Arvostelussa SkyShowTimen sarjauutuus Django

Ajankohtaista Arvostelu Luettavaa Sarjat SkyShowTime

Django on SkyShowTimen sarjauutuus, jota on nyt tähän mennessä saatavilla kaksi jaksoa. Django sarja on jatkumoa samannimisestä elokuvasta, uudelleen kerrottuna. Sarjan ovat tuottaneet Leonardo Fasoli ja Maddalena Ravagli.

Vuoden 1870 Amerikan lännessä uupunut perheensä murhan piinaama cowboy Django (Matthias Schoenaerts) yllättyy, kun hänen viimeinen tyttärensä Sarah (Lisa Vicari) asuu New Babylonissa, joka on erilaisten hylkiöiden koti. Hän vannoo jäävänsä sinne ja suojelevansa tytärtään hinnalla millä hyvänsä.

Jakso 1

Django saapuu New Babyloniin ja huomaa, että hänen tyttärensä Sarah on elossa ja menossa naimisiin John Ellisin (Nicholas Pinnock) eli New Babylonin perustajan ja pomon kanssa. Djangon ja tämän tyttären ensi tapaamiset eivät mene aivan putkeen, sillä Sarah ei suhtaudu isäänsä kovin ystävällismielisesti, vaikkakin lapsuudessa hän oli isälleen tärkeä (ennen sisällissotaa).

John Ellis vetää New Babylonia poikiensa kanssa, mutta miten Djangon tulo vaikuttaa tähän kokonaisuuteen. John haluasi hirttää Djangon, mutta Sarah pelasti isänsä, mutta haluaa tämän pois New Babylonista. Johnin pojat näkevät kuitenkin Djangon mahdollisesti hyödyllisenä nähtymään miehen voittavan järjestetyn tappelun.

Jakso 2

Vaaralliset lainsuojattomat keskeyttävät Sarahin ja Johnin lupaavan öljynporauksen. New Babylon on köyhä paikka, joka järjestää rajua viihdettä miehille maksua vastaan – kyseessä on kuin hieman suurempi huoratalo – mutta sitten Sarah löytää öljyä, onko öljynporauksessa New Babylonin tulevaisuus, ja miten Lady suhtautuu tähän kaikkeen kehityksen näkymiin?

Millainen sarja Django on?

Alusta alkaen käy selväksi, että tämä tuotanto ei ole aivan perinteistä western-tuotantoa jenkkilästä, vaan kyseessä on moderni italowestern, eikä välttämättä aivan parhaasta päästä. Sarjassa on tuttuja näyttelijöitä, jotka eivät oikein tunnu sopivan rooliinsa, ja koko sarjan ajatus on hieman erikoinen. Onhan kyse pienestä alueesta, missä on ”isompi kaupunki” ja sen varjossa oleva orjien perustava omaa ”vapaa” kaupunki New Babylon.

Nopeasti käy selväksi, että naapurikaupunki on melkoinen uskonnon tyyssija, jota johtaa Ladyksi nimitetty opettaja Elizabeth Thurmann (Noomi Rapace), jolla on sokea poika, ja joka syyttää mustia hänen poikansa sokeudesta – samalla paasaten siitä, kuinka mustat ovat paholaisesti yms. sitä normia 1870-luvun etelän ajatusmallia mustista. Mutta tämä Lady on muutenkin kaikkia paheita vastaan, kuten katsojat saavat nähdä jo heti ensimmäisestä jaksosta lähtien.

Ensimmäinen jakso oli tahmainen…. toinen hieman parempi…. kunhan yrittää sivuttaa italowesternin sävyt. Tähän mennessä sanoisimme sarjan olevan ihan viihdyttävää katseltavaa kaikesta huolimatta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa