LGBTQ+-näyttelijöiden tähdittämä romanttinen komedia Bros SkyShowtimeen 19. kesäkuuta

Ajankohtaista Elokuvat SkyShowTime

SkyShowtime vahvisti tänään, että romanttinen komedia Bros tulee striimattavaksi palveluun 19. kesäkuuta. Universal Picturesin elokuvassa kaksi homomiestä kompuroi ehkä, kenties, mahdollisesti kohti rakkautta. 

Terävä koomikko Billy Eichner (Billy on the Street, vuoden 2019 The Lion King, Difficult People, Impeachment: American Crime Story) sekä hittejä tehtailleet elokuvantekijät Nicholas Stoller (Neighbors-elokuvat, Forgetting Sarah Marshall) ja Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) vastaavat fiksusta, hurmaavasta ja sydämellisestä Bros-komediasta, joka kertoo siedettävän elämänkumppanin löytämisen vaikeudesta. 

Pääosissa nähdään Billy Eichner, ensimmäinen avoimesti homoseksuaali mies, joka on toiminut käsikirjoittajana ja pääosan esittäjänä omassa suuren studion elokuvassaan, sekä Luke Macfarlane (Killjoys). Elokuvan kaikki päänäyttelijät edustavat LGBTQ+-ryhmiä, mukaan lukien Guy Branum (The Other Two), Miss Lawrence (Star), Ts Madison (The Ts Madison Experience), Dot-Marie Jones (Glee), Jim Rash (Community), Eve Lindley (Dispatches From Elsewhere), Monica Raymund (Chicago Fire), Guillermo Díaz (Scandal), Jai Rodriguez (Uncoupled) ja Amanda Bearse (Married …with Children). 

Elokuvassa nähdään myös Emmy-voittaja Debra Messing (Will & Grace), kolminkertainen Emmy-ehdokas Bowen Yang (Saturday Night Live) sekä legendaarinen, neljästi Tony-palkittu Harvey Fierstein (Torch Song Trilogy). 

Bros on Nicholas Stollerin ohjaama ja Billy Eichnerin ja Nicholas Stollerin käsikirjoittama. Elokuvan ovat tuottaneet Judd Apatow p.g.a., Nicholas Stoller p.g.a. sekä Josh Church p.g.a. (yksi Trainwreckin ja Step Brothersin tuottajista) ja vastaavina tuottajina toimivat Billy Eichner sekä Karl Frankenfield (Everything’s Trash). 

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa.

Tietoa SkyShowtimesta

SkyShowtime on Euroopan seuraava suuri suoratoistopalvelu, joka kokoaa samaan paikkaan niin Hollywoodin parhaat palat kuin paikallisen viihteenkin. Comcastin ja Paramount Globalin yhteishanke SkyShowtime tarjoaa parasta viihdettä, elokuvia ja alkuperäissarjoja, joista vastaavat ikoniset brändit Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. SkyShowtimella tullaan näkemään myös useita paikallisia alkuperäistuotantoja sekä SkyShowtime Original -sarjoja.SkyShowtime lanseerattiin kaikilla sen markkina-alueilla aiemmin tänä vuonna. Palvelun piirissä ovat nyt Alankomaat, Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Kosovo, Kroatia, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki ja Unkari. Palvelu on saatavilla kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa sekä Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivuston www.skyshowtime.com kautta. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa (ilman mainoksia), seitsemän päivän ilmaisella kokeilujaksolla – tilauksen voi perua milloin tahansa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Etätyö – Uusi normaali?

Etätyö on tullut pysyväksi vaihtoehdoksi pandemian myötä. Se on mahdollistanut joustavamman työskentelyn ja vähentänyt aikaa ja kustannuksia matkustamiseen. Etätyön avulla työntekijät voivat työskennellä turvallisesti mistä tahansa ja säilyttää samalla tuottavuutensa. Mutta kuinka pysyvästi tämä uusi normaali tulee olemaan?

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Chatbot ja keskustelubotti – Mitä eroa niillä on?

Chatbot ja keskustelubotti ovat molemmat tekoälypohjaisia järjestelmiä, jotka voivat kommunikoida ihmisten kanssa. Vaikka nämä termit usein käytetään synonyyminä, niiden välillä on joitakin eroja. Keskustelubotti on yleisnimitys tekoälypohjaiselle järjestelmälle, joka voi keskustella ihmisten kanssa. Chatbot puolestaan ​​on tietyn tyyppinen keskustelubotti, joka on erikoistunut kommunikoimaan ihmisten kanssa erityisesti chat-palvelujen kautta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa