(from left) Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum), Dr. Alan Grant (Sam Neill), Dr. Ellie Sattler (Laura Dern), Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), Owen Grady (Chris Pratt), Maisie Lockwood (Isabella Sermon) and Kayla Watts (DeWanda Wise) in Jurassic World Dominion, co-written and directed by Colin Trevorrow.

Jurassic World Dominion katsottavissa SkyShowtimella 10. helmikuuta alkaen

Ajankohtaista SkyShowTime

Jurassic World Dominion – seuraava jännittävä seikkailu menestyssarjassa – on katsottavissa SkyShowtimella 10. helmikuuta alkaen

Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard yhdistävät ensi kertaa voimansa paluun tekevien vanhojen suosikkien Laura Dernin, Jeff Goldblumin ja Sam Neillin kanssa

A poster of a movie

Description automatically generated with low confidence

Jurakausi saavuttaa eeppisen päätöksensä elokuvassa Jurassic World Dominion, josta SkyShowtimen tilaajat pääsevät nauttimaan 10. helmikuuta alkaen Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Oscar®-voittaja Laura Dern, Jeff Goldblum ja Sam Neill tähdittävät uutta Jurassic World Dominion -seikkailua, jossa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita ympäri maapalloa. Neljä vuotta Isla Nublarin tuhon jälkeen tapahtuvassa tarinassa dinosaurukset elävät ihmisten rinnalla ympäri maailmaa ja uhkaavat nousta ihmiskunnan ohi planeetan vaarallisimpina saalistajina. Jurassic World Dominion -elokuvan on ohjannut Colin Trevorrow (Jurassic World), ja siinä nähdään uudet näyttelijät DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, Scott Haze ja Campbell Scott sekä palaavat näyttelijät BD Wong, Justice Smith, Daniella Pineda ja Omar Sy.

Universal Picturesin ja Amblin Entertainmentin yhteistuotanto Jurassic World Dominion vie tämän yli viisi miljardia dollaria netonneen elokuvasarjan uuteen, rohkeaan suuntaan. Luvassa on ennennäkemättömiä dinosauruksia, vauhdikasta toimintaa ja hämmästyttäviä uusia visuaalisia tehosteita. Elokuvan ovat tuottaneet Frank Marshall (p.g.a.) ja Patrick Crowley (p.g.a.), ja sen vastaavina tuottajina toimivat elokuvasarjan legendaarinen, Oscar®-palkittu luoja Steven Spielberg sekä Alexandra Derbyshire ja Colin Trevorrow.

SkyShowtime esittää Universal Picturesin ja Paramount Picturesin uudet menestyselokuvat sen jälkeen, kun ne on julkaistu teatterilevitykseen ja kotiviihdekäyttöön. SkyShowtimeen on tullut tai tulossa muun muassa seuraavia uusia elokuvia: Top Gun: Maverick, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys ja The Black Phone. Muita palvelussa saatavilla olevia menestyselokuvia ovat muun muassa Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era ja Belfast.

SkyShowtime kokoaa yhteen parhaan viihteen maailman suurimmilta studioilta ja parhailta tarinankertojilta. Palvelussa on tuhansia tunteja laatuviihdettä koko perheelle, mukaan lukien laaja valikoima maailman odotetuimpia sarjoja ja elokuvia.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa sekä Android TV:ssä ja Google TV:ssä sekä verkkosivuston www.skyshowtime.com kautta. SkyShowtimen kuukausihinta on 69 DKK Tanskassa, 6,99 € Suomessa, 79 NOK Norjassa ja 79 Ruotsissa.

Pohjoismaissa SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, RiksTV, Ruutu, Sappa, Strim, Telenor, Tele2, Telia, Nuudayn Telmore ja YouSee sekä TV 2 Play. 


Muuta luettavaa muualta

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultraan – huippuluokan älypuhelin

Samsung Galaxy S21 Ultra on yksi markkinoiden kehittyneimmistä älypuhelimista. Se tarjoaa huippuluokan teknologian, kuten 5G-yhteyden, tehokkaan suorittimen ja erinomaisen kameran. Lisäksi sen suuri ja tarkka näyttö tekee siitä erinomaisen valinnan videoiden katseluun ja pelaamiseen. Kaiken kaikkiaan Samsung Galaxy S21 Ultra on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimeltaan.

Nettibingo – helppo tapa pelata ja voittaa kotisohvalta käsin

Nettibingo on hauska ja vaivaton tapa pelata bingoa ilman tarvetta lähteä fyysiselle pelipaikalle. Pelaaja voi nauttia pelistä missä ja milloin tahansa, sillä nettibingo on saatavilla ympäri vuorokauden. Lisäksi pelin aloittaminen on helppoa ja nopeaa, ja voittojen lunastaminen sujuu kätevästi verkossa. Nettibingossa voi pelata yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa, mikä tekee siitä sosiaalisen pelimuodon. Kokonaisuudessaan nettibingo on kätevä ja viihdyttävä tapa pelata ja voittaa kotisohvalta käsin.

Ulosotto ja oma asiointi – Mitä sinun tulee tietää

Ulosotto on tilanne, jossa viranomaiset ulosmittaavat velallisen omaisuutta velan maksamiseksi. Jos sinulla on ulosotto asioita, voit hoitaa niitä kätevästi verkossa ulosotto oma asiointi palvelun kautta. Muun muassa maksaa laskuja ja seurata ulosoton tilannetta voi tehdä kätevästi omalta tietokoneelta tai älypuhelimelta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa