Percy Jackson Percy Jackson

Disney+ julkaisi Percy Jacksonin syntymäpäivän kunniaksi uuden teaser-trailerin

Ajankohtaista Disney+ Sarjat

Disney+ julkaisi Percy Jacksonin syntymäpäivän kunniaksi uuden teaser-trailerin tulevalle Disney+ Original -sarjalle Percy Jackson and the Olympians. Disney Hyperionin julkaisemaan Rick Riordanin bestseller-kirjoihin perustuva eeppinen sarja alkaa kahdella jaksolla 20. joulukuuta 2023 Disney+ -palvelussa, ja uudet jaksot julkaistaan keskiviikkoisin.

https://www.youtube.com/watch?v=nK0HytQwrw8

”Percy Jackson ja olympialaiset” kertoo fantastisen tarinan 12-vuotiaasta nykyaikaisesta puolijumalasta, Percy Jacksonista, joka vasta alkaa ymmärtää uusia jumalallisia voimiaan, kun taivaan jumala, Zeus, syyttää häntä mestarinsalaman varastamisesta. Ystäviensä Groverin ja Annabethin avulla Percyn on lähdettävä elämänsä seikkailuun löytääkseen sen ja palauttaakseen järjestyksen Olympukseen.

Sarjassa pääosissa ovat Walker Scobell (”Percy Jackson”), Leah Sava Jeffries (”Annabeth Chase”), Aryan Simhadri (”Grover Underwood”) ja vierailevina tähtinä muun muassa Lin-Manuel Miranda (”Hermes”), Megan Mullally (”Alecto” eli ”Mrs. Dodds”), Toby Stephens (”Poseidon”), Virginia Kull (“Sally Jackson”), Jason Mantzoukas (“Dionysus” eli “Mr. D”), Jay Duplass (“Hades”), Glynn Turman (“Chiron” eli “Mr. Brunner”), edesmennyt Lance Reddick (”Zeus”), Adam Copeland (“Ares”), Charlie Bushnell (“Luke Castellan”), Dior Goodjohn (“Clarisse La Rue”), Jessica Parker Kennedy (“Medusa”), Olivea Morton (“Nancy Bobofit”), Suzanne Cryer (“Echidna”), Timm Sharp (“Gabe Ugliano”) ja Timothy Omundson (“Hephaestus”).

Kuuluisa ”Percy Jackson” -luoja Rick Riordan työskenteli tiiviisti luovan tiimin ja ohjelman tuottajien Jon Steinbergin ja Dan Shotzin kanssa tuodakseen kirjansa eloon ja tarjotakseen sarjan, joka pysyy uskollisena hänen näkemykselleen näistä sankarihahmoista, joita miljoonat kirjafanit tuntevat ja rakastavat. Ensimmäiset kaksi jaksoa on kirjoittanut Riordan ja Steinberg ja ohjannut James Bobin. Steinberg ja Shotz toimivat myös toimeenpanevina tuottajina yhdessä Rick Riordanin, Rebecca Riordanin, The Gotham Groupin Ellen Goldsmith-Veinin, Bert Salke, The Gotham Groupin Jeremy Bellin ja D.J. Goldbergin, James Bobinin, Jim Rowen, Monica Owusu-Breenin, Anders Engströmin ja Jet Wilkinsonin kanssa.

”Percy Jackson ja olympialaiset” -sarjan brändilaajennukset sisältävät poikkikategoriaisen tuotelinjan vaatteista, asusteista, koulutarvikkeista ja sidotuista kirjoista, jotka ovat saatavilla tänä syksynä Hot Topicissa, Box Lunchissa, Barnes & Noblessa ja muissa jälleenmyyjissä.

Percy Jackson -kirjasarja on myynyt yli 100 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa