Arvostelussa Netflixin espanjalainen Lumisadetyttö – La Chica de Nieve

Ajankohtaista Arvostelu Netflix Sarjat

Netflixin Lumisadetyttö eli La Chica de Nieve tuo eteemme kertomuksen sarjakuvapiirtäjästä ja tämän vaimosta ja heidän viisivuotiaasta Amaya tytöstään, jotka ovat alussa viettämässä hauskaa aikaa Malagan Kolmen Tietäjän festifaaleilla, katsomassa kulkuetta, kun Amaya katoaa väkijoukkoon- joku on siepannut hänet. Tästä alkaa kuusiosainen tv-sarja, jonka aikana tulee selville Amayan tarina ja paljon muuta. Sarja ilmestyi Netflixiin katsottavaksi perjantaina 27. tammikuuta. Uutuussarja nousi muutamassa päivässä suoratoistopalvelun kymmenen katsotuimman sarjan joukkoon peräti 60 maassa. Kolmen päivän jälkeen se oli kautta maailman toiseksi katsotuin sarja. Lumisadetyttö perustuu malagalaisen kirjailijan Javier Castillon romaaniin.

Pääosissa Milena Smit, Jose Coronado, Aixa Villagran, Loreto Mauleon, Raul Prieto, Cecilia Freire, Julian Villagran, Marco Caceres, Tristan Ulloa sekä Antonio Dechent.

Toimittaja ei anna periksi

Tytön kadotessa Malagan Sur lehdessä harjoittelijana oleva toimittajan alku Miren Rojo (Smit) saa mentorinsa Eduardon (Coronado) kanssa tehtäväkseen tehdä juttu tytöstä ja katoamisesta. Mirenin omassa taustassa on häneen syvästi vaikuttanut tapaus, jota hän ei edes muista kunnolla, ja jonka vuoksi hänen on käytävä ryhmäterapiassa, ja kenties juuri siksi Miren kiinnostuu Amayan tarinasta enemmän kuin muut.

Etsivien työ ei ole helppoa

Tapaamme sarjassa myös Amayan katoamista tutkivat etsivät Millanin (Villagran) sekä Chaparron (Caceres), jotka käyttävät kaikki tiedonmurut kerätäkseen jotain tietoa sieppaajista ja Amayan olinpaikasta. Sarjan edetessä Amayan vanhemmat eli äiti Ana Nunez (Mauleon) ja isä saadaan pois epäiltyjen listoilta nopeasti, mutta yksi perheen lähipiirissä oleva mies vaatii lähempää tarkastelua, ja paljastuukin ison alaikäisten lasten hyväksikäyttöön liittyvän ringin jäseneksi, mutta onko tämä rinki syyllinen Amayan katoamiseen? Sarjassa poliisit pääsevät myös kritisoimaan resurssien vähyyttä ja laitteiden heikkoja tasoa.

Sarja on ihan hyvää viihdettä

Sarja on tarpeeksi lyhyt, jotta jokaiselle jaksolle on jotain uutta tarjottavaa, mutta valitettavasti sarjaa hieman vaivaa paikallaan polkeminen ja asioista toiseen hyppely vuosien varrella. Katsoja saakin odottaa varsin pitkään ennenkuin sieppauksen syyt ja tekijät selviävät ja siitä eteenpäin tapahtumien vyöry onkin melkoinen. Tarinan päätteeksi voi vain miettiä, mitä kaikki tapahtunut oikeasti voisi vaikuttaa Amayan kaltaiseen pikku tyttöön tai tämän vanhempiin. Myös ne syyt, jotka johtivat sieppaukseen eivät ole mitenkään mahdottomia, ja henkilö joka sieppauksen suoritti voisi olla kuka tahansa vastaavassa tilanteessa oleva – vai voisiko?

Sarja myös loppuu tilanteeseen, joka mahdollistaa Netflixille toisenkin kauden tilaamisen Miren Rojon tutkimuksia. Lumisadetyttö on ihan katsottava espanjalainen tumma puhuva sarja, joka tuo vaihtelua amerikkalaiseen ampumiseen perustuviin poliisi-toimittaja-rikollinen sarjoihin.

Jos sitten ajattelee sarjan katsottuaan koko sarjaa, niin tulee ensimmäisenä mieleen sarjan poliisien tutkintalinjat, jotain todella tärkeätä jäi tarkastamatta heti alusta alkaen.


Muuta luettavaa muualta

Etsitkö uutisia, jonka aiheena on asuntomarkkinat , kiinteistöhuolto tai asuminen? Eikö asumiseen liittyvät aiheet kiinnosta? Miten olisi aiheet kuin Sähköpotkulauta vuokraus , sähköpotkulauta hinta tai vaatteita netistä?

Lisää muita aiheita muualta:
samsung xcover 5
whatsapp huijaus

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 4 / 5. Arvosteluja: 1

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa