vanderpump vanderpump

Disney+ -palvelun uutiset huhtikuun 2024

Ajankohtaista Disney Disney+

Kevään saapuessa Disney+ jatkaa kaikentyylisten uusien julkaisujen tuomista palvelun tilaajien katsottavaksi. Reality-fanit voivat toivottaa tervetulleeksi Vanderpump Villa -sarjan, jossa Lisa Vanderpump tiimeineen ottaa haltuun etelä-Ranskan. Luvassa on roppakaupalla draamaa, juoruja ja romantiikkaa! Dokumentinnälkäisille luvassa taas on neliosainen sarja Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story, joka kutsuu katsojansa tarkastelemaan tunnetun yhtyeen ikonista menneisyyttä ja epävarmaa tulevaisuutta. 

Huhtikuussa Disney+ -palvelu kunnioittaa Maan päivää esittelemällä tarinoita, jotka valottavat luonnon moninaisuutta. Uusi Disneynature’s Tiger kurkistaa maailman suurimpien kissojen elämään ja Ainutlaatuiset mustekalat esittelee merten hämmästyttävimpiin lukeutuvaa eläintä.

Kaikki tämä ja paljon muuta hintaan 10,99 € kuukaudessa 

Huomioithan, että elokuvien ja sarjojen saatavuus voi vaihdella maittain ja ne voivat muuttua. Alla oleva on oikein julkaisuhetkellä. 18+ -tilaus vaaditaan.    

Tiesitkö?

Bluey on täällä taas ensimmäisen Disney+ -erikoisjaksonsa kera! Rakastettu Bluey tekee paluun uudella jaksolla nimeltään Kummituskori, joka saa ensiesityksensä 7. huhtikuuta. Lisäksi sarjan ensimmäinen tavallista pidempi erikoisjakso Merkki julkaistaan 14. huhtikuuta. 

  • Korealaisten sarjojen ystäville! Sarjauutuus Blood Free saapuu Disney+ -palveluun huhtikuussa. 
  • Family Guy -fanien odotus on ohi! Sarja palaa monien hulvattomien hetkien kanssa, kun 2. kauden toinen osa laskeutuu katsottavaksi 24. huhtikuuta alkaen. .

TOIVE – Disney Animation Studios -elokuva 

Animaatioelokuva Toive kutsuu katsojat Rosasin taianomaiseen valtakuntaan, jossa tutustutaan nokkelaan tyttöön nimeltä Asha, joka välittää syvästi omasta yhteisöstään. Kun Asha hädän hetkellä kääntyy tähtitaivaan puoleen ja esittää toiveen, hänelle vastaa kosminen voima – pieni rajatonta energiaa pursuava pallo nimeltä Tähti. Yhdessä he kohtaavat mahtavan vihollisen, Kuningas Magnificon, pelastaakseen Ashan yhteisön ja todistavat, että kun urhean ihmisen tahto yhdistyy tähtien taikaan, ihmeitä voi tapahtua. Katsottavissa 3. huhtikuuta. 

THANK YOU, GOODNIGHT: THE BON JOVI STORY – Original-sarja

Thank You, Goodnight on neliosainen dokumenttisarja, joka kertoo ikonisen Bon Jovi -yhtyeen huimasta menneisyydestä ja epävarmasta tulevaisuudesta. 40-vuotinen matka rokki-idoleina on uhattuna, kun Jon Bon Jovin äänihuulten vamma uhkaa lopettaa kaiken. Kaikki jaksot katsottavissa 26. huhtikuuta. 

VANDERPUMP VILLA – Original-sarja

Vanderpump Villassa vietetään rietasta ja riehakasta elämää. Käsikirjoittamaton doku-draama seuraa Lisa Vanderpumpin henkilökohtaisesti valitseman henkilökunnan työskentelyä, asumista ja hauskanpitoa ylellisessä ranskalaisessa linnassa nimeltään Chateau Rosabelle. Alkaa kolmella jaksolla 1. huhtikuuta. 

TRACKER – Original-sarja 

Sarjan päähenkilö on Justin Hartleyn esittämä yksinäinen susi, survivalisti Colter Shaw, joka vaeltaa Yhdysvalloissa jahdaten palkkioita. Hän hyödyntää asiantuntijan kykyjään jäljittäjänä auttaakseen yksityishenkilöitä ja lainvalvontaviranomaisia ratkaisemaan kaikenlaisia mysteerejä. Samalla hän pyrkii pärjäämään oman pirstoutuneen perheensä kanssa. Perustuu Jeffery Deaverin menestysromaaniin The Never Game. Alkaa kahdella jaksolla 3. huhtikuuta. 

THE GREATEST HITS – Searchlight Pictures -elokuva 

Harriet huomaa, että taide jäljittelee elämää joidenkin laulujen viedessä hänet ajassa taaksepäin – kirjaimellisesti. Hän elää uudelleen menneisyyttään entisen poikaystävänsä kanssa romanttisten muistojen kautta, mutta aikamatkailu on törmäyskurssilla nykyhetken orastavan ihastuksen kanssa. Musiikki ja muistot vievät Harrietin hypnoottiselle matkalle, ja hän miettii, kannattaako mennyttä muuttaa, vaikka se olisikin mahdollista. Katsottavissa 12. huhtikuuta. 

AINUTLAATUISET MUSTEKALAT – National Geographic -sarja 

Mustekalat ovat kuin avaruusolioita maapallolla: kolme sydäntä, sininen veri sekä kyky puristautua läpi ahtaista paikoista, jotka ovat vain mustekalan silmämunan kokoisia. Ainutlaatuiset mustekalat jatkaa Oscar®-palkitun elokuvantekijän ja National Geographic -seikkailijan James Cameronin palkittua luontodokumenttien joukkoa. Kolmiosainen sarja tutkii mustekalojen ainutlaatuisia supervoimia, erikoislaatuista älykkyyttä ja salattua sosiaalista elämää. Nämä oudot ja upeat eläimet ovat riittävän älykkäitä käyttämään työkaluja, jäljittelemään muita eläimiä kehoaan muuntamalla ja jopa viestimään muiden eläinlajien kanssa. Sarjan kertojana toimii palkittu näyttelijä Paul Rudd, ja mukana on myös National Geographic –tutkija, Wayfinder-palkittu Tri. Alex Schnell. Ainutlaatuiset mustekalat tuo katsojat lähemmäs näitä vaikeasti tavoiteltavia olioita kuin koskaan. Kaikki jaksot katsottavissa 22. huhtikuuta. 

TULOSSA MYÖS HUHTIKUUSSA 

Gordon Ramsay: Uncharted Showdown S1 – Katsottavissa 3. huhtikuuta alkaen
Bluey S3 E48-49 – Katsottavissa 7. ja 14. huhtikuuta alkaen
Go! Go! Loser Ranger! – Katsottavissa 7. huhtikuuta alkaen
Blood Free S1 – Katsottavissa 10. huhtikuuta alkaen
Iwájú S1 – Katsottavissa 10. huhtikuuta alkaen
Mikki Hiiri Hupitalo S2 E20 ja E27-30 – Katsottavissa 17. huhtikuuta alkaen
Disneynature’s Tiger – Katsottavissa 22. huhtikuuta alkaen
Disneynature’s Tigers on the Rise (Behind the Scenes) – Katsottavissa 22. huhtikuuta alkaen

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa