Musta Valo C More

Uusi C More -alkuperäissarja Musta valo on psykologinen trilleri perheen salaisuuksista

Ajankohtaista C More

C More -alkuperäissarja Musta valo on kotimainen kuusiosainen jännityssarja, jonka pääosissa nähdään Maria Sid, Samuli Edelmann, Tommi Korpela, Janne Hyytiäinen ja Elias Salonen. Sarja kertoo siitä, kuinka pitkälle vanhemmat ovat valmiita menemään suojellakseen lastaan. Musta valo nähdään C More -suoratoistopalvelussa 8. joulukuuta alkaen.

Musta valo on kuusiosainen tiivistunnelmainen psykologinen trilleri, jossa rikostutkija Anna Valli alkaa tutkia kaupungin pelätyimmän rikollispomon ja ex-rakastajansa, Lefa Halmeen, pojan katoamista. Kun alkaa näyttää siltä, että Annan oma poika Niko on sekaantunut Lefan pojan katoamiseen, Anna tekee kaikkensa peitelläkseen poikansa jälkiä. Kun sekä poliisi että alamaailma alkavat päästä selville totuudesta, Anna joutuu yhä syvemmälle valheiden ja rikosten kierteeseen. Annan täytyy päättää kuinka pitkälle hän on valmis menemään poikansa takia.

Sarjan pääosissa nähdään nimekäs näyttelijäkaarti, muun muassa Maria Sid (Kaikki synnit), Samuli Edelmann (Mission: Impossible – Ghost Protocol), Tommi Korpela (Häiriötekijä), Janne Hyytiäinen (Laitakaupungin valot) ja Elias Salonen (Aikuiset). 
Musta valo -sarjan on C Morelle tuottanut VERTIGO. Sarjan pääkäsikirjoittaja on Antti Pesonen, ja ohjauksesta vastaa Pete Riski (Bullets, Renki). Tuottajana toimii Saara Kankaanpää (Kansan vihollinen, Bullets), ja vastaavana tuottajana Minna Virtanen (Bullets), joka on myös mukana käsikirjoitusryhmässä. Sarjan kansainvälisestä levityksestä vastaa ranskalainen About Premium Content (APC). Sarja perustuu Petri Karran vuonna 2019 julkaistuun samannimiseen romaaniin.

”Musta valo yhdistää koukuttavan trillerin ja avioliittodraaman. Sarja pohtii, kuinka pitkälle vanhemmat ovat valmiita menemään pelastaakseen rikoksen polulle hairahtaneen lapsensa. Sarja väittää, että rakkaus on sellainen voima, että se voittaa lopulta kaikki vastoinkäymiset. Jo käsikirjoitusvaiheessa meille oli selvää, että haluamme sarjan aviopariksi näyttelijät Maria Sidin ja Samuli Edelmannin. He ovat tehneet Annan ja Henrikin roolihahmoista todella koskettavat. Mustan valon näyttelijät, Tommi Korpela, Elias Salonen ja Janne Hyytiäinen, ovat kaikki tehneet huikeat roolit”, kuvailee sarjan vastaava tuottaja Minna Virtanen Vertigolta.

”Jännityssarjat ovat olleet suosituinta sisältöä C Moressa. On todella hienoa saada näin kovan luokan näyttelijät mukaan Mustaan valoon, josta tuli erittäin tyylikäs ja monisyinen trilleri”, kertoo C Moren draama- ja kehityspäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä. 

Musta valo nähdään C More -suoratoistopalvelussa 8. joulukuuta alkaen. Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä kuusi. 


Muuta luettavaa muualta

Ruutuaika lapselle

Yksin vietetty ruutuaika voi haitata lapsen kielellistä kehitystä. Tutkijan mukaan ruutuajan minuuttien sijaan kannattaa kääntää katse lapsen ja vanhemman vuorovaikutukseen. Ruutuaika lapselle on helppo asettaa esimerkiksi Family Link -sovelluksella. Voit määrittää, että kuinka kauan lapsi voi käyttää älylaitetta päivittäin.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa