Arvostelussa Netflixin Seitsemän sekuntia

Arvostelu Netflix

Mikä saa ryhmän huumepoliiseja syyttämään väärää henkilöä nuoren pojan päälle ajamisesta ja pakoonlähtemisestä. Ja mikä saa alholisoituneen apulaissyyttäjän kiinnostumaan tapauksesta niin paljon, että hän alkaa tutkijansa kanssa tutkia juttua enemmänkin. Tästä kertaa Seitsemän sekuntia.

Pääosissa Clare Hope Ashitey, Regina King, Beau Knapp, MIchael Mosley, David Lyons, Russell Hornsby, Raul Castillo sekä Patrick Murney.

Minisarjan tapahtumat sijoittuvat Jersey Cityyn ja 15-vuotiaan mustan pojan pyöräilyonnettomuuten, joka lopulta vie pojan hengen. TV-sarja perustuu alunperin Juri Bykovin kirjoittamaan ja ohjaamaan venäläiseen elokuvaan The Major, joka esitettiin Netflixissä 2018. Tämän Seitsemän sekuntia sarjan on luonut vastaavast Veena Sudin.

Sarjan jaksot:

  1. Pilottijakso
  2. Brenton’s Breath
  3. Matters of Life and Death
  4. That What Follows
  5. Of Gods and Men
  6. Until It Do
  7. Boxed Devil
  8. Bailed Out
  9. Witnesses for the Prosecution
  10. A boy and a Bike

Veena Sudinin jäljiltä on myös Jälkiä jättämättä-sarja, joten Seitsemän sekuntia on sarja, jolta on lupa odottaa jotain katselemisen arvoista.

Hieman ehkä yllättäen apulaissyyttäjää alkaa kiinostaa enemmä,n mistä tapahtumassa oikeasti on kyse, ja vähitellen hän pääsee etsivänsä kanssa sisällä tarinan todellisuuteen – ja mitä kaikkea se paljastaakaan.

Sarja esittelee nykyaikaisen amerikkalaisen yhteiskunnan varjopuolia. Tilanteita, mihin ihmiset ja perheet saattavat joutua, vaikka taustat olisivat kuinka hyvät tahansa – sekä kuinka paljon tavallinen ihminen joutuu tekemään töitä voidakseen maksaa yllättävät laskunsa.

Suosittelemme sarjaa sellaisille, jotka eivät kenties kaipaa ammuntaa jo nopeita tilanteita, mutta jotka jaksavat katsella hitaasti eteenpäin kulkevaa tarinaa, joka jokaisen jaksonsa mukana avaa varsinaisen tarinan ympärillä tapahtuvia asioita eteenpäin.

Seitsemän sekuntia on hyvä kenties juuri siksi, että se myös kertoo hieman enemmän päähahmojen tekemisistä ja taustoista, kuin kenties olisi edes tarvetta.

Jatkoa tulossa?

Alunperin Netflixillä on tainnut olla pidempi aikainen suunnitelma Seitsemän sekuntia sarjalle, mutta valitettavasti se ei tavoittanut tarpeeksi katselijoita, eikä täten ole saamassa toista kautta. Jollei sitten joku toinen kanavakokonaisuus osta sarjaa itselleen ja jatka uusien kausien kuvaamista.

Netflixillä on paljon erilaisia rikosdraamasarjoja, joten ei ihme että tällainen hitaasti etenevä sarja ei päässyt tavoitteisiinsa, vaikka itse sarja sai paljon kehuja.


Muuta luettavaa muualta

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa