HTM TELEVISION FOR IITV PAYBACK EPISODE 1 Pictured: .MORVEN CHRISTIE as Lexie Noble,PETER MULLAN as Cal Morris and PRASANNA PUWANARAJAH as DC Jibran Khan. This photograph is (C) ITV Plc and can only be reproduced for editorial purposes directly in connection with the programme or event mentioned above, or ITV plc. This photograph must not be manipulated [excluding basic cropping] in a manner which alters the visual appearance of the person photographed deemed detrimental or inappropriate by ITV plc Picture Desk. This photograph must not be syndicated to any other company, publication or website, or permanently archived, without the express written permission of ITV Picture Desk. Full Terms and conditions are available on the website www.itv.com/presscentre/itvpictures/terms For further information please contact: patrick.smith@itv.com

Arvostelussa MTV Katsomon 6-osainen brittisarja Payback

Ajankohtaista Arvostelu BritBox Katsomo MTV Sarjat Suoratoisto

Lexie Noble (Morven Christie) on kahden lapsen Esmen ja Donnyn äiti, yrittäjä, kirjanpitäjä, jonka mies puukotetaan kuoliaaksi – ja tämä kaikki tapahtuu rauhallisessa Edinburghissa, Skotlannissa. Miten nuorisojoukon puukotukseen liittyy Lexien miehen yksi asiakas, pahamaineinen Cal Morris (Peter Mullan).

MTV Katsomon Payback on vuonna 2023 julkaistu brittisarja, jonka tuottajan on ollut Jed Mercurio, jonka työryhmän töitä ovat mm. Line of Duty-sarja. Muita pääosan näyttelijöitä ovat etsivä Jibran Khan (Prasanna Puwanarajah), etsiväpomo DCI Adam Guthrie (Dered Riddell) sekä Cal Morrisin apukäsi Malky Roberts (Steven Mackintosh).

Lexie on puolipäiväinen äiti ja yrittäjä. Hänellä on kotona apuna au-pair Doris Szabo (Eileen Duffy), jota ilman Lexie ei pärjäisi arjessa. Lexien mies Jared (Thoren Ferguson) saattaa olla monelle brittisarjojen seuraajalle tuttu Emmerdale- darjasta.

Sarjan alku

Kärsimätön rikollispomo Cal Morris uhkaa Lexien perhettä vaatien häntä löytämään miljoonat, jotka hänen aviomiehensä ilmeisesti oli kavaltanut. Mutta kahden lapsen äiti epäröi mennä poliisin puheille, sillä nämä epäilevät häntä aviomiehensä murhasta.

Seuraamalla tavallisen vaimon ja äidin kulkua talousrikosten monimutkaisten juonien ja yhä harmaammiksi muuttuvien alueiden läpi, Payback esittää hämmentävän kysymyksen: kuinka pitkälle kuka tahansa meistä voisi mennä, jos uskoisi voivansa selvitä siitä?

Lexie varmistaa, että uusi au pair, Doris, hoitaa tehtävänsä. Hänen miehensä, Jared, yrittää rauhoitella häntä valmistautuessaan aamulenkille ennen työhön lähtöä kotitoimistolta. Valmistautuessaan hän huomaa yli kahden miljoonan puntaa siirtyvän tarkkailemaansa tiliin. Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun näemme saman summan käteisenä kuljetettavan kuriirin toimesta pankkiin. Lexie sanoo menevänsä kuntosalille, mutta seuraa salaa Dorista varmistaakseen, että tämä vie lapset puistoon. Palatessaan sieltä hän näkee Jaredin ulkona uutiskaupan luona; hän on ympäröity huppuhupparinuorilla ja saa kohtalokkaan puukoniskun.

Samaan aikaan Skotlannin poliisin DC Jibran Khan valvoo yksityisen saaren kauppaa; hänellä on tiedustelutietoja siitä, että hotelli- ja ravintola-alan magnatti Cal Morris tekee tarjouksen nimettömänä. Morrisin aikaisempien liiketoimien perusteella DC Khan on melko varma siitä, että yhdistämällä Calin ja tarjouksen voivat he jäljittää rahan alkuperän. Yksi ongelma: Viimeistä yli 2 miljoonan punnan maksua ei saada suoritettua ennen määräajan umpeutumista.

Tästä alkaa tarina, joka pitää hyvin katsojansa mukanaan koko kuusi jaksoa kestävän tarinan. Tästä olisi saanut helpolla pidemmänkin sarjan, mutta hyvä näinkin – suosittelemme sarjaa brittipoliisisarjojen ystäville.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen.

Shein Vaatteet Täydellinen valinta muodista nauttivalle

Shein vaatteet ovat osoittautuneet monipuolisiksi ja tyylikkäiksi vaihtoehdoiksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valitse Shein, jos haluat seurata viimeisimpiä muotitrendejä, nauttia laadukkaista vaatteista, ja samalla tehdä ekologisia valintoja. Hanki omasi ja astu muodin maailmaan Sheinin kanssa!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa