Uusi Avatar: The Way Of Water -traileri näkee klaanien törmäävän

Ajankohtaista Elokuvat

On kulunut vain pari viikkoa James Cameronin kauan odotetun jatko-osan Avatar: The Way Of Waterin viimeisimmästä trailerista. Mutta kun elokuvan julkaisu on nyt alle kuukauden päässä, tietysti pyrkimys saada meidät kaikki haluamaan palata Pandoraan on lisääntymässä. Joten tässä tulee ”viimeinen” traileri, joka julkaistiin maanantai-iltana, ”Avatar-päivän” yönä…

Tämä uusi traileri – jota kuvataan ”viimeiseksi” videopätkäski ennen elokuvan julkaisua – ja se tarjoaa vielä paremman katsauksen Metkayina -heimoon, jota johtaa Cliff Curtisin Tonowari, jolle Jake Sully (Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldaña) ja heidän perheensä kääntyvät apua varten, kun he ovat todellisessa vaarassa.

Huolimatta alun perin jännittyneestä kilpailusta kahden klaanin välillä, meressä näyttää ehdottomasti lämpenevän, ja siinä on potentiaalia lisää ”näen sinut” -kiihottuneelle romanssille.

Lisäksi klaanien on varmasti työskenneltävä yhdessä, koska ihmiset eivät lopeta yrityksiään ryöstää planeettaa eivätkä anna ärsyttävien alkuperäiskansojen pysäyttää heitä käyttämällä vaikuttavaa uutta laitteistoa.

Sigourney Weaver, Stephen Lang ja Kate Winslet ovat myös uuden elokuvan näyttelijöissä, jonka käsikirjoittaja/ohjaaja epäilemättä toivoo toimivan jopa paremmin kuin vuoden 2009 alkuperäinen. Pilkkaa kaikkea mitä haluat, mutta älä koskaan lyö vetoa James Cameronia vastaan…

Avatar: The Way Of Water saa suuren ensi-iltansa Isossa-Britanniassa 6. joulukuuta, ennen kuin se julkaistaan muualla 16. joulukuuta.


Muuta luettavaa muualta

Apple Pay maksaminen on nopea ja helppo tapa maksaa ostokset

Apple Pay maksaminen on helppoa. Teet ostoksia helposti ja turvallisesti omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi. Maksaminen kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa on mahdollista näillä laitteilla yhdellä kosketuksella tai vilkaisulla, ilman,että sinulla on muovikorttia. 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa