Ahsoka alkoi Disneyllä ja aloitti jälleen uuden StarWars spinoff sarjan

Ajankohtaista Arvostelu Disney Disney+

Ahsoka Tano (Rosalio Dawson), Anakinin oppilas, on uusien haasteiden edessä. Hänen on estettävä uuden sodan alkaminen. Saako hän avukseen entisen oman oppilaansa Sabine Wrenin (Natasha Liu Bordizzo), mandalorialaisen, joka ei ole saanut täyttä jedi koulutusta Ahsokalta, mutta saattaa olla ainoa mahdollisuus, jonka avulla Ahsoka voi kenties estää sodan.

Ahsokan tehtävänä on etsiä mahdollinen kuolleeksi luultu imperiumin suuramiraali Thrawn (Lars Mikkelsen), mutta Ahsoka ei ole ainoa Thrawnia etsivä – vaan häviön kokeneen imperiumin viimeisimpiä ”isompia” tekijöitä on myös etsimässä suuramiraalia, johtajanaan Lady Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto), jolla taasen on apunaan kauan kadoksissa ollut ja imperiumin puolelle loikannut entinen jedi Baylan Skoll (Ray Stevenson) ja tämän oppilas Shin Hati (Ivanna Sakhno).

Uuden tasavallan kenraali Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) antaa Ahsokalle tehtäväkseen löytää reitin suuramiraalin luo. Ahsoka löytääkin kartan, mutta samalla saa huomata, että muutkin ovat kartan perässä. Ahsoka ymmärtää Heran puhuttuaan Heran kanssa tarvitsevansa Sabinen taitoja ratkaistakseen kartan avaimen.

Ensimmäinen jakso antoi vastauksia Star Wars faneille, että tässä sarjassa tulee olemaan tapahtumia tarpeeksi – ainakin aluksi, ja mekin kirjoitimme tämän ensimmäisen arvostelumme heti ensimmäisen jakson katseltuamme, vaikka toinenkin jakso olisi heti ollut saatavilla.

May the Force be with You.

Sarjan on käsikirjoittanut Dave Filoni, joka on myös vastaava tuottaja yhdessä Jon Favreaun, Kathleen Kennedyn, Colin Wilsonin ja Carrie Beckin kanssa. Karen Gilchrist on toinen vastaava tuottaja.

Ahsoka Tano

Ahsoka on Togruta-lajin edustaja ja hänestä tuli jedimestari Anakin Skywalkerin (myöhemmin tunnettu nimellä Darth Vader) padawan eli oppilas.

Tässä on joitakin tärkeitä seikkoja Ahsoka Tanosta:

  1. Padawan: Ahsoka liittyi jediritarikuntaan nuorena ja hänet määrättiin Anakin Skywalkerin padawaniksi. Tämä yllätti monet, koska Anakinilla ei ollut aiemmin ollut oppilasta.
  2. The Clone Wars: Ahsoka osallistui moniin taisteluihin Kloonisodissa, ja hänen suhteensa Anakiniin syveni sodan aikana. Heistä tuli läheisiä ystäviä ja taistelutovereita.
  3. Ero jediritarikunnasta: Ahsoka joutui syytteeseen rikoksesta, jota hän ei tehnyt. Vaikka hänet myöhemmin vapautettiin syytteistä, hän päätti erota jediritarikunnasta pettymyksen ja luottamuksen menetyksen vuoksi.
  4. Star Wars Rebels: Ahsoka esiintyy myös ”Star Wars Rebels” -animaatiosarjassa, jossa hänellä on merkittävä rooli kapinallisten liikkeessä Imperiumia vastaan.
  5. Mandalorian: Ahsoka teki live-action-debyyttinsä ”The Mandalorian” -sarjan toisella tuotantokaudella, jossa häntä esitti Rosario Dawson.

Ahsoka Tano on yksi ”Star Wars” -universumin suosituimmista hahmoista, ja hänen tarinansa on laajentunut moniin eri medioihin, mukaan lukien kirjat ja sarjakuvat.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Amazing Race Suomi 

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

Hyvä edullinen älypuhelin

Usein älypuhelimen valintaa ohjaa budjetti. Edullinen älypuhelin voi olla erinomainen vaihtoehto, kun halutaan säästää rahaa mutta samalla nauttia perustoiminnoista. Markkinoilla on lukuisia hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia ilman suurta hintalappua.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa ja paljon muuta. Tutustu Google Pay Nordea maksamiseen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa