Kuva: Katja Tamminen.

Jännittävä Tanssii Tähtien Kanssa -kausi huipentui Benjamin Peltosen ja Saana Akiolan voittoon!

Ajankohtaista MTV Sarjat

Suomalaisten rakastaman Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelman 15. tuotantokausi huipentui  finaaliin, jossa voittajaksi äänestettiin artisti Benjamin Peltonen tanssiparinsa Saana Akiolan kanssa.

Kuva: Katja Tamminen.

MTV:n huippusuosittu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma huipentui tänään sunnuntaina finaaliin, jossa voitosta taistelivat Jaakko Loikkanen ja Ansku Bergström, Benjamin Peltonen ja Saana Akiola sekä Sonja Kailassaari ja Matti Puro. Kaikki tähtiparit esittivät suorassa finaalilähetyksessä kolme tanssinumeroa.

Suomalaisten rakastaman ohjelman voittajaksi äänestettiin lopulta artisti Benjamin Peltonen tanssinopettajansa Saana Akiolan kanssa. 

”Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä syksy on ollut uskomaton unelmien täyttymys. TTK-kauden aikana on tapahtunut niin paljon: muun muassa kymmenien koreografioiden oppimiset, uusien ystävien tekemiset, onnistumisia ja epäonnistumisia sekä itkua ja naurua. Suurin tekijä tän syksy hienoudelle on ollut Saana. Saana on ollut mun syksyn aurinko, jonka kanssa meillä on ollut hauskaa ja inspiroivaa joka ikinen treenitunti. Kipeiden lihasten lisäksi saan mukaani myös mun ”kadonneen siskon” sekä uuden ystävän. Haluan myös kiittää ystäviä, perhettä ja erityisesti kaikkia katsojia jotka ovat mahdollistameet meidän matkan, kiitos!”, Benjamin Peltonen kommentoi voiton ratkettua.

”Tämä TTK-kausi jää minun mieliin ikuisiksi ajoiksi. Kiitos siitä parhaalle oppilaalle, superhauskalle ja niin sydämelliselle tyypille, uudelle ystävälle Benjaminille”, ensimmäistä kertaa TTK-voittoon yltänyt Saana Akiola komppasi parinsa vierellä.

Finalistien esityksiä Vappu Pimiän ja Ernest Lawsonin juontamassa finaalissa arvioivat Jukka HaapalainenHelena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen, joiden pisteytykset eivät kuitenkaan vaikuttaneet lopputulokseen, sillä katsojien sydämet valloittanut voittajapari selvisi yleisöäänestyksellä.  

Finaalipäivän jännittäviin tunnelmiin palataan vielä maanantaina MTV Katsomon kauden viimeisessä Tanssikupla-ohjelmassa. 

Järjestyksessään 15. tuotantokausi oli katsojamenestys. Tanssii Tähtien Kanssa piti paikkansa syksyn katsotuimpana viihdeohjelmana ja 11 livejakson keskikatsojamäärä MTV3-kanavalla sunnuntai-iltaisin oli 880 000 suomalaista per jakso (TV-mittari). Ohjelma tavoitti MTV3- ja AVA-kanavilla tai MTV Katsomossa yhteensä yli kolme miljoonaa katsojaa: 1,3-1,7 miljoonaa suomalaista per jakso (TotalTV).

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus kaikki 4+ -vuotiaat ja TotalTV-mittaus kaikki 3+ -vuotiaat, vähintään 3 minuuttia katsoneet.

mtv.fi/tanssiitahtienkanssa
mtv.fi/tanssikupla

#mtvttk

Instagram ja Facebook: @tanssiitahtienkanssa @mtvkatsomoTwitter: @MTV3TTK @mtvkatsomoTikTok: @mtvttk @mtvkatsomo

Tanssii Tähtien Kanssa- ja Tanssikupla -ohjelmat MTV:lle tuottaa Banijay Finland.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa