C Moren draamauutuus Exit kuvaa rahamiesten nautinnon nälkää ja tuhovimmaa C Moren draamauutuus Exit kuvaa rahamiesten nautinnon nälkää ja tuhovimmaa

C Moren draamauutuus Exit kuvaa rahamiesten nautinnon nälkää ja tuhovimmaa

Ajankohtaista C More Cmore

Kotimainen C More -alkuperäissarja Exit kertoo neljän finanssihain yliampuvasta elämäntyylistä, jota värittävät huumeet, prostituutio ja väkivalta. Olli Ilpo Salosen ohjaaman sarjan päärooleissa nähdään Max Ovaska, Olli Rahkonen, Jarkko Lahti, Jarkko Niemi ja Jemina Sillanpää. Sarja alkaa C More -suoratoistopalvelussa torstaina 13. lokakuuta.

Uusi kotimainen C More -alkuperäissarja Exit on kahdeksanosainen draamasarja neljästä ökyrikkaasta liikemiehestä, Kimistä, Krisusta, Hassesta ja Benjaminista, joille tärkeintä on voitto – keinolla ei ole merkitystä. Heillä on kaikkea mitä voi toivoa ja rahalla ostaa, mutta elämä ei silti tunnu oikein miltään. Kaverukset suorastaan syttyvät, kun tarjolla on väkivaltaa, juonittelua, seksiä ja julmuuksia. Tällä kaikella on seurauksensa, josta lopulta kärsivät sekä miesten perheet että miehet itse. Exit perustuu norjalaiseen samannimiseen kohusarjaan. Sarjan pääjuoni ja roolihahmot muistuttavat alkuperäisteosta, mutta sarjaan on haettu suomalaista kulmaa haastattelemalla henkilöitä maamme yritys- ja finanssimaailmasta. 

Exitin keskeisimmissä rooleissa näyttelevät Max Ovaska (Aallonmurtaja, Karppi), Olli Rahkonen (Harjunpää, Mieheni vaimo), Jarkko Lahti (DikDek – Painajainen majatalossa, Hymyilevä mies), Jarkko Niemi (Sunnuntailounas, Modernit miehet), Jemina Sillanpää (Onnela, Karppi), Linnea Leino (Sininen enkeli, Tytöt tytöt tytöt) ja Maryam Razavi (HasBeen). Sarjan on ohjannut Olli Ilpo Salonen (Pahan väri). Käsikirjoituksesta vastaavat Tuomas Vimma ja Matti Koskinen. Sarjan on C Morelle tuottanut Fremantle Finland.

Exit on viihdyttävä ja adrenaliinintäyteinen sarja vallasta sekä sen väärinkäytöksistä, kaikkine ylilyönteineen. Sen aidot havainnot Suomen finanssi- ja yritysmaailmaan sijoittuvien päähenkilöiden materian ja ihmisten kerskakulutuksesta tulee varmasti nostattamaan katsojan karvat pystyyn. Yhden hahmon sanoin ”Kun sul on muutama kymppimilkku tilillä, niin sä vaan juokset karkuun tylsistymistä”. Kylmäksi tämä sarja ei jätä ketään!, kertoo ohjaaja Olli Ilpo Salonen.

”Exit piirtää raadollisen kuvan henkilöistä, joille mikään ei riitä ja joilla toisaalta on kaikkea. Olen erittäin innoissani Exitin näyttelijöistä, jotka kääntävät haastavat roolit hienosti lihaksi ja vereksi. Toivon, että sarja herättää huomiota ja keskustelua”, toteaa C Moren draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Exit julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 13. lokakuuta. Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.

Lähde: C More


Muuta luettavaa muualta:

Huawei Watch 3 Pro -älykellossa paljon ominaisuuksia

Huawei Watch 3 Pro -älykellolla voit käydä puheluita eSIM-teknologian avulla, ilman että tarvitsisit puhelintasi. Se käyttää puhelinliittymäsi numeroa, ja siinä on myös useita muita ominaisuuksia, kuten 100 urheilutilaa sisä- ja ulkotiloihin, monipuolinen terveysseuranta Huawei Health -sovelluksella, sekä langaton lataus.

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa