C Moren uudessa Kerma-rikosdraamassa lähiön kasvatti lähtee kostoretkelle ja soluttautuu eliittinuorten ystäväpiiriin – sarjan kuvaukset nyt käynnissä C Moren uudessa Kerma-rikosdraamassa lähiön kasvatti lähtee kostoretkelle ja soluttautuu eliittinuorten ystäväpiiriin – sarjan kuvaukset nyt käynnissä

C Moren uudessa Kerma-rikosdraamassa lähiön kasvatti lähtee kostoretkelle ja soluttautuu eliittinuorten ystäväpiiriin

Ajankohtaista C More Sarjat

Uuden C More -alkuperäissarja Kerman kuvaukset ovat alkaneet pääkaupunkiseudulla syyskuussa. Mikko Kuparisen ohjaamaa sarjaa tähdittävät muun muassa Daniel Virtanen, Marketta Tikkanen, Pihla Maalismaa, Karim Rapatti, Elias Gould ja Janne Saarinen. Sarja saa ensi-iltansa C Moressa vuonna 2023.


C More -suoratoistopalvelun kotimaisten alkuperäissarjojen laadukkaaseen tarjontaan saadaan kiinnostava lisäys, kun uutuussarja Kerma saa ensi-iltansa ensi vuonna. 

Kahdeksanosaisessa rikosdraamasarjassa köyhän lähiön kasvatti Riku soluttautuu rikkaiden eliittinuorten ystäväpiiriin ryöstääkseen heidät ja kostaakseen veljensä kohtalon. Pian Riku kuitenkin rakastuu yhteen kohteistansa, tunnettuun teollisuussukuun kuuluvaan Lindaan. Riku aloittaa salasuhteen varatun Lindan kanssa ja nauttii suuresti uudesta vauraasta elämästään, vaikka joutuukin valehtelemaan olevansa itsekin vauraasta perheestä ja asuneensa pitkään ulkomailla. Samaan aikaan Rikun vanhat ystävät ja velkojat lähiöstä kyllästyvät rahoittamaan tämän leveää elämää vaatien Rikulta rahaa ja tuloksia. Riku tietää, että hänen kulissinsa voi kaatua minä tahansa päivänä. Mutta ehkä sen päivän ei tarvitse olla vielä tänään?

Sarjan keskeisimmissä rooleissa nähdään nuoret lahjakkaat näyttelijät, muun muassa Daniel Virtanen (Vedenjakaja, Ihan sama), Marketta Tikkanen (Tuntematon sotilas), Pihla Maalismaa (Helsinki-syndrooma, Hymyä!,), Karim Rapatti (Aallonmurtaja), Elias Gould (Aallonmurtaja, Tuntematon sotilas) ja Janne Saarinen (Syke). 

Sarjan tuottaa C Morelle Fire Monkey Productions. Kerman konseptin on kehittänyt Mikko Pöllä (Mädät omenat, Mustat lesket), joka vastaa myös käsikirjoituksesta. Sarjan ohjaa Mikko Kuparinen (Kansan vihollinen). Vastaavina tuottajina toimivat Roope Lehtinen (Kansan vihollinen, Helppo elämä) ja Hannu Kalliolahti (Kansan vihollinen, Rare Exports).

”Kerma on tarina, jossa tunteet sotkevat täydellisen rikoksen. Päähenkilömme huomaa olevansa tilanteessa, jossa hänen on joko petettävä lähimmät ystävänsä tai haudattava unelma paremmasta elämästä. On innostavaa ja palkitsevaa nähdä, kuinka näyttelijät ja koko työryhmä herättävät nuo hahmot ja maailman eloon meidän kaikkien nähtäväksi, iloitsee sarjan kehittäjä Mikko Pöllä Fire Monkeylta.

”Innostuimme heti Mikko Pöllän alkuperäisideasta, joka on viihdyttävä mutta toisaalta myös yhteiskuntamme reunailmiöihin pureutuva. Olen innoissani, että saimme taitavan Mikko Kuparisen ohjaamaan Kerman C Morelle. On myös mahtava nähdä uusia lahjakkaita näyttelijöitä päärooleissa”, kuvailee C Moren draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Kerma julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2023. 


Muuta luettavaa muualta:

Nykyaikaista pelaamista

Pelaaminen on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana kaikissa ikäryhmissä. Yksi peli joka on kasvanut nuorten aikuisten ja vanhempien aikuisten parissa on Valorant, se on ammuntapeli, missä kaksi joukkuetta pelaajia pelaavat toisiaan vastaan. Valorant on myös peli, jota pelataan aivan ammattilaistasolla ns. esports-turnauksissa.

Huawei Watch 3 Pro -älykellossa paljon ominaisuuksia

Huawei Watch 3 Pro -älykellolla voit käydä puheluita eSIM-teknologian avulla, ilman että tarvitsisit puhelintasi. Se käyttää puhelinliittymäsi numeroa, ja siinä on myös useita muita ominaisuuksia, kuten 100 urheilutilaa sisä- ja ulkotiloihin, monipuolinen terveysseuranta Huawei Health -sovelluksella, sekä langaton lataus. Huawei älykello sopii naisille, miehillä ja nuorison käyttöön.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa