Arvostelussa MTV:n Katsomon englantilainen minisarja Ex-Wife

Ajankohtaista Arvostelu MTV Sarjat

MTV:llä on katseltavissa neliosainen draamajännitys englantilaisesta Jackistä ja Jenistä, jotka ovat olleet naimisissa 20 vuotta, mutta sitten Jack tapaa Tashan – hän itseasiassa törmää Tashaan todellisuudessa autollaan. Sarja tuotettiin alunperin Paramount+ kanavalle.

Pääosissa Celine Buckens (Tasha), Tom Mison (Jack) ja Janet Montgomery (Jen). Kuvioissa mukana myös Tashan ystävä Sam (Jordan Stephens) sekä Jackin sisko Hayley (Clare Foster).

Työuraansa aloitteleva nuori Tasha törmää sattumalta naimisissa olevaan keski-ikäiseen Jackiin ja huomaa pian olevansa raskaana. Jack on jo eroamassa vaimostaan Jenistä, mutta Jen ei jätä uutta pariskuntaa rauhaan, vaan alkaa ilmestyä näiden talolle ties millä verukkeella. Tasha haluaa Jackin tekevän ex-vaimolleen rajat selväksi, mutta jostain syystä Jack tuntuu haluttomalta siihen.

Jaksot:

  1. Kohtaaminen
  2. Irtiotto
  3. Kadonneet
  4. Jahti
Jack ja Tasha eX-wife sarja

Minisarja perustuu Jess Ryderin samanimiseen kirjaan.

Tasha elää uutta unelmaelämäänsä. Hänellä on rahaa käytössään, rakastava mies, hieno täydellinen talo, ja lapsi tulossa. Ainoa ikävä puoli koko kuviossa on miehen entinen vaimo, joka on liian tuttu miehen kanssa. Tashasta tuntu, että tämä Ex-vaimo haluaa takaisin kuvioihin. Kun vielä mies Jack selittää, ettei 20 vuoden avioliittoa niin vain unohdeta, pohja ongelmille on luotu.

Jack ja Jen Ex-wife sarja

Mutta kuka punoo mitäkin verkkoja, ja mitä lopulta tapahtuu – se sinun kannattaa katsoa ihan itse.

Eräänä päivänä nimittäin Tashan palatessa kotiin, hän saa huomata elämänsä kääntyneen päälaelleen. Ex-wife on sarja, joka tuo esille brittiläisen draaman ja jännityksen parhaita puolia. Se ei avaudu heti, vaan jättää avoimia kysymyksiä katsojan itsensä harteille, ja tästä me pidämme. Suosittelemme sarjaa jännityksen ystäville.

Ex-vaimo -käsikirjoitus on kirjoitettu Downton Abbey -tähden Catherine Steadmanin toimesta, joka toimii myös sarjan toimeenpanevana tuottajana. Catherinea tuottajina tukevat Mike Benson Clapperboardista, Giuliano Papadia ja Chiara Cardoso BlackBox Multimediasta, Olivia Pahl ja Herbert L. Kloiber Night Train Medialta sekä romaanin kirjoittaja Jess Ryder. Andy Morgan (Tin Star, The Madame Blanc Mysteries) on tuottaja ja Brian O’Malley (The Lodgers, That Dirty Black Bag) ohjaa sarjan.

Celine Buckens

Celine Buckens on belgialais-brittiläinen näyttelijä, joka tunnetaan työstään sekä televisiossa että elokuvissa. Viimeisimpien, syyskuuhun 2021 ulottuvien tietojeni mukaan, hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Emilienä Steven Spielbergin vuoden 2011 elokuvassa ”War Horse” ja nyt tämä minisarja lisää tunnettavuutta omalla tavallaan.. Hän on myös esittänyt merkittäviä rooleja televisiosarjoissa kuten ”Free Rein” ja ”Warrior”.

Syntynyt 9. elokuuta 1996, Buckens osoitti intohimoa näyttelemistä kohtaan jo nuoresta iästä lähtien. Hän kävi koulua Lycée Français Charles de Gaulle -koulussa Lontoossa ja opiskeli myöhemmin Lontoon musiikki- ja draamataiteen akatemiassa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Kuinka valita sopiva laajakaista kotiin

Nykyään internet on osa jokapäiväistä elämäämme. Älypuhelimia käytetään päivittäin, ja monilla ihmisillä on myös muita laitteita, kuten tietokoneita ja tabletteja, joita käytetään netin käyttöön. Laajakaista on siis tärkeä osa kodin arkea. Netti kotiin löydät suoraan operaattoreilta esim. Elisalta, Telialta tai DNA:lta.

Älykellot – uusi tapa seurata elämääsi

Älykellot ovat erinomainen tapa seurata elämääsi ja pysyä yhteydessä tärkeisiin tietoihin. Voit käyttää niitä urheiluun, ajanhallintaan, yhteystietojen ylläpitoon, terveyden seurantaan ja paljon muuhun. Älykellojen avulla voit tehdä arjesta entistä helpompaa ja mukavampaa. Älykello sopii myös nuorille sekä senioreille. Osta vaikka älykello naiselle lahjaksi.

Apple iPhone 13 – Innovaatio, tyylikkyys ja teho yhdessä paketissa

Apple iPhone 13 Pro -älypuhelimessa on häkellyttävä 6,1” OLED-kosketusnäyttö 120 Hz virkistystaajuudella sekä tehokas 5G-yhteyksiä tukeva A15 Bionic -prosessori. Lisäksi laitteella on markkinoiden johtava IP68-vedenkestävyysluokitus.

OnePlus 8: Huippuluokan Suorituskyky, Upea Näyttö ja Monipuoliset Ominaisuudet

OnePlus 8-sarja koostuu kolmesta puhelinmallista: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro ja OnePlus 8 Lite. Jokainen näistä malleista tarjoaa hieman erilaisen kokemuksen ja ominaisuudet, joten valinnanvaraa löytyy eri tarpeisiin ja budjetteihin.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa