Aallonmurtajat

Aallonmurtajan viimeinen kausi päättää Aaltosen perheen tarinan – uusi 4. kausi MTV Katsomossa 14.12. alkaen

Ajankohtaista Katsomo MTV Sarjat

Menestyssarja Aallonmurtaja jatkuu vielä yhden tuotantokauden verran. Rikossaagan neljännellä kaudella äitien pahat teot kostautuvat jälkipolville. MTV-alkuperäissarjan pääosissa jatkavat Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Aleksi Kaukamo ja Sara Pehrsson.

Aallonmurtajan neljännellä kaudella rikollisliigaa Kotkassa pyörittävä Aaltosen perhe pyrkii pois alamaailmasta – kukin omalla tavallaan. Isä Upi (Turkka Mastomäki) istuu yhä vankilassa ja rikollisbisneksiä hoitaa äiti Tuula (Maria Ylipää). Tuula on kova pomo, joka vaatii kunnioitusta. Kun sitä ei tule, vihainen Tuula tekee peruuttamattoman virheen. Lapset Inari (Sara Pehrsson) ja Luke (Aleksi Kaukamo) haluavat eroon perinnöstään, mutta joutuvat keskelle kansainvälistä ihmiskauppaa. Aaltosia on vastassa baltialainen liiga, johtajanaan Paronitar Valda Vanagé (Vilma Raubaitè). Nyt vastakkain on kaksi äitiä, jotka kumpikin puolustavat raivokkaasti omiaan. Mitä Tuula on valmis uhraamaan?

Sarjan nimekkääseen näyttelijäkaartiin lukeutuvat edellä mainittujen lisäksi myös muun muassa Rosa Honkonen, Joonas Saartamo, Tomi Salmela, Andreas af Enehielm, Sanna-Kaisa Palo, Tommi Liski, Jari Virman, Markus Tilli, Johanna Kokko, Nora Rinne, Jari Nissinen, Karlo Haapiainen ja Tiina Pirhonen. Uusina kasvoina mukana nähdään muun muassa liettualaiset Vilma Raubeitè, Aušra Giedraityté sekä Donatas Švirenas. Sarjan ovat ohjanneet Oskari Sipola ja Mazdak Nassir. Sarjan pääkäsikirjoittajana jatkaa Miira Karhula. Aallonmurtajan on MTV:lle tuottanut Warner Bros. International Television Production Finland.

”On harvinaista herkkua kirjoittaa pitkälle sarjalle päätös. Aaltosen rikollisperheen tarina saa arvoisensa lopun, mistä olen tosi iloinen”, Miira Karhula kertoo.

”Aallonmurtaja on MTV:n ja C Moren ensimmäinen alkuperäissarja, ja sen menestys loi pohjaa myös muulle alkuperäistuotannollemme. Sisällöllisesti sarja rakensi alkuperäissarjojemme ideologiaa; suomalaisia kiinnostaa vahvasti mm. rikos, murhat ja jännitys. Nyt kun uusi MTV Katsomo on avattu, on innostavaa päästä tarjoilemaan Aallonmurtajan viimeinen kausi katsojille ja sarjan faneille”, iloitsee sarjan vastaava tuottaja Janne Vakio.

Aallonmurtajan 4. kausi on katsottavissa MTV Katsomosta maksullisella MTV Katsomo+ -tilauksella 14.12. alkaen. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa. Yhteensä jaksoja on kahdeksan. 

Katso sarjan Making of -traileri täältä!

Aallonmurtajan 4. kauden jaksot

1. Vapaus on suuri vankila
Tuula on vastuussa perheen liiketoimista, kun Upi istuu vankilassa. Tuula uskoo ratkaisevansa kaikki ongelmat nyt, kun Upi ei pääse jarruttelemaan. Bisnesten volyymia pitää nostaa, joten on tehtävä kaupat vanhan vihollisen, Pappa Nenosen kanssa. 

2. Perustetaan saippuatehdas
Inarin ja tämän ystävän omat suunnitelmat menevät mönkään ja tytöt jäävät kiinni. Inari keksii hoitaa tutun poliisin, Korpelan, paikalle ja tämä lupaa viedä tytön äitinsä luokse. Äidillä on kuitenkin työt vielä pahasti kesken; huonosti päättyneen bisnestapaamisen jälkiä siivotaan yhä.

3. Paha, pahempi, paronitar
Upi yrittää auttaa Tuulaa, minkä kiven sisältä pystyy, mutta heidät päästään yllättämään. Tuula pyytää Lukelta apua liian myöhään. Nenosen vanha tuttu, baltialainen Paronitar tekee ehdotuksen, josta ei voi kieltäytyä.

4. Verisiteet velvoittavat
Luke seuraa Inarin puhelimen signaalia ja löytää äitinsä ja siskonsa Liettuasta, hienosta kartanosta. Tuula keksii, miten Luke voi auttaa hävittämään todisteet, joilla häntä kiristetään. Upi pelaa vankilassa kaikilla korteilla.

5. Lakaisukoneenkuljettaja
Sekava Tume uhkaa KP:ta ja estää tätä auttamasta Tuulaa. Luke löytää etsimänsä, mutta samalla menettää lopunkin uskon äitiinsä. Tuula saa Upin kiinni ja käy ilmi, että Paronitar on vaarallisempi kuin he ovat tajunneet.

6. Kaikki tiet vievät Vilnaan
Tume sekoaa yhä pahemmin ja näkee KP:n kaikkialla. Inari ja Augustas saapuvat juhliin, joissa Inari päättää tehdä uhkarohkean paljastusiskun. Tulokset ovat karmeita. Luken on autettava, koska Tuulaa ei tavoita kukaan.

7. Yhden tähden galaksi
Koko Aaltosen klaani on nyt Liettuassa. Upi ja Luke lähtevät pelastamaan Inaria. Tuulalle selviää Paronittaren liiketoimien laatu karmivalla tavalla. Tuula yrittää puhua Evaa avuksi, kyse on ihmishengistä.

8. Welcome to Texas
Upi ja Luke löytävät Tuulan One Star Galaxysta ja saavat apua yllättävältä taholta. Pitkä pakomatka alkaa.

#aallonmurtaja @mtvkatsomo


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa