XSOLLA POISTAA ESTEET SUORAN KULUTTAJAJAKELUN TIELTÄ TOTEUTTAMALLA INTEGROIDUN VANHEMPAINHALLINTA-OMINAISUUDEN PELINKEHITTÄJILLE

Ajankohtaista Luettavaa Sekalaista Viihde

Xsolla laajentaa portfolioaan yhteistyössä Privo, AppsFlyer ja Crypto.com kanssa ja aloittaa laajentumisen Japaniin uuden Tokion toimiston myötä.

LOS ANGELES — 9. elokuuta 2023 — Xsolla, johtava globaali videopelikaupan yritys, on paljastanut joukon strategisia kumppanuuksia sekä merkittävän laajentumisen Japanin markkinoille osana kvartaalista julkistusviikkoa. Näiden yhteistöiden joukossa on kumppanuus Privacy Vaults Online, Inc.:n (PRIVO) kanssa, joka on lasten online-yksityisyyden ja identiteetinhallinnan ratkaisujen johtaja. Yhteistyö pyrkii voimaannuttamaan pelinkehittäjiä helpottamalla suoraa kuluttajajakelustrategiaa samalla maksimoiden maksuturvan ja käyttäjien suojan. Lisäksi Xsolla on solminut kumppanuuden AppsFlyer-yhtiön kanssa (B2B SaaS/markkinointiteknologiayritys) integroidakseen saumattomasti datavetoiset oivallukset eri alustojen välillä. Xsolla on myös yhdistänyt voimansa Crypto.comin kanssa (globaali kryptovaluutta-alusta) integroidakseen Crypto.comin kassaratkaisun Xsollan Pay Station -alustaan. Lopuksi yrityksen laajentumispyrkimykset ulottuvat paljon kumppanuuksia pidemmälle, kun se perustaa paikallisen toimipisteen Japanissa, vahvistaen sitoutumistaan edistämään Aasian kukoistavaa pelimarkkinaa.

Vanhempainhallinta

Xsolla, globaali videopelikaupan yritys, ilmoittaa kumppanuudesta Privacy Vaults Online, Inc.:n (PRIVO) kanssa, joka on lasten online-yksityisyyden ja identiteetinhallinnan ratkaisujen johtava toimija. Yhteistyö mahdollistaa pelinkehittäjille suoran kuluttajajakelustrategian voimaannuttamisen ja maksuturvan sekä käyttäjien suojauksen maksimoinnin. Lanseeratessaan Vanhempainhallinnan ominaisuuskokonaisuuden, Xsollan ratkaisuvalikoima antaa kehittäjille mahdollisuuden integroida lisätason varmennus vanhemmille, jonka perinteisesti tarjoavat alustat ja markkinapaikat, varmistaakseen turvalliset ja säännösten mukaiset maksut suoraan kuluttajille pelatessa ja myytäessä.

Vaikka videopelien kasvu maailmanlaajuisesti on merkittävää, jatkuva innovointi ja turvallisten ja hauskojen kokemusten luominen kaikille yleisöille on elintärkeää – erityisesti, kun 71 prosenttia alle 18-vuotiaista lapsista pelaa videopelejä. Eettisen kohtelun ollessa uuden varmennuspäivityksen keskiössä, Vanhempainhallinnan ominaisuus voimaannuttaa pelinkehittäjiä luomaan turvallisen ja suojatun pelikokemuksen kaikille yleisöille, riippumatta heidän sijainnistaan tai iästään.

Xsolla tekee yhteistyötä tässä aloitteessa PRIVOn kanssa jatkaakseen esteiden poistamista pelinluojilta ja -kehittäjiltä, kun he luovat strategioita yhteydenpitoon yleisönsä kanssa. Samanaikaisesti, ollessaan kaupan osapuolena, Xsolla auttaa pitämään kehittäjät COPPA:n, yleisen tietosuoja-asetuksen sekä muiden turvallisuus- ja tietosuojakäytäntöjen mukaisina, mukaan lukien erityisesti lasten ja alaikäisten osalta. Xsolla mahdollistaa myös turvallisen ja virtaviivaisen maksuekosysteemin luomisen, joka toimii saumattomasti sen palvelu- ja ratkaisuvalikoiman, kuten Xsolla Pay Station, Web Shop, Game Sales ja muiden, kanssa. Tämä antaa kehittäjille mahdollisuuden keskittyä poikkeuksellisen ja kiehtovan pelikokemuksen luomiseen samalla kun he noudattavat korkeimpia turvallisuuden, tietoturvan ja yksityisyyden suojan standardeja pelaajilleen ympäri maailmaa.

Vanhempainhallinta antaa vanhemmille mahdollisuuden hallita lapsensa pääsyä digitaalisiin maksuihin suojaten perheitä luvattomalta pääsyltä ja ostoksilta. Se vähentää mahdollisia erimielisyyksiä ja palautuspyyntöjä parantamalla ostojen luotettavuutta ja turvallisuutta. Tämä ratkaisu edistää lapsiystävällistä käyttökokemusta, sisältää vanhempien varmennuksen ja varustaa vanhemmat kyvyllä säädellä lastensa digitaalisia transaktioita tarvittaessa.

”Xsollalla omistautumisemme ulottuu pelikokemuksen parantamisen ulkopuolelle; olemme yhtä sitoutuneita edistämään rakentavaa muutosta, kun ala jatkaa laajentumistaan”, sanoi Anton Zelenin, Xsollan Chief Product Officer, Fintech. ”Yhteistyömme PRIVOn kanssa korostaa sitoutumistamme vahvistamaan videopelikaupan turvallisuutta kehittäjille ja luojille, ottaen merkittäviä askeleita vanhempien ja nuorten pelaajien turvaamiseksi ja voimaannuttamiseksi maailmanlaajuisesti.”

”PRIVO toivottaa tervetulleiksi Xsollan tekemät toimenpiteet antaakseen vanhemmille hallinnan verkkomaksujen suhteen samalla sallien lasten pelata ja osallistua verkossa”, sanoi Denise G. Tayloe, PRIVOn toimitusjohtaja. ”Lasten yksityisyyssuojat ja läpinäkyvyys vanhempien verkkomenojen suhteen ovat yhä tärkeämpiä luottamuksen rakentamisessa.”

Vanhempainhallinnan ominaisuus integroidaan Xsollan tuote- ja ratkaisuvalikoimaan tämän vuoden loppuosassa. Tätä ominaisuutta esitellään ja demonstroidaan Gamescom 2023 -tapahtumassa elokuussa.

Tutustu lisää Xsolla Parent Control, ole hyvä ja vieraile: xsolla.pro/parental-control

Xsolla paikalliseksi Japanissa

Xsolla, globaali videopelikaupan yritys, ilmoittaa laajentuvansa Japaniin avaamalla paikallisen toimiston Tokiossa osana sen jatkuvaa pyrkimystä tuoda innovatiivisia palveluja uusille markkinoille.

Tämä strateginen siirto kuvastaa Xsollan sitoutumista hoivaamaan alueellisia kumppanuuksia, jotka hyödyttävät sen globaalia verkostoa. Se myös korostaa Xsollan jatkuvaa omistautumista Aasian peliteollisuuden kasvulle, rakentaen sen jo vakiintuneen läsnäolon päälle Kiinassa, Koreassa ja Malesiassa. Avaamalla uuden toimiston Tokiossa, Xsolla toivottaa tervetulleeksi paikalliset alan asiantuntijat palvelemaan sen kasvavaa asiakaskuntaa Japanissa, mukauttamaan sen tuotteita ja ratkaisuja japanilaisille kehittäjille ja luomaan paikallisia kumppanuuksia parantaakseen palvelutarjontaansa yhdellä maailman johtavista pelimarkkinoista.

”Xsollalla omistautumisemme on auttaa pelinkehittäjien menestystä räätälöidyillä ratkaisuilla heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Olemme innokkaita toivottamaan uudet tiimin jäsenet tervetulleiksi, jotka tarjoavat paikallista tukea kumppaneillemme täällä Japanissa,” sanoi Chris Hewish, Xsollan toimitusjohtaja. ”Laajentuminen Tokioon on merkittävä virstanpylväs jatkuvassa tehtävässämme tarjota täysin paikallistettu palvelu, tarjoten kattavan ratkaisun, joka vastaa kumppaneidemme monimuotoisia tarpeita maailmanlaajuisesti.”

Xsollan kaikenkattava maksuratkaisu, joka sisältää paikalliset maksukumppanuudet, verotuksen ja sääntelyn asiantuntemuksen ja tuen, tarjoaa kansainvälisille pelinkehittäjille mahdollisuuden laajentaa toimintaansa Japanin markkinoille ja samanaikaisesti auttaa paikallisia japanilaisia kehittäjiä laajentamaan liiketoimintaansa maailmanlaajuisesti.

Lukeaksesi lisä Xsolla Japanista, ole hyvä ja vieraile: xsolla.pro/japan-expansion

Kumppanuus  Crypto.com in kanssa

Xsolla, globaali videopelikaupan yritys, ja maailmanlaajuinen kryptovaluutta-alustaCrypto.com ovat ilmoittaneet kumppanuudesta Crypto.comin kassaratkaisun integroimiseksi Xsollan Pay Station -alustaan.

Tämä mullistava Crypto.com Pay -integraatio edustaa merkittävää edistystä peliteollisuudessa ja luo uusia mahdollisuuksia pelinkehittäjille ja pelaajille, mahdollistaen heille kryptovaluuttamaksujen hyväksymisen ja transaktioiden tehostamisen käyttäjäystävällisellä ja turvallisella tavalla yleisesti parantuneen kokemuksen saavuttamiseksi. Tämä keskeinen päivitys laajentaa digitaalisten maksutapojen horisonttia, tarjoten pelaajille monipuolisempia ja suositumpia transaktiovaihtoehtoja digitaalisissa ja metaverse-ympäristöissä. Tämä yhteistyö merkitsee myös merkittävää askelta Crypto.comille rakentamalla sen läsnäoloa ja verkostoa peliteollisuudessa.

”Pelien ja Web3:n yhteensovittamisessa on merkittävää potentiaalia”, sanoi Eric Anziani, Crypto.comin presidentti ja operatiivinen johtaja. ”Kumppanoitumalla globaalin pelialan johtajan, kuten Xsollan kanssa ja hyödyntämällä molempien osaamista ja resursseja, autamme tekemään tästä potentiaalista todellisuuden – tarjoamalla kehittäjille, julkaisijoille ja pelaajille saumattoman tavan osallistua ja luoda arvoa kryptoekonomiassa.”

Xsollan Pay Station, joka mahdollistaa pelinsisäiset ostot yli 200 alueella ja maassa käyttäen erilaisia säännösten mukaisia maksupalveluntarjoajia, parantaa palveluaan integroimalla Crypto.com Payn. Tämä tuleva kehitys lupaa laajentaa kehittäjien ja julkaisijoiden ulottuvuutta, mahdollistaen heidän sitouttaa monipuolisempaa pelaajakuntaa ja hyödyntää uusia, dynaamisia markkinoita ja tulovirtoja.

”Olemme erittäin innostuneita tästä kumppanuudesta Crypto.comin kanssa ja merkittävästä Crypto.com Payn integroinnista Pay Station -alustallemme. Peliteollisuus kehittyy nopeasti, ja meidän on mukauduttava näihin muutoksiin. Kryptovaluuttojen integroiminen maksutavaksi tarjoaa pelinkehittäjille ja pelaajille innovatiivisen maksuratkaisun, joka on linjassa globaalin siirtymän kanssa kohti digitaalisia valuuttoja,” sanoi Chris Hewish, Xsollan toimitusjohtaja. ”Yhteistyömme Crypto.comin kanssa merkitsee käännekohtaa peliteollisuudelle, raivaten tietä inklusiivisemmalle ja turvallisemmalle peliekosysteemille.”

“Olemme erittäin innostuneita ottamaan tämän ensimmäisen askeleen Xsollan kanssa osana laajempaa yhteistyöaloitetta Koreassa ja globaalilla tasolla,” sanoi Patrick Yoon, Crypto.com Korean yleisjohtaja. ”Odotamme innolla jatkavamme työskentelyä Xsollan kanssa maksuekosysteemien ja digitaalisen omaisuuden hyväksymisen kehittämisessä ja edistämisessä.”

Lisätietoja Crypto.comin ja Pay and Pay Stationista, ole hyvä ja vieraile: xsolla.pro/cryptocom

Kumppanuus AppsFlyerin kanssa

Xsolla, maailmanlaajuinen videopelikaupan yritys, ilmoittaa yhteistyöstä AppsFlyerin kanssa, johtavan B2B SaaS/markkinointiteknologian yrityksen kanssa.

Kun peliteollisuus jatkaa johtamistaan mobiilituloilla, Xsollan lisäys AppsFlyeristä heidän Web Shop -palveluihinsa tuo mukanaan poikkialustan mittauksen, jonka avulla kehittäjät voivat saada arvokkaita pelaajatietoja, arvioida verkkokaupan ja markkinoinnin tehokkuutta ja parantaa verkkomyyntikanavan suorituskykyä. Tämä integraatio mahdollistaa pelinkehittäjille kerätä ja analysoida käyttäjien käyttäytymistä ja vuorovaikutusta verkossa ja pelin sisällä, verrata mittareita ja saada arvokkaita oivalluksia, kaikki helposti käytettävien hallintapaneelien kautta.

”Tämä yhteistyö Xsollan kanssa lupaa parantaa mittaustarkkuutta, mahdollistaa käyttäjien segmentoinnin ja syventää ymmärrystä asiakkaan kulusta, käyttäytymisestä ja sitoutumisesta”, sanoi Brian Murphy, AppsFlyerin peliosaston johtaja. ”Sekä AppsFlyer että Xsolla arvostavat syvästi parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen ja mittaustoiminnon tarjoamista markkinoijille, ja tämä kumppanuus mahdollistaa heille suuremman kontrollin heidän rahastusstrategioistaan, budjeteistaan ja kampanjaoivalluksistaan.”

Tämän yhteistyön merkittävä piirre on se, että se ei vain tarjoa AppsFlyerin käyttäjille, jotka pääasiassa käyttävät mobiilianalytiikkaa, kykyä seurata pelaajien tietoja verkossa, vaan pyrkii myös lisäämään tehokkuutta ja tarjoamaan parempaa hallintaa niille, jotka pyrkivät optimoimaan ja ymmärtämään digitaalista asiakasmatkaansa. Tulevat integraatiovaiheet mielessä kehittäjät voivat rakentaa poikkialustan hallintapaneelit metriikkojen vertaamiseksi ja arvokkaiden oivallusten saamiseksi. Nämä ponnistelut ovat osa Xsollan ja AppsFlyerin tehtävää auttaa mobiilipelikehittäjiä tarjoamalla yhtenäinen poikkialustaratkaisu – PC, web ja sovellus – joka mahdollistaa mittauksen kaikissa markkinoinnin kosketuspisteissä ja helpottaa asiakasmatkojen ja toimintojen analysointia.

AppsFlyer on B2B-mittaamisen SaaS-yritys, joka valtuuttaa brändit osoittamaan markkinointialoitteidensa liiketoimintavaikutuksen ja tekemään rohkeampia päätöksiä suuremmalla luottamuksella kiitos sen puolueettoman datan ja toiminnallisten oivallusten. Sovelluskehittäjät ja markkinoijat käyttävät AppsFlyeria ymmärtääkseen paremmin käyttäjien käyttäytymistä ja optimoidakseen markkinointikampanjoitaan peleilleen.

”Olemme innoissamme ilmoittaessamme kumppanuudestamme AppsFlyerin kanssa. Se on merkittävä askel eteenpäin jatkuvassa tuessamme mobiilipelien kehittäjille”, sanoi Chris Hewish, Xsollan toimitusjohtaja. ”Mobiilisektori jatkaa maailmanlaajuisten pelitulojen ja kasvun vetämistä. Xsollan Web Shop -ratkaisun ja AppsFlyerin yhdistelmä avaa dataohjattuja oivalluksia pelaajien käyttäytymisestä ja sitoutumisesta, verkkokaupan ja markkinoinnin tehokkuudesta sekä verkkomyyntikanavan suorituskyvystä.”


Lisätietoja Xsolla Web Shopista, ole hyvä ja vieraile: xsolla.pro/appsflyer

Tietoja Xsollasta
Xsolla on maailmanlaajuinen videopelien kauppayhtiö, jolla on vankka ja tehokas työkalu- ja palveluvalikoima, joka on suunniteltu erityisesti videopelialalle. Sen perustamisesta vuonna 2005 lähtien Xsolla on auttanut tuhansia pelikehittäjiä ja kustantajia kaikissa kokoluokissa rahoittamaan, markkinoimaan, lanseeraamaan ja monipuolistamaan pelejään maailmanlaajuisesti ja useilla alustoilla. Innovatiivisena pelikaupan johtajana Xsollan tehtävänä on ratkaista maailmanlaajuisen jakelun, markkinoinnin ja monipuolistamisen sisäänrakennetut monimutkaisuudet auttaakseen kumppaneitaan saavuttamaan useampia maantieteellisiä alueita, tuottamaan enemmän tuloja ja luomaan suhteita pelaajien kanssa maailmanlaajuisesti. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja sillä on toimistoja Berliinissä, Soulissa, Pekingissä, Kuala Lumpurissa, Tokiossa ja kaupungeissa ympäri maailmaa. Xsolla tukee suuria pelinimikkeitä, kuten Valve, Twitch, Roblox, Ubisoft, Epic Games, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo ja monia muita.

Lisätietoja varten, ja oppiaksesi lisää, ole hyvä ja vieraile: xsolla.com

Tietoja PRIVOsta

PRIVO on ensimmäinen ja johtava lasten verkkoyksityisyyden ja delegoidun suostumushallinnan globaali alan asiantuntija. Ollessaan FTC:n hyväksymä COPPA Safe Harbor vuodesta 2004 lähtien ja sertifioidessaan satoja sovelluksia, sivustoja ja pelejä, jotka ovat suorituskyvyltään huipulla ja tunnettuja lasten brändejä, PRIVO on kehittänyt yksityisyyden ratkaisuja, joilla tuetaan myönteisiä, läpinäkyviä ja turvallisia verkkosuhteita yritysten, perheiden ja koulujen välillä. PRIVO:n tunnusomainen ”Kids Privacy Assured” -ohjelma auttaa yrityksiä navigoimaan verkkoyksityisyyden maisemassa, mukaan lukien COPPA, GDPRkids ja Lasten Koodit. Lisäksi se tarjoaa yksityisyyden suojaan liittyviä teknologiaratkaisuja, jotka sisältävät nuorten rekisteröinnin, iän varmentamisen, vanhempien suostumuksen ja tilinhallinnan.

Lisätietoja varten ja oppiaksesi lisää, ole hyvä ja vieraile: privo.com

Tietoja Crypto.comista
Perustettu vuonna 2016, Crypto.com:lla on yli 80 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti ja se on alansa johtava sääntelyssä, turvallisuudessa ja yksityisyydessä. Visionamme on yksinkertainen: Kryptovaluuttaa jokaisessa lompakossa™. Crypto.com on sitoutunut nopeuttamaan kryptovaluutan omaksumista innovaation kautta ja valtuuttamaan seuraavan sukupolven rakentajia, luojia ja yrittäjiä kehittämään oikeudenmukaisempaa ja tasapuolisempaa digitaalista ekosysteemiä.

Tutustu lisää: crypto.com


Tietoja AppsFlyerista

AppsFlyer auttaa brändejä tekemään hyviä valintoja liiketoiminnalleen ja asiakkailleen edistyneen mittauksen, data-analytiikan, syvän linkityksen, sitoutumisen, petossuojan, datan puhdistustilan ja yksityisyyden suojaavien teknologioiden avulla. Rakennettu ajatukselle, että brändit voivat lisätä asiakasyksityisyyttä tarjoten samalla poikkeuksellisia kokemuksia, AppsFlyer valtuuttaa tuhansia luoja ja yli 10 000 teknologiakumppania luomaan parempia ja merkityksellisempiä asiakassuhteita.

Lisätietoja varten, ja oppiaksesi lisää, ole hyvä ja vieraile: appsflyer.com

###


Media Contact

Derrick Stembridge
Global Director of Public Relations, Xsolla

d.stembridge@xsolla.com

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa