Arvostelussa Netflixin agenttitarina Kleo

Ajankohtaista Arvostelu Netflix

Netflixin uusi kahdeksan jaksoinen minisarja Kleo kertoo itäsaksalaisesta naisagentista, jonka omat pettävät samoihin aikoinin kun Berliinin muuri murtuu ja koko saksalainen yhteiskunta muuttuu. Kleo joutuu kuitenkin tämän kaiken keskellä vielä Stasin lähettämänä poliittisena vankina itä-saksalaiseen vankilaan, josta hän kuitenkin vapautuu muutaman vuoden kuluttua – mutta miksi Kleo ylipäätäänsä jäi kiinni, ja mitä tämä itä-saksalainen salamurhaaja aikoo tehdä asialle?

Pääosaan eli Kleoa esittää Jella Haase (tuttu myös elokuvasta Stellan kidnappaus), ja muut pääosan esittäjät ovat etsivä Sven Petzold (Dimitrij Schaad), länsi-saksalainen bailaaja Thilo (Julius Feldmaier), Stasin ex-agentti Andi Wolf (Vladimir Burlakov), Uwe Mittig (Vincent Redetzki), Anja (Marta Sroka), Yun Huang, Alessija Lause, Svenin vaimo Jenny Schneider (Thande Sebe), Svenin poika (Zethphan Smith-Gneist), ministeri Otto Straub (Jürgen Heinrich), Margot Honecker (Steffi Kühnert)sekä Jorge Gonzales (Rodrigo Rojo).
Sarjan ovat Netflixille luoneet Hanno Hackfort, Richard Kropf ja Bob Konrad.

Alusta alkaen katsojaa kiinnostaa myös se punainen laukku…. mutta mitä laukussa on, ja mihin se johtaa, tulee esille vasta paljon myöhemmin, emmekä kerro sitä tässä. Mutta onnistuuko Sven vakuuttamaan oman pomonsa, että hänen lievässä kännissä yökerhossa näkevänsä hahmo oikeasti on itä-saksalainen salamurhaaja Kleo, ja että Sven oikeasti olisi hänen jäljillään ratkaisemassa yökerhomurhaa, joka virallisesti ei ole edes murha. Svenillä ei ole kovin hyvät mahdollisuudet omassa vakuuttelussaan, koska hän ei hoida omia petosjuttujaankaan kovin hyvin.

Kleon tarina sisältää myös kohtaamisen hänen isoisänsä kanssa, sekä muutamien itä-saksalaisten ex-stasi henkilöiden kanssa, joista joidenkin maallinen taival päättyy Kleon tapaamiseen. Näemme myös kuinka Kleo valmistaa itselleen myrkyn käyttääkseen sen myöhemmin, mutta kenen kanssa?

Kun miettii koko tätä kahdeksaa jaksoa, ei ole mitenkään erikoista että tämä sarja saa jatkoa, joka on jo itseasiassa Netflixiltä varmistettu. Tapahtuuko se sitten yksin, vain esimerkiksi Svenin kanssa?

Suosittelemme Kleoa, jos satuit tykkäämään esimerkiksi Killing Eve-sarjasta, tai yleensäkin saksalaisista poliisi- ja agenttisarjoista. Kleossa on tiettyä erikoisuutta, ja sarja on kohtuullisen hyvää viihdettä, joten suosittelemme katseltavien sarjojen joukkoon.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Samsung XCover 5 – älypuhelin joka kestää haasteet

Samsung XCover 5 on älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään haasteita. Laite on suojattu pölyn- ja vedenkestävällä kotelolla, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ihmisille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä ja alttiina sääolosuhteille.

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultraan – huippuluokan älypuhelin

Samsung Galaxy S21 Ultra on yksi markkinoiden kehittyneimmistä älypuhelimista. Se tarjoaa huippuluokan teknologian, kuten 5G-yhteyden, tehokkaan suorittimen ja erinomaisen kameran. Lisäksi sen suuri ja tarkka näyttö tekee siitä erinomaisen valinnan videoiden katseluun ja pelaamiseen. Kaiken kaikkiaan Samsung Galaxy S21 Ultra on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimeltaan.

Koe kaupunki uudella tavalla – vuokraa sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta vuokraus on nopeasti kasvava trendi kaupungeissa ympäri maailman. Se tarjoaa helpon ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa, ilman tarvetta omistaa omaa ajoneuvoa. Sähköpotkulaudat ovat myös erittäin käteviä lyhyiden matkojen tekemiseen ja niitä voi helposti vuokrata monilta eri yrityksiltä. Vuokraamalla sähköpotkulaudan voit kokea kaupungin uudella tavalla, välttää ruuhkia ja nauttia liikkumisesta vaivattomasti.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa