Arvostelussa Viaplayn TV-sarjan rikollisperhe Animal Kingdom

Ajankohtaista Arvostelu Sarjat Viaplay

Viaplayn Animal Kingdom kertoo tarinan perheestä, joka ansaitsee tulonsa rikollisin keinoin. Perhe ei muutenkaan ole mitenkään tavallinen ja nyt alkanut viides kausi jatkaa aiempien kausien jalanjäljillä. Animal Kingdom on sarja missä tapahtuu paljon ja sarja ja sen henkilöt kehittyvät koko ajan kaudesta toiseen – siksi sarja kannattaa aloittaa alusta ja katsoa joka kausi, mikäli tämä on sellainen sarja, mikä sinua kiehtoo. Sarjan on kehittänyt Jonathan Lisco ja sarja alkoi 2016 perustuen vuonna 2010 julkaistuun samannimiseen elokuvaan. Animal Kingdom kertoo omalla eläimellisellä tavallaan ihmisen loppumattomasta uskosta itseensä ja omiin kykyisihinsä selvitä tilanteesta kuin tilanteesta.

Sarjan ensimmäinen kausi kertoo kaiken alusta, kuinka Smurfiksi nimitetty nainen Janinen Cody (Ellen Barkin) johtaa omaa rikollisporukkaa, joka koostuu pääosin hänen omista lapsistaan. Kausi alkaa siitä, kun porukkaan tulee uusi jäsen Josh eli Joshua Cody (Finn Cole). Pian Josh saa tuta, millaiseen perheeseen hän on tullut, ja mitä hänen setänsä oikeasti tekevät. Alkuperäisessä porukassa Smurfille toimivat Barry Brown (Scott Speedman), Andrew Cody (Shawn Hatosy), Craig Cody (Ben Robson), sekä Deran Cody (Jake Weary) eli kyseessä on rikollisperhe Cody. Sarjan aikana Codyn perheen muidenkin henkilöiden hahmoja käsitellen – myös takautumina Smurfin omasta elämästä, ja siitä mikä loi tämän kaiken ja mistä oikeastaan on lopulta kyse.

Ei helppoa elämää

Jokaisella perheen jäsenellä on omat ongelmansa omassa elämässäänkin, eikä siihen tarvittaisi omaa rikollisperhettä aiheuttamaan lisää ongelmia, varsinkin kun pomona toimiva Smurf ei anna pojilleen kuin pienen osan rikollisella tavalla saaduista rahoista – hän itseasiassa on sijoittanut ne tavalla, joista pojat eivät ole lainkaan tietoisia.

Yhdellä Codyllä on ongelmia jo valmiiksi lain ja huumeiden kanssa, toinen taas ei voi myöntää itselleen olevansa homo, vanhin veli Andrew tuntuu muuten vain olevan aivan omanlaisensa ”hullu”, ja tämän kaiken ja muunkin keskelle tulee uusi kaveri Josh, joka vielä kaiken lisäksi yrittää käydä koulussa. Mutta Joshin oma äiti otti yliannostuksen heroiinia ja siksi hänet lähetettin sukulaisten luo Etelä-Kaliforniaan. Kaikki päähenkilöt asuvat samassa talossa, ja pomo Smurf on siis Joshin isoäiti.

Joshin oma tarina onkin yksi sarjan mielenkiintoisempia asioita. Josh kehittyy nimittäin aivan omia reittejään, ja siinä missä yksi sedistä alkaa pyörittää baaria, toinen saa lapsen, kolmas menee entistä sekavammaksi, niin Josh tekee jotain aivan muuta ja näyttää, että vaikka hän on nuorin porukasta, tulee hän kuitenkin hyvin toimiin kehittyen omissa hommissaan nopeasti.

Kehittyen kausi kaudelta

Sarjaa on siis katsottavaksi kuusi kautta, ja tämän kuudennen kauden pitäisi olla tilaajan mukaan (TNT) viimeinen kausi, mutta jos aloitat ensimmäisestä kaudesta tänään, katsottavaa riittää varsin moneksi illaksi.

Animal Kingdom on omalla rikollisella tavallaan viihdyttävä ja ositttain jännittäväkin, eikä tässä sarjassa voi koskaan olla varma miten päähenkilöiden käy, nimittäin kaikki eivät todellakaan ole lopussa enää hengissä! Suosittelemme!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa