Mrs. Harris Goes To Paris tulee striimattavaksi 19. kesäkuuta vain SkyShowtime-palveluun

Ajankohtaista SkyShowTime

SkyShowtime vahvisti tänään, että Mrs. Harris Goes To Paris tulee striimattavaksi palveluun 19. kesäkuuta.  

Mrs. Harris Goes To Paris on lumoava tarina tavallisen oloisesta brittiläisestä taloudenhoitajasta, jonka unelma Christian Diorin couture-leningin omistamisesta vie hänet unohtumattomalle seikkailulle Pariisiin. 

Ada Harris (Oscar®-ehdokas Lesley Manville) tienaa elantonsa siivoojana toisen maailmansodan jälkeisessä Lontoossa. Hän on ollut yksinäinen rakkaan Eddie-miehensä kadottua sodassa, mutta ei ole vastoinkäymisiä murehtivaa tai olosuhteistaan valittavaa tyyppiä. Kun käytännöllinen Ada näkee uskomattoman kauniin Christian Dior -leningin varakkaan asiakkaan kodissa, häneen iskee kuitenkin odottamaton hinku. Ajatus moisen taivaallisen kauniin taideteoksen omistamisesta tuntuu pitävän sisällään lupauksen muutoksesta. 

Ada lisää työtuntejaan, säästää niin paljon kuin voi ja kokeilee jopa onneaan raviradalla, kunnes hänellä on vihdoin varaa omaan Dior-luomukseensa. Hän hyvästelee ystävänsä Vin (Ellen Thomas) ja Archien (Jason Isaacs) ja suuntaa Pariisiin vierailulle arvovaltaiseen Diorin muotitaloon toteuttaakseen unelmansa. Perille saavuttuaan Ada kohtaa kuitenkin useita yllättäviä takaiskuja, näiden joukossa Diorin pelottava Madame Colbert (Oscar®-ehdokas Isabelle Huppert), jonka karvat nousevat pystyyn pelkästä ajatuksesta rahvaanomaisesta siivoojasta haute couturessa. 

Vastoinkäymisistä huolimatta Ada kieltäytyy lähtemästä Pariisista ilman leninkiään. Hänen sinnikäs asenteensa voittaa puolelleen idealistisen Diorin kirjanpitäjän Andrén (Lucas Bravo), ystävällisen mallin Natashan (Alba Baptista) ja aristokraattisen Marquis de Chassagnen (Lambert Wilson), Pariisin tavoitelluimman poikamiehen. Ada tajuaa pian, että muuttamalla oman elämänsä hän alkaa muuttaa myös ympäröivien ihmisten elämää. Hän saattaa jopa auttaa pelastamaan koko Diorin muotitalon.

Käsikirjoittaja-ohjaaja Anthony Fabian on sovittanut Paul Gallicon vuonna 1958 julkaistun Mrs. ’Arris Goes to Paris -romaanin valloittavaksi nykysaduksi.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivuston www.skyshowtime.com kautta. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa.

Mrs. ’Arris Goes to Paris -romaani

”Mrs. ’Arris Goes to Paris” on romaani, jonka on kirjoittanut englantilainen kirjailija Paul Gallico. Se julkaistiin alun perin vuonna 1958 ja se on saanut suosiota lukijoiden keskuudessa.

Romaanin päähenkilö on mrs. Ada Harris, nöyrä, keski-ikäinen leskirouva Lontoon East Endistä. Ada Harrisilla on suuri unelma omistaa kaunis Christian Diorin suunnittelema puku, ja hän päättää tehdä kaikkensa sen eteen.

Ada säästää rahaa ja lopulta lähtee Pariisiin, missä hän yrittää päästä Diorin muotitaloon. Hänen määrätietoisuutensa ja sydämellisyytensä vievät hänet yllättäviin tilanteisiin ja auttavat häntä voittamaan esteitä matkallaan kohti unelmaansa.

”Mrs. ’Arris Goes to Paris” käsittelee luokkaeroja, unelmien tavoittelua ja inhimillistä sitkeyttä. Se on tarina rohkeudesta ja siitä, miten yksi nainen kykenee muuttamaan elämänsä, kun hän päättää seurata sydäntään.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Etätyö – Uusi normaali?

Etätyö on tullut pysyväksi vaihtoehdoksi pandemian myötä. Se on mahdollistanut joustavamman työskentelyn ja vähentänyt aikaa ja kustannuksia matkustamiseen. Etätyön avulla työntekijät voivat työskennellä turvallisesti mistä tahansa ja säilyttää samalla tuottavuutensa. Mutta kuinka pysyvästi tämä uusi normaali tulee olemaan?

Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa