Taylor Sheridanin 1923 katsottavissa 16. tammikuuta alkaen vain SkyShowtimella

Ajankohtaista Paramount SkyShowTime

Yellowstone-sarjan taustoista lisää kertova 1923 on katsottavissa ainoastaan SkyShowtimella 16. tammikuuta alkaen.

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin luoma uusi, odotettu alkuperäisdraamasarja 1923, jonka pääosissa nähdään Oscar-voittaja Helen Mirren ja Oscar-ehdokas Harrison Ford, on yksinoikeudella katsottavissa SkyShowtime-palvelussa 16. tammikuuta alkaen. 

1923 jatkaa Duttonin perheen juurten tutkimista ja esittelee uuden Duttonien sukupolven, jota johtavat patriarkka Jacob (Ford) ja matriarkka Cara (Mirren). Sarja kuvaa 1900-luvun alkua, jolloin kulkutaudit, historiallinen kuivuus, kieltolain päättyminen ja Yhdysvaltain suuri lama koettelivat läntisiä vuoristoseutuja ja sinne asettunutta Duttonin perhettä. 

Fordin ja Mirrenin lisäksi 1923-sarjaa tähdittävät Darren Mann (Animal Kingdom), Michelle Randolph (A Snow White Christmas), James Badge Dale (Hightown), Marley Shelton (Scream), Brian Geraghty (Big Sky), Aminah Nieves (Blueberry) ja Jerome Flynn (Game of Thrones). 

1923 on MTV Entertainment Studiosin, 101 Studiosin ja Bosque Ranch Productionsin tuotanto. Vastaavina tuottajina toimivat Taylor Sheridan, John Linson, Art Linson, David C. Glasser, Ron Burkle, David Hutkin, Bob Yari ja Ben Richardson

1923 on viimeisin lisäys Sheridanin kasvavaan SkyShowtime-tarjontaan, johon kuuluvat 1883:n ja Mayor of Kingstownin lisäksi Tulsa King ja tuleva sarja Lioness.

SkyShowtime kokoaa yhteen parhaan viihteen maailman suurimmilta studioilta ja parhailta tarinankertojilta. Palvelussa on tuhansia tunteja laatuviihdettä koko perheelle, mukaan lukien laaja valikoima maailman odotetuimpia sarjoja ja elokuvia.  

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa sekä Android TV:ssä ja Google TV:ssä sekä verkkosivuston www.skyshowtime.com kautta. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. 

Pohjoismaissa SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, RiksTV, Ruutu, Sappa, Strim, Telenor, Tele2, Telia, Nuudayn Telmore ja YouSee sekä TV 2 Play. 


Muuta luettavaa muualta

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa