Katso tästä uusi Disneyn ja Star Warsin Ahsoka-sarjan traileri

Ajankohtaista Disney Disney+

Lucasfilmin odotettu Original-sarja Star Wars: Ahsoka alkaa Disney+ -palvelussa kahdella jaksolla 23. elokuuta.

One must destroy, in order to create – tuho on välttämätön, uuden tulemiseksi. Näillä sanoilla puhutaan Ahsokassa tulevasta sodasta. Tuleeko sellaista, ja millainen siitä saattaa olla tulossa, ja voivatko jedit estää sodan tulemisen?

Star Wars: Ahsoka sijoittuu Imperiumin kaatumisen jälkeiseen aikaan ja seuraa entistä jediritaria Ahsoka Tanoa tämän tutkiessa galaksille ilmaantuvaa uhkaa.

Kuka Ahsoka on?

Hän esiintyy ensimmäisen kerran Star Wars: The Clone Wars -animaatiosarjassa ja myöhemmin Star Wars Rebels -sarjassa. Ahsoka on jediritari, joka toimi Anakin Skywalkerin (myöhemmin Darth Vader) padawanina eli oppilaana Kloonisotien aikana.

Ahsoka on tunnettu oransseista montralsistaan ja lekkuistaan (Togruta-rodun päässä olevat sarvimaiset ulokkeet ja tentakkelit), sekä kaksista valosapeleistaan, jotka ovat aluksi siniset, mutta myöhemmin valkoiset. Hän on rohkea, itsenäinen ja oikeudenmukainen hahmo, joka on omistautunut jedien ihanteille, mutta joka myös kyseenalaistaa ja haastaa jedien perinteitä ja sääntöjä.

Ahsoka jättää jediritarikunnan The Clone Wars -sarjan viidennen kauden lopussa, kun hän joutuu syytetyksi rikoksesta, jota hän ei tehnyt. Hän palaa Star Wars Rebels -sarjassa, jossa hän toimii kapinallisten liiton agenttina nimellä ”Fulcrum”. Ahsoka esiintyy myös The Mandalorian -sarjan toisella kaudella, jossa hän etsii Grogu-nimistä olentoa (tunnetaan myös nimellä ”The Child” tai ”Baby Yoda”) auttaakseen tämän löytämään oman polkunsa Voimassa.

Roolitus

Rooleissa nähdään Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen ja Eman Esfandi. Sarjan ohjaajina toimivat Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel ja Rick Famuyiwa. Pääkäsikirjoittajana toimii Dave Filoni, joka toimii myös vastaavana tuottajana yhdessä Jon Favreaun, Kathleen Kennedyn, Colin Wilsonin ja Carrie Beckin kanssa. Karen Gilchrist toimii apulaistuottajana.

Lucasfilmin Star Wars: Ahsoka alkaa yksinoikeudella Disney+ -palvelussa 23. elokuuta.

One a rebel, always a rebel – kerran kapinallinen, aina kapinallinen

Ahsoka, kuten kaikki Star Wars elokuvat ja sarjat ovat täynnä lausahduksia, jotka toistuvat kerrasta toiseen, tuotannosta toiseen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa