“Top Gun: Maverick” tulossa SkyShowtimeen 22. joulukuuta

Ajankohtaista Elokuvat SkyShowTime Suoratoisto

Yksi lisäsyy hankkia usi SkyShowtime katseluoikeus: uusi Top Gun leffa tulee saataville jouluksi.

Maailmanlaajuinen menestyselokuva on tulossa katsottavaksi SkyShowtimeen 22. joulukuuta juuri sopivasti jouluksi. SkyShowtime on ainoa suoratoistopalvelu, jossa Top Gun: Maverick on katsottavissa osana kuukausitilausta.

Vuoden menestynein elokuva TOP GUN: MAVERICK tulee katsottavaksi SkyShowtime-suoratoistopalveluun 22. joulukuuta. 

Yli 30 vuotta laivaston hävittäjälentäjänä palvellut Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) tunnetaan huimapäisenä koelentäjänä, joka yrittää kaikin keinoin välttää aktiiviuran päättävän ylennyksen. Kun Maverick määrätään kouluttamaan Top Gun -kokelaita ainutlaatuiseen erikoistehtävään, hän tapaa luutnantti Bradley “Rooster” Bradshaw’n (Miles Teller), joka on Maverickin edesmenneen ystävän, tutkaupseeri Nick “Goose” Bradshaw’n poika. 

Epävarman tulevaisuuden ja menneisyyden haamujen piinaama Maverick joutuu kohtaamaan pahimmat pelkonsa tehtävässä, joka vaatii siihen osallistuvilta lentäjiltä suunnattomia uhrauksia.

Paramount Picturesin, Skydancen ja Jerry Bruckheimer Filmsin tuottamassa TOP GUN: MAVERICK -elokuvassa nähdään Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis sekä Ed Harris ja Val Kilmer. Elokuvan levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution. 

TOP GUN: MAVERICK on tuorein lisäys valikoimaan uusia menestyselokuvia, jotka SkyShowtime-palvelu tarjoaa katsottavaksi yksinoikeudella osana kuukausitilausta heti elokuvien teatterilevityksen sekä digitaalisen vuokraus- ja ostomahdollisuuden jälkeen. Muita SkyShowtimen valikoimaan kuuluvia elokuvia ovat muun muassa Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance ja The Bad Guys

SkyShowtime kokoaa yhteen parhaan viihteen maailman suurimmilta studioilta ja parhailta tarinankertojilta. Palvelussa on tuhansia tunteja laatuviihdettä koko perheelle, mukaan lukien laaja valikoima maailman odotetuimpia sarjoja ja elokuvia.  

Palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa sekä Android TV:ssä ja Google TV:ssä sekä verkkosivuston www.skyshowtime.com kautta. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. Suomessa SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, Ruutu ja Telia. 

Lisätietoja:

Verkkosivusto: www.skyshowtime.com   
Uutishuone: corporate.skyshowtime.com 
LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime  
Twitter: https://twitter.com/SkyShowtime 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa