Nuori nainen ja älypuhelin Nuori nainen ja älypuhelin

Verkkoyhteyksilläsi on väliä – oletko testannut Telian?

Ajankohtaista Luettavaa Sekalaista Viihde

Mitä Telia kertoo itsestään?

Olemme muutamassa vuodessa kasvaneet perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Olemme tänään yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja yksi Suomen johtavista yrityksille ICT-palveluja tarjoavista yrityksistä. Runkoverkkomme kautta kulkee kolmannes koko maailman nettiliikenteestä.

Liittymät suoraan TELIAN verkkokauapasta

Ostaminen Telian verkkokaupasta on helppoa. Telia kehittää verkkokauppaa jatkuvasti ja panostaa vahvasti online-myyntiin niin kaupallisissa toimenpiteissä kuin myös markkinoinnissa.

Tilauksen lähettämisen jälkeen asiakkaalle saa SIM-kortin postitse 1–2 arkipäivässä. Puhelinliittymän vaihtaminen operaattorilta toiselle on vaivatonta. Telia hoitaa kaiken asiakkaan puolesta ja siirtoaika on noin 7 arkipäivää.

TELIAN yhteys liittymät – PARASTA VASTINETTA RAHALLE

 • Edulliset ja hintansa-arvoiset Telia-liittymät
 • Valitse itse mistä maksat. Netin käyttö aina rajattomana, puhelut ja viestit voit valita rajattomasti tai käytön mukaan. Telialta myös puhelut ja viestit Suomesta Pohjolan ja Baltian maihin kuuluvat pakettisi hintaan!
 • Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko
 • Telialla on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa sekä omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkko kattaa 99,9 % suomalaisista. Telia parantaa verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.
 • Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa
 • Kaikilla liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi Rajaton-liittymillä voit surffata täysin rajattomasti myös Pohjolassa ja Baltiassa.
 • Huippunopea 5G laajenee vauhdilla
 • Keväällä 2022 voit surffata 5G-nopeuksilla jo 160 kaupungissa. Telian verkon alueella asuu noin 3,7 miljoonaa suomalaista. Voit käyttää 5G-verkkoa kotimaan lisäksi maailmalla jo yli 40 maassa.
 • EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan – ei koskaan yllätyslaskuja
 • EU-käyttö sisältyy kaikkiin Telian liittymiin, eli käytät liittymääsi samaan kotoisaan hintaan myös EU- ja ETA-maissa.

TELIA – yhteydet ja sisällöt samalta toimittajalta

 • Sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet ovat Telian toiminnan ydin. 
 • Telia investoi jatkuvasti verkkoihin, jotta käytössä olisivat aina turvalliset ja toimivat yhteydet. Telia huolehtii siitä, että asiakkaat pysyvät mukana teknologian kiihtyvässä muutoksessa, kun esimerkiksi 5G ja esineiden internet rakentavat neljättä teollista vallankumousta.
 • Telia tarjoaa asiakkaille huippu-urheilua Liigasta formuloihin, Suomen katsotuimpia viihdeohjelmia ja jatkuvasti ajan hermolla olevaa uutisvirtaa.
 • Telia haluaa tarjoilla huippuluokan sisällöt tavalla, joka helpottaa ja sujuvoittaa asiakkaidemme arkea. Siksi Telia panostaa jatkuvasti digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Historiaa

Telia on ruotsalainen monikansallinen telekommunikaatioyhtiö ja digitaalisten palvelujen tarjoaja. Se on yksi Pohjoismaiden suurimmista teleoperaattoreista ja sillä on toimintaa useissa maissa, erityisesti Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman telekommunikaatiopalveluja, kuten matka- ja kiinteän verkon puhelinpalveluja, laajakaistainternetiä, televisiopalveluja ja muita digitaalisia palveluja sekä yrityksille että kuluttajille.

Telia on perustettu Ruotsissa, ja sen historia ulottuu 1800-luvulle saakka, kun Ruotsin telekommunikaatioverkko alkoi muodostua. Yhtiö on kokenut useita muutoksia ja fuusioita vuosien varrella. Nykyinen Telia Company muodostui, kun ruotsalainen Telia ja suomalainen Sonera yhdistyivät vuonna 2002.

Telia on tunnettu myös aktiivisesta roolistaan digitaalisten innovaatioiden ja uusien teknologioiden, kuten 5G-verkkojen, kehittämisessä ja käyttöönotossa Pohjoismaissa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa