tracker disney tracker disney

Arvostelussa Disney kanavan Tracker

Ajankohtaista Arvostelu Disney Disney+ Sarjat Suoratoisto

Disney+:n Tracker on TV-sarja, mikä seuraa Colter Shawn (Justin Hartley) matkaa ympäri Amerikan mantereen palkkionhakijana, ei niinkään palkionmetsästäjänä. Colter nimittäin ei etsi rikollisia, vaan ihmisiä ja tavaroita, joita ovat kaipaamassa tavaroiden omistajat tai kadonneiden ihmisten sukulaiset.

Tracker perustuu Jeffery Deaverin myydyimpään romaaniin nimeltä The Never Game. Sarja kertoo Colter Shaw’n tarinan, joka on yksinäinen selviytyjä ja palkkionmetsästäjä. Hän kiertää maata auttaen yksityishenkilöitä ja lainvalvontaviranomaisia ratkaisemaan erilaisia mysteereitä käyttäen hyväksi erinomaisia jäljitystaitojaan samalla käsitellen omaa rikkonaista perhetaustaansa vastaan tulevien uusien ihmisten kanssa. Sarjassa on tyypillisen rikosdraaman tapaan viikoittainen mysteeri, jota Shaw ratkoo.

Muut näyttelijät

Justin Hartleyn lisäksi sarjassa nähdään Abby McEnany Velma Bruinin roolissa ja Robin Weigert Teddi Bruinina. Eric Graise esittää Bobby Exleytä ja Fiona Rene on mukana Reenie Greenen roolissa, joka on Shaw’n rakkaudenkohde ja asianajaja.

Velma ja Teddi ovat henkilöt Coleterin taustalla- he etsivät uusia keikkoja ja kertovat Colterille, minne mennä seuraavaksi, ja jollei mitään ole juuri menossa (välillä on), Colter kääntää ratista ison maastoautonsa ja matkailuvaununsa kohti seuraavaa kadonnutta asiaa tai henkilöä.

Sarjan vastaanotto

Tracker on saanut 88% tuorearvion Rotten Tomatoes -sivustolla, mikä osoittaa, että sarja on otettu hyvin vastaan genreä arvostavien katsojien keskuudessa. Sarjan viikoittaiset mysteerit ja päähenkilön monimutkainen tausta kiinnostavat yleisöä.

Hartleyn näkemys hahmostaan

Justin Hartley on kertonut Hollywood Reporter -lehdelle rakastuneensa roolihahmoonsa. Hän pitää Shaw’n elämäntyyliä ihanteellisena: itsenäisenä, omavaraisena ja vapaana liikkumaan paikasta toiseen auttaen ihmisiä. Hartley korostaa, että Shaw ei ole anti-sankari, vaan yksinkertaisesti hyvä mies, joka elää vaarallista elämää. Shaw ei ole supersankari; hän on tavallinen ihminen vaarallisessa ammatissa.

Tracker on helppo katseltava ja seurattava. Vaikka sarjassa on jonkinverran väkivaltaa ja romantiikkaa, ei se kuitenkaan mässäile kummallakaan eli on monessa suhteessa koko perheen sarja (pois lukien ampumistilanteet) – onko tämä sarja sitten poliisijännitystä, ei – vaan enemmänkin henkilön kasvutarinaa oman lapsuuden muistojen ympärillä. Sarjan aikana varmaan nähdään myös, miten Colterin suhde äitiinsä ja veljeensä kehittyy, näistä kun annetaan jokaisessa jaksossa hieman lisää tietoja. Colterin nuoruus jää kuitenkin pitkälti pimentoon, ja mitä oikeasti hänen isälleen oli tapahtunut jo ennen tämän onnettomuutta???

Suosittelemme katseltavaksi, jos tarve on katsella helppoa viihdettä silloin kun vapaa-aika sitä vaatii.

Disney: https://www.disneyplus.com/en-se/series/tracker/6xdVN5vzeefJ

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa