Skywalker saaga pian päätökseen

Ajankohtaista Disney

Alle kuukauden päästä elokuvateattereihin saapuu odotettu päätös pitkälle matkalle. Tästä ollaan puhuttu jo ennen kuin The Last Jedi elokuvan ensi-ilta koitti koska tämä tuleva elokuva on kuitenkin elokuvahistorian tärkeimpiä hetkiä. Star Wars on ollut pitkään Sci.Fi elokuvien ykkönen mutta mitä voimme odottaa tältä henkeä salpaavalta hetkeltä?

Trailereissa näemme Reyn ja Kylo Renin kohtaamassa toisensa kuolemantähden raunioilla sekä kuulemme myös edesmenneen keisari Palpatinen puhuvan taustalla. Tässä vaiheessa on hyvin vaikea sanoa miten Palpatine tulee liittymään tähän elokuvaan mutta se on hyvä keino yhdistää jokainen trilogia tähänkin elokuvaan.

Fanit sekä kriitikot ovat olleet hyvin jakautuneita mielipiteiden kanssa kahdem aikaisemman tämän trilogian osan kohdalla. Joka tapauksessa ne ovat iso osa elokuvabisnestä kuuluen ehdottomasti tunnetuimpaan sci-fi brändiin.

Lippuja voikin jo ennakkoon tilata osoitteessa https://www.finnkino.fi/event/303222/title/star_wars_the_rise_of_skywalker/

Me täällä viihdecornerissa odotamme että pääsemme näkemään kun yksi luku kaukaisesta galaksista saadaan päätökseen ja sen jälkeen jatkossa kerrommekin muista tulevista trilogioista joita onkin suunnitteilla kaksi, valitettavasti tästä ei vielä tiedetä paljoa muuta kuin että toinen olisi mahdollisesti vanhan tasavallan aikaan perustuva. Olethan kuulolla tulevista intergalaktisista uutisista täällä sekä osoitteessa http://eepelit.fi


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta:

Junat Kartalla

Asuntomarkkinat

Kiinteistöhuolto

samsung galaxy s21 ultra

Samsung XCover 5

Sähköpotkulauta vuokraus

Kryptovaluutat

Kasinot suomi

Suositut koirarodut

Google Pay maksaminen

Kapselikahvit

Pikakahvi

Affiliate markkinointi

Professional Esports

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa