Arvostelussa MTV:n The Teacher – tarina englantilaisesta opettajasta

Ajankohtaista Arvostelu MTV Sarjat

Tällä kertaa arvostelussa neljän jakson minisarja MTV:n uusista ohjelmista. The Teacher on viime vuonna ilmestynyt kertomus englantilaisesta äidinkielen opettajasta, joka ei ole aivan samoista kaavoista tehty kuin muut opettajat. Jenne Garvey (Sheridan Smith) nimittäin tykkää käydä välillä irroittelemassa paikallisessa yökerhossa tanssin ja drinkkien merkeissä – hänellä vain on se huono puoli, että muisti menee välillä, eikä hän muista mitä on edellisenä yönä tehnyt. Nyt vain tällä kertaa häntä syytetään alaikäiseen, eli omaan oppilaansa, sekaantumisesta seksuaalisesti yökerhon vessassa.

Jenna on jokseenkin omaan elämäänsä tyytymätön, lyhyitä hameita töissäkäyttäjä alkoholisoitunut opettaja, joka kyllä osaa työnsä, mutta onko hän sittenkin liian hyvä ystävä oppilaidensa kanssa?

Jenna on englantilainen opettaja, joka oikeasti välittää oppilaistaan, tai näin hän ainakin väittää ympärilleen sekä ystävilleen. Hän elää kuitenkin yksin, käyden välillä isänsä Roger (David Fleeshman) (entinen rehtori) luona, sekä muistelee omaa äitiään, joka teki itsemurhan 20 vuotta sitten. Jennan omat ihmissuhteet eivät ole oikein kestäneet, eikä välit isäänkään ole parhaat mahdolliset.

Koulussa hän on auttanut paljon Kyleä (Samuel Bottomley), jonka lähtökohdat eivät ole parhaat mahdolliset yksinhuoltajaäidi Maryn (Sarah-Jane Potts) poikana, ja Jenna haluaa, että Kyle menestyisi niin hyvin kuin pystyy – mutta onko Jennan ja Kylen välillä sellaista seksuuaalista vetovoimaa, että nämä kaksi olisivat n****neet yökerhon vessasta. Oli miten oli, opettajaa syytetään – miten Jenna vastaa syytöksiin, kuka uskoo häntä ja mitä hänen asianajajansa toivoo Jennan tekevän. Ja miten koko tilanteeseen vaikuttaa Jennan antamat huonot arvostelut Kylen tyttöystävälle Izzylle (Tillie Amarley), joka on Jennan työkaverin Ninan (Sharon Rooney) tytär…

Uskooko kukaan Jennan tarinaan, vai tapahtuiko oikeasti niin kuten Kyle on kertonut – vai onko jotain mitä emme vielä alussa tiedä?

Tuomiomme

The Teacher on hyvä sarja minisarjaksi – mutta vaikka mukana on raskaansarjan TV-näyttelijöitä ja tarina etenee hyvään tahtiin kohti neljännen jakson huipentumaa, jotain jäi puuttumaan – olisiko sittenkin pitänyt tehdä 1-2 jaksoa lisää, sillä nyt monet hahmot kuten Nina ja toinen Jennan työkaveri, naimisissa oleva Jack (Kelvin Fletcher) jäävät hahmoina vähän vajaiksi, samoin kuin Paulinen (Cecilia Noble) suhde omaan miesystäväänsä Brianiin (Ian Puleston-Davies). Jotenkin vain tuntui, että jotain jäi tällä kertaa kaipaamaan lisää, syvemmälle menevää, sillä avaimet siihen kuitenkin olisivat olleet saatavilla.


Muuta luettavaa muualta

Mitkä olivat DNA:n myydyimmät puhelimet tammikuussa 2022?

Älypuhelin löytyy melkein jokaiselta suomalaiselta aina lapsesta vanhempaan ikäryhmään asti. Markkinoilta löytyy monen valmistajan eri mallisia älypuhelimia. Näihin eri malleihin voit tutustua vaikka dna puhelimet aiheiseen uutiseen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa