheen vanhin poika Leonard Lord (Lex Shrapnel) vaimonsa kanssa, sekä pian seuraan liittyy myös nuorin pojista Kelly Lord (Daniel Sharman). Samalla alkaa avautua myös Cindyn todellinen minä ja hänen salaisuutensa, joka Kelly saa selville ennen Espanjaan lähtemistään.

Siinä missä Englannissa etsivä Lindsay (Leanne Best) ei saa ainakaan heti Lordeja kiinni parinsa kuolemasta, niin Espanjassa paikallinen poliisi Alfonso (Bruno Sevilla) osoittaa alusta alkaen kiinnostunuksen Lordien suuntaan, sillä rannikolla ei ennen brittejä tapahtunut varsinaisesti isompia rikoksia, mutta Lordien tultua alkoi kuolleita ilmestyä yksi kerrallaan, ja välillä useampiakin.

Hotelli vai ei?

Gene on tietyllä tavalla naiivi tyttöystävänsä suuntaan, joka näyttää olevan melkoinen sopankeittäjä. Mutta miten Lordit onnistuvat hankkeessa rakennuttaa hotelli saarelle romaneiden kanssa? Ja miten Lordien oman perheen sisäiset asiat vaikuttavat kaikkeen?

Sarja on erilainen kuin monet perussarjat, eikä vähiten sen mukana olevan musiikkipanoksen perusteella. Brittimusiikilla on nimittäin iso rooli koko sarjassa aivan alusta alkaen, ja välillä tuntuu että sarja on enemmän komedia kuin trilleri, mutta ihan viihdyttävää katseltavaa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa