Disney+ tarjoilee paljon katseltavaa kesäksi 2023

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat

Disney+ -palvelu on kesäkuussa pullollaan uutuuksia, kuten menestyselokuvat Flamin’ Hot ja Avatar: The Way of Water sekä odotettu Disney+ Original -sarja Housut Pois!. MCU:n 5. vaihe saa seuraavan osansa Secret Invasion -sarjan muodossa, ja lisäksi Marvel-fanit voivat nauttia uudesta Stan Lee -dokumentista, joka on katsottavissa 16. kesäkuuta! 

Tiesitkö? 

  • Valmistaudu invaasioon: Marvel Studios kutsuu meidät takaisin Nick Furyn maailmaan 21. kesäkuuta Secret Invasion -sarjassa. 16. kesäkuuta taas juhlistetaan Stan “The Man” Leetä uudessa Stan Lee -spesiaalissa.
  • Maailman merien päivä: Juhlista kanssamme hämmästyttäviä meriä 8. kesäkuuta, jolloin katsottavaksi sopivat esimerkiksi National Geographicin Meren ihmeet ja Meret ilman vettä sekä niin lasten kuin aikuistenkin rakastama Nemo-elokuvasarja: Nemoa etsimässä, Doria etsimässä ja Dorin riuttakamera.
  • Etkö saa tarpeeksesi Kardashianin perheestä? The Kardashians -sarjan 3. kausi jatkuu kesäkuussa, jolloin Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall ja Kylie jakavat uusia tarinoita elämästään.

SECRET INVASION – Disney+ Original -sarja 

Marvel Studiosin uudessa sarjassa Secret Invasion, jonka tapahtumat sijoittuvat nykypäivän MCU:hun, Nick Fury saa tietää muotoaan muuttavien skrullien ryhmän salaisesta soluttautumisesta Maahan. Fury yhdistää voimansa liittolaistensa kanssa, joihin kuuluvat Everett Ross, Maria Hill ja Maahan asumaan asettunut skrulli Talos. Yhdessä he taistelevat aikaa vastaan estääkseen skrullien uhkaavan invaasion ja pelastaakseen ihmiskunnan. Sarja alkaa 21. kesäkuuta. Uusi jakso julkaistaan joka viikko.

HOUSUT POIS! – Original -sarja 

Suosikkielokuvan jengi palaa tässä sarjassa yhteen 25 vuoden jälkeen. He vaihtavat esiintymisasunsa koiravarkauteen, kilpakyyhkyihin ja yhteen hyvin epätavalliseen panttivankitilanteeseen. Gaz on vanhempi muttei viisaampi. Hänen paras ystävänsä Dave ei enää kaipaa Gazin jekkuja. Mutta kun onnettomuus kohtaa, porukka puhaltaa yhteen hiileen yhteisen tavoitteen puolesta: vanhan ystävän kunnioittamiseksi. Kaikki jaksot katsottavissa 14. kesäkuuta.

STAN LEE – Original-dokumentti

Gene Luen Yangin sarjakuvaromaaniin perustuva American Born Chinese kertoo tavanomaisesta amerikkalaisteinistä, jonka elämä muuttuu pysyvästi hänen ystävystyessään mytologisen jumalan pojan kanssa. Tämä on tarina nuoren miehen taistelusta oman identiteettinsä puolesta, ja se kerrotaan perhesuhteiden, komedian ja Kung-Fun-täyteisten toimintakohtausten kautta. Kaikki jaksot katsottavissa 24. toukokuuta.

FLAMIN’ HOT – Original-elokuva

Flamin’ Hot on inspiroiva tositarina Richard Montañezista (Jesse Garcia). Tämä Frito Layn huoltomies teki meksikolais-amerikkalaisen perintönsä avulla ikonisesta Flamin’ Hot Cheetosista naposteltavan, joka mullisti elintarvikealan ja josta tuli maailmanlaajuinen popkulttuuri-ilmiö.

AVATAR: THE WAY OF WATER – 20th Century -elokuva 

Avatar: The Way of Water nousee uusiin korkeuksiin James Cameronin palatessa Pandoran maailmaan. Tämä henkeäsalpaava elokuva sijoittuu kymmenen vuotta ensimmäisen osan tapahtumien jälkeen ja kertoo Sullyn perheen tarinaa sekä esittelee katsojille hämmästyttävän Tulkun-meren. Avatar: The Way of Water saa ensi-esityksessä Disney+ -palvelussa 7. kesäkuuta.

TULOSSA MYÖS DISNEY+ -PALVELUUN KESÄKUUSSA 

7. kesäkuuta
Saint X S1
Queenmaker: The Making of an It Girl

14. kesäkuuta
Farm Rebellion, kausi 1

28. kesäkuuta
Great Expectations, kausi 1
Home Improvement, kaudet 1-8 
The Chi, kausi 5

Lisätietoa Disney+ -palvelusta

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on The Walt Disney Companyn direct-to-consumer-lippulaivatuote ja osa Disney Media & Entertainment Distribution -toimialuetta. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelu tarjoaa ennennäkemättömän pääsyn Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. Lisätietoa osoitteessa DisneyPlus.com sekä Disney+ -sovelluksessa, joka on saatavana useimmille mobiili- ja TV-laitteille.


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa