Irma-Vep-hbo Irma-Vep-hbo

Suoratoistojättien must-watch-sarjat ja elokuvat

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat Sekalaista Suoratoisto Viihde

Suoratoistopalvelut ovat mullistaneet tapamme kuluttaa viihdettä tarjoamalla pääsyn laajaan kirjoon genrejä ja teemoja toiminnasta draamaan, romantiikkaan ja jännittäviin seikkailuelokuviin saakka. Tämä uusi aikakausi viihteen kulutuksessa mahdollistaa sen, että jokainen, mukaan lukien he, jotka nauttivat casino tuomasta jännityksestä ja draamasta, löytävät jotakin mielenkiintoista katsottavaa. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin kolmen suuren suoratoistojättiläisen, eli Netflixin, HBO:n ja Amazon Primen, tarjontaan, joista löytyy kutkuttavaa katsottavaa kaikille viihteen ystäville.

Netflixin tarjonnan parhaimmisto

Netflixin valikoima on aarrearkku, joka on täynnä erilaisia ​​tarinoita ja unohtumattomia hahmoja. Erityisen huomionarvoisia ovat palkitut draamat, kuten ”The Snow Sociologist”, joka kertoo sydäntä särkevän tarinan lento-onnettomuudesta Andien sydämessä ja selviytyneiden kotiinpaluukamppailust. Pääosissa ovat Enzo Vogrinčić, Agustín Pardella ja Matías Recalti. Martin Scorsesen ohjaama ”The Irishman” puolestaan vie katsojat syvälle Bufalinon rikosperheen salaisuuksiin, ja sen pääosissa ovat Robert De Niro, Al Pacino ja Joe Pesci. Elokuvan mestarillinen tarinankerronta ja syvät hahmot tekevät siitä klassikon.

”Hunger” taas kertoo lahjakkaasta nuoresta katuruokakokista, joka ylittää itsensä, kun hän hyväksyy kutsun kouluttautua kuuluisan ja häikäilemättömän kokin johdolla. Pääosissa Chutimon Chuengcharoensukying, Nopachai Jayanama ja Gunn Svast. Netflix-valikoima tarjoaa kiehtovan katsauksen ihmismielen tuhoihin, selviytymistaisteluun ja intohimoon, joten se on suositeltavaa katsottavaa kaikille syvällistä, monipuolista viihdettä etsiville. Tämän moninaisuuden kautta Netflix vahvistaa asemansa viihteen tarjoajana ja kulttuuristen keskustelujen alustana.

HBO:n mestariteokset

HBO erottuu kyvyllään tarjota monimutkaisia kertomuksia ja korkeatasoisia tuotantoja, jotka todella haastavat perinteisen television rajoja. Yksi tämän ainutlaatuisuuden osoitus on ”Irma Vep”, joka on yksi omaperäisimmistä ja meta-tietoisimmista sarjoista koskaan. Olivier Assayasin ohjaama ja Alicia Vikanderin tähdittämä sarja, joka on uusintaversio hänen omasta vuoden 1996 elokuvastaan, seuraa elokuvaryhmää, joka uudelleentuottaa kuuluisan mykkäelokuvan, Les Vampires. Se, mikä alkaa yksinkertaisena uudelleentuotantona, muuttuu nopeasti sekä jatkoksi että heijastukseksi heidän oikeista elämistään, tarkoittaen näyttelijöiden ja ohjaajien todellista elämää.

”Toisessa käsittelyssä” (In Treatment) oli yksi HBO:n suurimmista kokeiluista. Psykoterapiadraaman ensimmäinen kausi koostui 43 jaksosta, jotka esitettiin päivittäin yhdeksän viikon ajan. Gabriel Byrnen esittämä Paul tapasi eri viikoittaisen asiakkaan maanantaista keskiviikkoon, ikään kuin terapiaistunto tapahtuisi reaaliajassa yleisölle. HBO:n mestariteokset, kuten nämä, todistavat palvelun kyvyn tarjota syvällistä ja monitasoista viihdettä, joka ei pelkästään viihdytä, vaan myös haastaa ja puhuttelee katsojiaan ainutlaatuisella tavalla.

Amazon Primen piilotetut helmet

Amazon Primen kirjasto on piilotettu aarreaitta täynnä mielenkiintoisia sarjoja ja elokuvia, jotka ansaitsevat tulla löydetyiksi. Edgar Wrightin ”Baby Driver” on täydellinen esimerkki Primeen kätketystä helmestä. Vuoden 2017 elokuvassa Ansel Elgort esittää Atlantassa nuorta pakokuljettajaa, joka syventyy musiikkiin ajaessaan. ”Baby Driver” erottuu, koska elokuva etenee kokonaan musiikin tahtiin, ja nopeat takaa-ajot ja dynaamiset kohtaukset on koreografioitu The Beach Boysin, The Commodoresin ja T. Rexin kappaleiden mukaan. Tähdet, kuten Jamie Foxx, Lily James, Jon Hamm ja Jon Bernthal johtavat näyttelijäkaartia tässä luovassa toiminnantäyteisessä rikoselokuvassa.

”Mr. and Mrs. Smith”, jossa Brad Pitt ja Angelina Jolie esittävät salaisia vakoojia ja avioparia, taas yhdistää toiminnan ja romantiikan ainutlaatuisella tavalla. Doug Limanin ohjaama elokuva tarjoaa sekä jännittäviä että hulvattomia hetkiä. ”The Truman Show” ja ”A Knock at the Cabin” osoittavat myös osaltaan Amazon Primen sitoutumisen monipuoliseen tarinankerrontaan, edellisen tarjotessa syvällisen katsauksen todellisuuden ja näytelmän rajoihin, ja jälkimmäisen tutkiessa uhrauksen teemaa maailmanlopun kynnyksellä. Teosten moninaisuus ja laatu tekevät Amazon Primesta merkittävän kilpailijan suoratoistosodassa, palvelun tarjotessa jotakin jokaiselle katsojalle.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa