Arvostelussa Netflixin minisarja ”Who is Erin Carter”

Ajankohtaista Arvostelu Luettavaa Netflix Sarjat Suoratoisto

Who is Erin Carter on Netflixin uusi seitsenosainen TV-sarja, missä pääosassa nähdään ruotsalainen Snabba Cash sarjasta tutuksi tulut Evin Ahmad. Evin näyttelee sarjan päähahmo Eriniä, jonka menneisyys on aivan muuta, kuin mitä hänen Jordi (Sean Teale) miehensä arvaakaan. Ei edes hänen lapsensa Harper (Indica Watson) muista kaikkea aivan kuten se on mennyt vuosien aikana.

Erin on pienen ex-pat yhteiskunnan opettajansijainen Barcelonassa, mutta hänen taustansa ja koulutuksensa on aivan jotain muuta. Nämä historian havinat paljastuvat sarjan jaksojen aikana hiljakseen, mutta sarja pitää hyvin otteessaan alusta alkaen, mikäli pitää tämän tyyppisestä action sarjasta. Tässä ei liikaa ammuskella, mutta tarpeeksi kuitenkin.

Yksi iso tekijä Erinin Barcelonan uusille tapahtumille on Erinin ja Jordin naapuri, ja Jordin lapsuudenystävä poliisi Emilio (Pep Ambròs), jolla on omat ongelmansa omassa elämässään ja poliisintyössä. Hänellä on kohteenaan huumerinki, ja vaikka hän saakin tuloksia aikaiseksi, juttu ei olekaan niin helppo kuin kenties aluksi näyttää. Jordi on töissä sairaalassa sairaanhoitajana, ja itseasiassa Harperilla on silmäsairaus, jonka vuoksi hänen on kokoajan pidettävä erikoislaseja, ja onhan se niin, että toiset lapset aina kiusaavat niitä, jotka ovat erilaisia.

Opettajan sijaisuus

Erin on siis opettajan sijaisena englanninkielisessä koulussa Barcelonassa. Hänellä on koulun sihteerin Olivian (Susannah Fielding) kanssa hyvä ystävyyssuhde, joka onkin avuksi kun tapahtumat alkavat rullaamaan paikallisen ruokakaupan ryöstöstä, jonka keskelle Erin ja Harpen joutuvat.

Koulussa hän on tutustunut samoihin aikoihin myös yhden oppilaan isään, Daniel Langiin (Douglas Henshall), joka onkin kiitollinen Erinin avusta Danielin pojan oppimishalukkuuden suhteen, valitettavasti vain Daniel ei ole aivan kaikkea sitä, miltä päällisin puolin on nähtävillä.

Erinillä ja Jordilla on rikas naapuri, joka ei myöskään jätä sitä näyttämättä, mutta naapurirouva Penelope (Charlotte Vega) ei ole aivan niin onnellinen kuin mitä hän antaa näyttää, ja itseasiassa Penelopella ja Erinillä on mahdollisuudet löytää kaiken kaaoksen keskeltä jopa ystävyyssuhde keskenään.

Todellisuus saa kiinni ajan myötä

Keitä sitten ovat Lena, Jim Armstrong, Ana, Tabarez ja Margot selviää sitten sarjaa katsomalla. Kaikki ratkeaa vasta viimeisessä jaksosssa.

Who is Erin Carten on viihdyttävä sarja, jota katsellessa ei tarvitse miettiä liian syvällisiä. Suosittelemme sarjaa.


Laajakaista kotiin: Nopeus ja luotettavuus yhdistyvät

Laajakaista kotiin tarjoaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden, joka mahdollistaa sujuvan suoratoiston, pelaamisen ja etätyön. Se avaa ovet viihdyttäville elämyksille ja tehokkaalle työskentelylle. Riippumatta siitä, tarvitsetko yhteyden viihde- vai työkäyttöön, laajakaista kotiin takaa, että pysyt yhteydessä digitaaliseen maailmaan ilman hidasteita. Valitse luotettava laajakaistapalvelu ja saat kaiken tämän ja enemmän, jotta voit nauttia digitaalisesta elämästäsi täysillä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa