Elisa Viihde Elisa Viihde

Elisa Viihteen alkuperäissarjoille Munkkivuori, Mies joka kuoli ja Kultakala yhteensä yhdeksän Kultainen Venla -ehdokkuutta

Ajankohtaista Elisa Viihde Elisa Viihde Viaplay

Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat ovat tänäkin vuonna kattavasti esillä Kultainen Venla -kilpailun ehdokaslistalla, sillä yhteensä 9 kappaletta draama- ja komediasarjaehdokkaista on Elisa Viihteen sarjoja tai niiden tekijöitä. Ehdokkuuksia saivat Munkkivuori (5 kpl), Mies joka kuoli (3 kpl) ja Kultakala (1 kpl) -sarjat ja niiden tekijät. Kilpailun finalistit valitsee Televisioakatemian jäsenistö äänestämällä. Kilpailun voittajat julkistetaan 20.1.2023 Kultainen Venla -gaalassa.

Televisioakatemia julkisti tänään Kultainen Venla -gaalan esituomariston äänestämän ehdokaslistan. Tuomaristo koostuu Televisioakatemian hallituksen jäsenistä ja asiantuntijoista. Elisa Viihteen alkuperäissarjat keräsivät Venla-ehdokkuuksia seuraavasti:

  • Munkkivuori on ehdolla kategorioissa vuoden draamasarja, vuoden sivuosanäyttelijä (Laura Birn ja Joonas Saartamo), vuoden fiktio-ohjaaja (Jani Volanen) ja vuoden fiktio-käsikirjoittaja (Jani Volanen).
  • Mies joka kuoli on ehdolla kategorioissa vuoden draamasarja, vuoden pääosanäyttelijä (Jussi Vatanen) ja vuoden fiktio-ohjaaja (Samuli Valkama).
  • Kultakala on ehdolla kategoriassa vuoden komediasarja.

‒ Olemme yksi merkittävimmistä suomalaisten tv-sarjojen tilaajista ja rahoittajista, joten on hienoa, että panostuksemme draama- ja komediasarjoihin näkyy myös Venla-ehdokkuuksissa. Ehdokkuuksia saaneet alkuperäissarjamme ovat suosituimpien sarjojen kärjessä Elisa Viihde Viaplayssa. Munkkivuori on kerännyt myös poikkeuksellisen laajasti kiittäviä arvosteluja eri medioissa. Toivotamme onnea kaikille ehdokkaille, kommentoi Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Televisioakatemian jäsenet äänestävät Kultainen Venla -voittajat ehdokkaista 23.11.-7.12.2022 välisenä aikana, ja voittajat julkistetaan 20.1.2023 Kultainen Venla -gaalassa

Lähde: Elisa


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan ja muuta

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa