Netflix historia

Netflixin historia: Suoratoistopalvelun nousu johtavaksi elokuvien ja televisiosarjojen tarjoajaksi

Ajankohtaista Netflix Suoratoisto

Netflix aloitti toimintansa vuonna 1997 DVD-postipalveluna. Yhtiö tarjosi asiakkaille mahdollisuuden vuokrata DVD-levyjä postitse ja tarjosi laajan valikoiman elokuvia ja televisiosarjoja. Tämä antoi asiakkaille mahdollisuuden katsella elokuvia ja televisiosarjoja kotonaan ilman tarvetta käydä fyysisessä videovuokraamossa.

Suoratoistopalvelun lanseeraus 2007

Vuonna 2007 Netflix lanseerasi streaming-palvelunsa, joka tarjosi asiakkaille mahdollisuuden katsella elokuvia ja televisiosarjoja suoraan internetin kautta. Tämä oli merkittävä askel Netflixin tarjoaman palvelun kehittämisessä ja antoi asiakkaille mahdollisuuden katsella elokuvia ja televisiosarjoja missä ja milloin he haluavat.

Netflixin alkuperäinen sisältö ja yhteistyöt muiden yhtiöiden kanssa

Alkuperäinen Netflix-sisältö koostui pääasiassa ulkopuolisista elokuvista ja televisiosarjoista. Vuosien varrella yhtiö on aloittanut yhteistyön useiden muiden yhtiöiden kanssa, mikä on mahdollistanut Netflixin tarjoaman laajemman valikoiman alkuperäistä sisältöä. Tämä on lisännyt merkittävästi Netflixin suosiota ja tehnyt siitä johtavan elokuvien ja televisiosarjojen tarjoajan.

Netflix Originals – Alkuperäinen sisältö

Vuodesta 2013 lähtien Netflix suoratoistopalvelu on aloittanut alkuperäisten elokuvien ja televisiosarjojen tuottamisen ja julkaisemisen. Nämä alkuperäiset sarjat ja elokuvat ovat saaneet laajaa suosiota ja niitä on julkaistu maailmanlaajuisesti. Tämä on lisännyt Netflixin mainetta ja tehnyt siitä entistä vahvemman kilpailijan perinteisille televisiokanaville ja elokuvateattereille.

Globaali laajentuminen

Netflix on laajentunut maailmanlaajuiseksi ja tarjoaa palvelunsa yli 190 maassa ympäri maailmaa. Tämä on mahdollistanut miljoonille ihmisille ympäri maailmaa pääsyn laajaan valikoimaan elokuvia ja televisiosarjoja, mikä on lisännyt merkittävästi Netflixin suosiota.

Kilpailu ja tulevaisuuden suunnitelmat

Netflixin tärkeimpiä kilpailijoita ovat muut online-streaming-palvelut, kuten Amazon Prime Video ja Disney+. Netflix jatkaa silti kehittämistään ja laajentumistaan ja on jo ilmoittanut suunnitelmistaan lisätä alkuperäistä sisältöään ja laajentaa tarjontaansa maailmanlaajuisesti.

Muut huomiot

Netflix on ollut merkittävä voimakas elokuvien ja televisiosarjojen tarjoamisessa ja on noussut yhdeksi maailman johtavista online-streaming-palveluista. Se on tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden katsella elokuvia ja televisiosarjoja missä ja milloin he haluavat, ja on täten muuttanut perinteisten televisiokanavien ja videovuokraamojen tarjoaman palvelun. Netflix jatkaa kehittämistään ja laajentumistaan tulevaisuudessa ja on varmasti yksi merkittävimmistä nimistä elokuvien ja televisiosarjojen tarjoamisessa.

Kun vielä mietitään kokonaisuudessaan kaiken digitaliaation ja virtuaalisen maailman ja virtuaalivaluutta ratkaisujen kehittymistä – paljon on tapahtumassa…


Muuta luettavaa muualta

LG:n WashTower-pesutorni tulossa Suomeen

LG:n uusi kompakti mutta suurikapasiteettinen pesutorni sopii sekä pieniin tiloihin että isompien talouksien tarpeisiin. LG:n edistyksellinen tekoäly pidentää vaatteiden elinkaarta optimoimalla pesuohjelman pyykin painon sekä kankaiden laadun mukaan. Energiatehokkaat koneet auttavat kotitalouksia säästämään sähkölaskuissaan.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. 

Mitkä olivat DNA:n myydyimmät puhelimet tammikuussa 2022?

Älypuhelin löytyy melkein jokaiselta suomalaiselta aina lapsesta vanhempaan ikäryhmään asti. Markkinoilta löytyy monen valmistajan eri mallisia älypuhelimia. Näihin eri malleihin voit tutustua vaikka dna puhelimet aiheiseen uutiseen.

Digipostipalvelu Kivra

Ruotsin valloittanut digipostipalvelu Kivra kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Jotta palvelu olisi mahdollisimman laajasti suomalaisten saatavilla, Kivra-sovellus on nyt ladattavissa myös Huawein AppGallery-sovelluskaupassa.

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa