Arvostelussa Netflixissä katseltavissa oleva Arnold Schwarzeneggerin Fubar

Ajankohtaista Arvostelu Netflix Sarjat

Netflixillä nähtävissä oleva FUBAR on yhdysvaltalainen toimintakomediasarja, jonka on luonut Nick Santora. Sen pääosassa on Arnold Schwarzenegger eli Luke Brunner hänen ensimmäisessä pääroolissaan käsikirjoitetussa live-action-televisiosarjassa, ja sen ovat tuottaneet Skydance Television ja Blackjack Films. Sarjan ensi-ilta oli 25.5.2023. Muut pääosan esittäjät ovat Monica Barbaro (esittää tytärtä Emma Brunneria) sekä Milan Carter (agentin ”avustaja” ja pomo Barry.

Fubar on siis ison Arskan ensimmäinen TV-sarja, jossa on häivähdyksiä hänen komediaelokuvistaan. Actionkomedia on mielestämme kohtuullisen vaikea laji, eikä Fubar säväyttänyt meitä niin paljon, että olisimme edenneet katselussamme ensimmäistä jaksoa pidemmälle. Suoratoistokanavat tarjoilevat niin paljon katseltavaa, että mikäli sarja ei voita heti puolelleen, putoaa se pois omalta listaltamme. Näin kävi Luke Brunnerille, joka haluaisi niin jäädä eläkkeelle agentin hommistaan. Valitettavasti pitäisi kuitenkin kertaalleen pelastaa maailma.

Vaikka Fubar ei säväyttänyt – se ei tarkoita, etteikö Arnold olisi saavutuksillaan ansainnut paremmankin sarjan, kuin mitä tämä Fubar kenties on. Fubarissa on periaatteessa hyvä pohja tarinalla ja tapahtumille, mutta jostain syystä se ei vain osu – kaikki on kyllä tehty hyvin ja periaatteessa oikein, mutta jotenkin sarja ei vain pääse vauhtiin.

https://www.youtube.com/watch?v=f6A56zcGeWE&t=1s

Aivan kuten Muropaketti ehti jo ennen meitä katsella ja kommentoida Fubaria, on tämä sarja pääosan esittäjän turhimpia töitä. Voisi jopa sanoa, että paljon Arskan elokuvia nähneenä tämä Fubar aiheuttaa vain myötähäpeää eli ei jatkoon!

Arnold Schwarzenegger ura ja saavutukset

Arnold Schwarzenegger on itävaltalais-yhdysvaltalainen näyttelijä, kehonrakentaja ja entinen poliitikko. Hän syntyi 30. heinäkuuta 1947 Itävallassa. Schwarzeneggerin ura voidaan jakaa kolmeen pääalueeseen: kehonrakennus, näytteleminen ja poliittinen ura. Tässä on joitain hänen merkittävimmistä saavutuksistaan kussakin näistä osa-alueista:

  1. Kehonrakennus:
  • Schwarzenegger voitti useita merkittäviä kehonrakennuskilpailuja, mukaan lukien Mr. Olympia -tittelin seitsemän kertaa peräkkäin vuosina 1970-1975 ja uudelleen vuonna 1980. Hän on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä kehonrakentajista.
  • Hän toi kehonrakennuksen lajin laajempaan tietoisuuteen ja suosioon, ja hänet tunnetaan edelleen yhtenä sen ikonisimmista hahmoista.
  1. Näytteleminen:
  • Schwarzenegger teki merkittävän siirtymän kehonrakennuksesta näyttelemiseen. Hänestä tuli yksi Hollywoodin tunnetuimmista toimintatähistä 1980- ja 1990-luvuilla.
  • Hän esiintyi monissa menestyselokuvissa, kuten ”Terminator”-sarjassa (1984, 1991, 2003, 2015), ”Predator” (1987), ”Total Recall” (1990) ja ”True Lies” (1994).
  • Schwarzeneggerin voimakas olemus, karismaattinen esiintyminen ja ikoniset repliikit tekivät hänestä suositun näyttelijän, jolla oli suuri fanikunta.
  1. Poliittinen ura:
  • Vuonna 2003 Schwarzenegger valittiin Kalifornian osavaltion kuvernööriksi, ja hän toimi virassa kahden kauden ajan vuoteen 2011 asti.
  • Hänen aikanaan kuvernöörinä hän teki työtä taloudellisen kehityksen, ympäristönsuojelun ja terveydenhuollon parantamiseksi. Hän käynnisti myös useita aloitteita ja politiikkatoimia osavaltion hyväksi.

Schwarzenegger on saanut useita palkintoja ja tunnustuksia uransa aikana, mukaan lukien Golden Globe -palkinnon. Häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen menestyneimmistä ja vaikutusvaltaisimmista kehonrakentajista, näyttelijöistä ja poliitikoista. Hän on myös tunnettu hyväntekeväisyystyöstään ja ympäristönsuojelun puolestapuhujana.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

MobilePay: Tehokas ja kätevä maksupalvelu

MobilePay on tehokas ja kätevä mobiilimaksupalvelu, joka on saavuttanut suuren suosion Pohjoismaissa. Sen avulla voi maksaa verkko- ja fyysisissä kaupoissa sekä siirtää rahaa suoraan ystäville ja tuttaville. MobilePayn käyttö helpottaa arjen raha-asioiden hoitoa ja tarjoaa nopean ja turvallisen tavan maksaa ostokset.

Lego Master Suomi – joukkueet rakentavat mestariteoksia

Lego Masters Suomi on suosittu kilpailuohjelma, jossa tiimit kilpailevat luomalla upeita rakennelmia Lego-palikoista. Osallistujat osoittavat luovuuttaan, taitojaan ja tiimityötä rakentaessaan uskomattomia Lego-teoksia. Kilpailu vaatii mielikuvitusta, tarkkuutta ja nopeita ratkaisuja. Lego Masters on inspiroiva ohjelma kaikille Lego-faneille, jotka rakastavat nähdä palikoiden muuttuvan.

Navionics: Edistyksellinen merikarttasovellus ja navigointiratkaisu

Navionics on merkittävä merikarttasovellus ja navigointiratkaisu, joka tarjoaa veneilijöille ja muiden vesistöjen käyttäjille luotettavaa ja tarkkaa tietoa vesiväylien tilasta, satamista, syvyyskartoista ja muista navigointiin liittyvistä tiedoista. Tämä edistyksellinen sovellus on suunniteltu tukemaan veneilijöitä, purjehtijoita ja kalastajia heidän matkallaan turvallisuuden ja tehokkuuden parantamiseksi.

Google Pay – Nopea ja kätevä maksupalvelu arkeesi

Google Pay on Google-yhtiön kehittämä mobiilimaksupalvelu, joka mahdollistaa maksujen suorittamisen älypuhelimella tai muilla yhteensopivilla laitteilla. Se perustuu NFC (Near Field Communication) -teknologiaan, jonka avulla käyttäjä voi maksaa lähilukuteknologiaa tukevissa kaupoissa ja verkkokaupoissa ilman fyysisiä maksukortteja.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa