Only Murders in the Building

Only Murders in the Building -hittikomediasarjan 3. kausi saa ensi-iltansa 8. elokuuta Disney+

Ajankohtaista Disney Disney+

Disney+ ilmoitti, että Only Murders in the Building -hittikomediasarjan 3. kausi saa ensi-iltansa 8. elokuuta Disney+ -palvelussa Suomessa. Original-sarjan on tuottanut 20th Television.

Kolme New Yorkin kaupungissa sijaitsevan kerrostalon asukasta, jotka eivät tunne toisiaan entuudestaan mutta pitävät kaikki tositarinoista rikoksista, päätyvät yhtäkkiä sekaantumaan sellaiseen itsekin alkaessaan tutkia naapurinsa arvoituksellista murhaa.

Steve Martinin, Dan Fogelmanin ja John Hoffmanin mielistä syntyy komediallinen murhamysteerisarja, joka kestää aikaa. ”Only Murders In the Building” seuraa kolmea vierasta (Steve Martin, Martin Short ja Selena Gomez), jotka jakavat pakkomielteen todellisiin rikoksiin ja huomaavat yhtäkkiä joutuneensa keskelle sellaista. Kun raaka kuolema tapahtuu heidän yksinomaisessa Upper West Side -asuintalossaan, trio epäilee murhaa ja käyttää tarkkaa tietämystään todellisista rikoksista tutkiakseen totuuden. He tallentavat oman podcastinsa dokumentoidakseen tapauksen ja kolmikko paljastaa rakennuksen monimutkaiset salaisuudet, jotka ulottuvat vuosien taakse. Ehkä vielä räjähtävämpiä ovat ne valheet, joita he kertovat toisilleen. Pian uhattu trio tajuaa, että murhaaja saattaa elää heidän keskuudessaan, ja he kiirehtivät purkamaan kasvavat vihjeet ennen kuin on liian myöhäistä.

”Only Murders in the Building” on peräisin Steve Martinin ja John Hoffmanin yhteistyöstä (”Grace & Frankie,” ”Looking”). Martin ja Hoffman toimivat myös sarjan vastaavina tuottajina yhdessä Martin Shortin, Selenan Gomezin, ”This Is Us” -luojan Dan Fogelmanin ja Jess Rosenthalin kanssa.

Vankat vanhempainohjaukset varmistavat, että Disney+ pysyy sopivana katselukokemuksena koko perheelle. Tilauksenhaltijat voivat asettaa rajoituksia kypsälle sisällölle ja luoda PIN-suojattuja profiileja jo olemassa olevien lasten profiilien lisäksi, mikä antaa vanhemmille ja huoltajille mielenrauhaa.


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista. Tehokas lainavertailu auttaa säästämään rahaa ja välttämään turhia riskejä lainanottoon liittyen.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa