George Clooneyn ja Julia Robertsin tähdittämä Ticket to Paradise SkyShowtimeen

Ajankohtaista Elokuvat SkyShowTime

George Clooneyn ja Julia Robertsin tähdittämä Ticket to Paradise tulee yksinoikeudella striimattavaksi SkyShowtimeen 7. kesäkuuta

SkyShowtime vahvisti tänään, että romanttinen komedia Ticket to Paradise tulee yksinoikeudella striimattavaksi palveluun 7. kesäkuuta. 

Oscar®-voittajat George Clooney ja Julia Roberts esittävät Davidia ja Georgiaa, entistä pariskuntaa, joka pyrkii yhteistuumin estämään rakastunutta tytärtään tekemästä samaa virhettä kuin he aikoinaan. Working Titlen, Smokehouse Picturesin ja Red Om Filmsin tuottama Ticket to Paradise on romanttinen komedia toisten mahdollisuuksien tuomista suloisista yllätyksistä. 

Ticket to Paradisessa nähdään myös Kaitlyn Dever (Booksmart) Davidin ja Georgian Lily-tyttärenä, Billie Lourd (Booksmart) Lilyn parhaana ystävänä Wreninä, Maxime Bouttier (Meet Me After Sunset) Lilyn uutena kihlattuna ja Lucas Bravo (Mrs. Harris Goes to Paris) Georgian nuorempana poikaystävänä. 

Ohjaajana toimii Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again, Best Exotic Marigold Hotel -elokuvien käsikirjoittaja) hänen ja Daniel Pipskin (yksi A Teacherin vastaavista tuottajista) käsikirjoituksen pohjalta. Ticket to Paradisen tuottajia ovat Tim Bevan (Darkest Hour, The Danish Girl) ja Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables) Working Titleltä, Sarah Harvey (The Best Exotic Marigold Hotel, yksi In Brugesin tuottajista) sekä Deborah Balderstone (Palm Beach, Gone). 

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivuston www.skyshowtime.com kautta. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. 

Tietoa SkyShowtimesta

SkyShowtime on Euroopan seuraava suuri suoratoistopalvelu. Se lanseerataan yli 20 markkina-alueelle, joihin kuuluu yli 90 miljoonaa taloutta. Palvelun piirissä ovat nyt Alankomaat, Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kosovo, Kroatia, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki ja Unkari.Comcastin ja Paramount Globalin yhteishanke SkyShowtime tarjoaa parasta viihdettä, elokuvia ja alkuperäissarjoja, joista vastaavat ikoniset brändit Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. SkyShowtimella tullaan näkemään myös useita paikallisia alkuperäistuotantoja sekä SkyShowtime Original -sarjoja.

George Clooney

George Clooney on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja. Hän syntyi 6. toukokuuta 1961 Lexingtonissa, Kentuckyssa, Yhdysvalloissa. Hän on näytellyt monissa elokuvissa, kuten ”Ocean’s Eleven” -trilogiassa, ”Syriana”, ”Up in the Air” ja ”The Descendants”. Clooney on voittanut useita palkintoja, kuten kaksi Oscar-palkintoa, kaksi Golden Globe -palkintoa ja yhden BAFTA-palkinnon. Hän on myös tunnettu humanitaarisesta työstään ja poliittisista kannanotoistaan, erityisesti Sudanin konfliktien ja Darfurin kriisin auttamisesta.

Julia Roberts

Julia Roberts on yhdysvaltalainen näyttelijä ja tuottaja. Hän syntyi 28. lokakuuta 1967 Smyrnassa, Georgiassa, Yhdysvalloissa. Roberts on esiintynyt monissa elokuvissa, kuten ”Pretty Woman”, ”Erin Brockovich”, ”My Best Friend’s Wedding” ja ”Eat Pray Love”. Hän on voittanut useita palkintoja, kuten yhden Oscar-palkinnon, kolme Golden Globe -palkintoa ja yhden BAFTA-palkinnon. Roberts on yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista näyttelijöistä ja hänet tunnetaan myös hyväntekeväisyystyöstään. Hän on mukana useissa järjestöissä, jotka tukevat erilaisia ​​hyväntekeväisyyskohteita ja sosiaalisia kysymyksiä, kuten UNICEF, Rädda Barnen ja Stand Up to Cancer.


Muuta pientä mielenkiintoista luettavaa

Mikä on Dropshipping?

Dropshipping eli suoratoimitus toimii niin, että tilaat asiakkaallesi tuotteen, joka toimitetaan suoraan hänelle. Dropshipping-tyyliset verkkokaupat ovat maailmalla yleinen tapa pyörittää verkkokauppaa, ja hiljalleen tapa yleistyy myös Suomessa.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa