Percy Jackson Percy Jackson

Katso tästä Parcey Jackson ja Olympialaiset traileri

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat

Disney Branded Televisionin ja 20th Televisionin odotettu sarja alkaa 20. joulukuuta.

Disney+ on julkaissut virallisen trailerin tulevalle Original-sarjalle Percy Jackson ja olympialaiset. Viimeisen viikon aikana fanien nähtäväksi on julkaistu kutkuttavia vihjailuja sarjan virallisilla sosiaalisen median tileillä (@PercySeries), mikä on saanut fanikunnan innostumaan ja spekuloimaan. Viimeisimmässä kurkistuksessa Percy Jackson ja olympialaiset -sarjaan Percy (Walker Scobell), Annabeth (Leah Sava Jeffries) ja Grover (Aryan Simhadri) kohtaavat uusia haasteita seikkailullaan, jonka tarkoituksena on palauttaa järjestys Olympus-vuorelle ja pelastaa maailma.

Kahdeksan jakson sarja saa ensi-iltansa kahdella jaksolla Disney+ -palvelussa 20. joulukuuta, minkä jälkeen uudet jaksot julkaistaan viikoittain.

Percy Jackson ja olympialaiset -sarjan ovat luoneet Rick Riordan ja Jon Steinberg, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Steinberg ja Dan Shotz sekä Rick Riordan, Rebecca Riordan, The Gotham Groupin Ellen Goldsmith-Vein, Bert Salke, The Gotham Groupin Jeremy Bell ja D.J. Goldberg, James Bobin, Jim Rowe, Monica Owusu-Breen, Anders Engström sekä Jet Wilkinson.

Instagram: @DisneyPlusFI, @PercySeries
Facebook: @DisneyPlusFI
Hashtag: #PercyJackson

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa