Secret Invasion -Who do you Trust? – tulossa Marvelilta Disney+:lle

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat Suoratoisto

Uusi vakoilusarja alkaa yksinoikeudella Disney+ -palvelussa 21. kesäkuuta.

Marvel Studiosin vakoilutrilleri Secret Invasion sai sunnuntaina uuden trailerin ja key art -kuven ESPN-kanavan Sunday Night Baseball -lähetyksen yhteydessä. Uusi Original-sarja alkaa Suomessa 21. kesäkuuta ja on katsottavissa vain Disney+ -palvelussa.

Marvel Studiosin Secret Invasion sijoittuu nykypäivän MCU-universumiin, jossa Nick Fury saa tietää, että muotoaan muuttavat skrullit ovat salaa soluttautuneet Maahan. Fury lyöttäytyy yhteen Everett Rossin, Maria Hillin ja Talos-nimisen skrullin kanssa, joka on luonut itselleen uuden elämän Maassa. Yhdessä he kamppailevat aikaa vastaan estääkseen skrullien hyökkäyksen ja pelastaakseen ihmiskunnan.

Sarjan pääosissa nähdään Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran, Emilia Clarke, Olivia Colman ja Don Cheadle.

Sarjan on ohjannut Ali Selim, joka toimii myös vastaavana tuottajana. Muina vastaavina tuottajina ovat Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Kyle Bradstreet ja Brian Tucker. Sarjan pääkäsikirjoittajana toimii Kyle Bradstreet ja apulaistuottajina Jennifer L. Booth, Allana Williams ja Brant Englestein.

Nick Fury

Nick Fury on Marvel-kustantamon sarjakuvahahmo, joka ensimmäisen kerran esiintyi vuonna 1963. Hän on supersankari, joka toimii yleensä vakoilutehtävissä, agenttina ja johtajana eri Marvel-universumin organisaatioissa, kuten S.H.I.E.L.D.issä (Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division).

Furyn tunnusmerkkejä ovat musta silmälappu, jota hän käyttää yhden silmänsä peittämiseen, sekä hänen taktiset ja johtamistaitonsa. Hän on usein esitetty elokuvissa, animaatiosarjoissa ja videopelien hahmoissa.

Fury on esiintynyt monissa Marvel-sarjoissa ja crossover-tarinoissa, kuten The Avengers, Spider-Man ja X-Men. Hän on myös merkittävä hahmo Marvel Cinematic Universessa, jossa häntä esittää näyttelijä Samuel L. Jackson.

Talos

Talos on Marvel-kustantamon sarjakuvissa esiintyvä Skrull-aliensin johtaja ja supersankari. Hän ensimmäisen kerran esiintyi vuonna 1963 Fantastic Four -sarjakuvassa.

Talos on erittäin taitava muodonmuuttaja, joka pystyy ottamaan kenen tahansa ihmisen tai eläimen muodon. Hän on myös hyvä taistelulajeissa ja strategiassa. Sarjakuvissa Talos on esiintynyt muun muassa Captain Marvel -sarjassa.

Talos esiintyy myös Marvel Cinematic Universe -elokuvissa, joissa häntä esittää näyttelijä Ben Mendelsohn. Hänet esitellään Captain Marvel -elokuvassa Skrullien johtajana, joka yrittää löytää uuden kodin Skrullien pakolaisille. Hän esiintyy myös elokuvassa Spider-Man: Far From Home osana Nick Furyn alaista S.H.I.E.L.D.-organisaatiota.

SECRET INVASION, exclusively on Disney+. © 2023 MARVEL.

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa