FAMILY GUY: Meg agrees to be Bruce and Jeffery’s surrogate causing a pregnant Meg to annoy her family. But, when the couple fails to pick up the baby, the Griffin’s must take care of their new family member in the all-new “Fertilized Megg” season premiere episode of FAMILY GUY airing Sunday, October 1 (9:30-10:00 PM ET/PT) on FOX. FAMILY GUY © 2023 by 20th Television

Disney + ja Uutuussarja Black Cake sekä useita Sara La Fountain -ruokaohjelmia

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat

Tervehdys, tällä viikolla Disney+ -palveluun on lisätty muun muassa uutuusdraamasarja Black Cake sekä useita turkinkielisiä ruokaohjelmia, joita tähdittää Sara La Fountain. Lisäksi fantasiasarja Percy Jackson ja olymposlaisten kauden päätösjakso on lisätty palveluun, joten kaikki kahdeksan jaksoa ovat ahmittavissa. 

Mainittakoon, että Family Guy juhlisti keskiviikkona 25-vuotista taivaltaan, joka on ollut täynnä sekopäistä satiiria, epäkorrekteja vitsejä ja unohtumattomia hetkiä! Sarja debytoi alunperin televisiossa 31. tammikuuta 1999, ja Seth MacFarlane sanoo, että Family Guy on ”hengissä ja kukoistaa eikä lopu lähiaikoina”: https://people.com/family-guy-25th-anniversary-seth-macfarlane-says-show-wont-end-any-time-soon-8553630

Tässä tulee 10 hauskaa faktaa tästä Family Guy -sarjasta 25-vuotisen taipaleen kunniaksi:

1. Sarjassa on kaikkien yhteensä 423 jaksoa:

Family Guy -sarjan ensimmäinen jakso julkaistiin Yhdysvalloissa Fox-kanavalla 31. tammikuuta 1999. Nyt sarjaa on tehty 22 tuotantokautta ja peräti 423 jaksoa. Disney+ -palvelussa on tänään julkaistu 22. kauden 8 jakso.

2. Family Guyn luoja Seth MacFarlane on myös monien sarjan hahmojen ääni

Seth MacFarlane antaa äänensä muun muassa Peter Griffinille, Stewie Griffinille, Chris Griffinille, Brian Griffinille, Mickey McFinniganille, Carter Pewterschmidtille ja Glenn Quagmirelle.

3. Sarja on voittanut yhteensä yhdeksän Emmy-palkintoa

Huolimatta siitä, että sarja on kaikesta vitsiä vääntävää komediaa, se on erittäin hyvin kirjoitettu ja ammattimaisesti tuotettu, minkä ansiosta Family Guy on voittanut yhteensä yhdeksän Primetime Emmy -palkintoa.

4. Peter Griffin on tällä hetkellä yksi Fortniten suosituimmista skineistä

Peter Griffin lisättiin Fortnite-peliin osana Chapter 5: Underground -päivitystä joulukuussa 2023. Tällä hetkellä pelissä ei voi olla törmäämättä hahmoon ja Surfin’ Bird -emote-tanssiin. Toisin kuin tv-sarjassa, Peter Griffin on pelissä lihaksikas. Seth MacFarlane vitsaili, ettei Epic Gamesillä ollut riittävästi budjettia Peterin oikean kehon mallintamiseen.

5. Mila Kunis oli vasta 15-vuotias, kun hän aloitti Family Guy -sarjassa

That ’70s Show’sta tuttu Mila Kunis oli vasta 15-vuotias, kun hän aloitti ääninäyttelijänä Family Guy -sarjassa. Kunis on ollut mukana ensimmäisestä kaudesta alkaen ja vakituisesti Megin roolissa toisesta kaudesta lähtien.

6.  Tieteiden ystävä Seth McFarlane luotsasi myös Cosmos: A Spacetime Odyssey -sarjan

Huumorin lisäksi Family Guy on täynnä tiedeviittauksia, koska Seth McFarlane on aktiivinen tieteen puolestapuhuja. McFarlane oli päätuottajana Cosmos: A Spacetime Odyssey -sarjassa, ja hän auttoi sarjan rahoittamisessa ja saattamisessa suuren yleisön katsottavaksi. Cosmos: A Spacetime Odyssey löytyy myös Disney+ -palvelusta.

7.  Megin hahmon oikea nimi on Megatron

Sarjan 12. kauden 4. jaksossa paljastuu, että Megin oikea koko nimi on Megatron, koska Peter Griffin korjasi Megan-nimen päälle syntymätodistukseen Transformers-pahiksen nimen: https://www.youtube.com/watch?v=Q5HqR2nqGUY

8. Oletko kuullut, että… b-b-b-b-b-bird is the word?

Trashmen-yhtyeen ”Surfin’ Bird” -kappale on tullut erittäin tunnetuksi ”Family Guy” -sarjassa sen jälkeen, kun se ensimmäisen kerran esitettiin kauden 7 jaksossa ”I Dream of Jesus”. Viittauksia kappaleeseen on jatkunut yli 20 vuotta, ja nyt musiikkikappale ja siihen liittyvä tanssi ovat osa Fortnite-peliä.: https://www.youtube.com/watch?v=1MZqeDHuW_0

 9. Brianin ääni on Seth MacFarlanen oma puheääni
Seth MacFarlanella on ilmiömäinen kyky luoda erilaisia puheääniä hahmoille, mutta Brian-koiran äänen hän puhuu omalla normaalilla puheäänellään.

10. Family Guy teki crossover-jakson Simpsoneiden kanssa
Useiden The Simpsons -hahmojen cameo-roolien lisäksi Family Guy:n 13. kauden ensimmäinen jakso oli kahden sarjan crossover-jakso nimeltä ”The Simpson’s Guy”.

Kaikki Family Guyn kaudet ovat katsottavissa Disney+ -palvelussa. Keskiviikkona on lisätty 22. kauden jakso 8:.

BLACK CAKE – Original-draamasarja Kahden toisistaan vieraantuneen sisaruksen täytyy unohtaa riitansa käsitelläkseen äitinsä kuolemaa ja salattua menneisyyttä. Löytöretki vie heidät Karibialta Lontooseen ja Kaliforniaan, ja päättyy äidin kuuluisaan mustaan kakkuun.

Elokuvat 

Le Divorce – avioero ranskalaisittain

Mère et fille: California Dream

Self (Spark Shorts lyhytelokuva)

Sarjat

A La Serife, kaudet 1-2 – jaksot 1-13

Black Cake, kausi 1 – jaksot 1-8

Bob’s Burgers, kausi 14 – jakso 1

Percy Jackson ja olymposlaiset, kauden päätösjakso

Sara ile İstanbul’un En İyileri, kaudet 1-2 – jaksot 1-6

Tom ile İstanbul’un En İyileri, kaudet 1 – jaksot 1-6

Refika ile Öze Dönüş, kausi 1 – jaksot 1-12

Kiran ve Sara ile İstanbul’un En İyileri, kausi 1 – jaksot 1-30

Extrat ja spesiaalit

Sankarin matka: Näin tehtiin Percy Jackson ja olymposlaiset

Marvel Studios Assembled: The Making of Echo

25 Litre (dokumentti)

Disney+ jatkaa siis vahvasti monipuolisen ja laadukkaan sisällön tarjoamista katsojilleen, ja uudet lisäykset ovat jälleen osoitus tästä sitoutumisesta. Olipa kyseessä draama, ruokaohjelmat tai fantasia, Disney+ tarjoaa jokaiselle jotakin.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa