without sin without sin

Arvostelussa Viaplayn minisarja Without Sin

Ajankohtaista Arvostelu Elisa Viihde Viaplay Luettavaa Sarjat Viaplay

Viaplayn Without Sin on neliosainen psykologinen trilleri, jossa tutkitaan Stellan (Vicky McClure), surevan äidin ja Charlesin (Johny Harris), hänen tyttärensä Maisyn murhasta vankilassa istuvan miehen, välistä suhdetta.

Pääosissa Dorothy Atkinson, Vicky McClure, Johnny Harris, Andrea Lowe sekä Johann Myers.
Ohjaajana Al Mackay.

Stella on entinen alkoholisti, joka ei ole koskenut alkoholiin sitten tyttärensä murhan. Hän on taksikuski, eikä ole oikeastaan koskaan täysin saanut kiinni elämästään tyttärensä menehtymisen jälkeen, kunnes hän saa soiton vankilasta – toinenkin tyttö, Cleo, on kadonnut.

Vankilassa on ohjelma, jossa vankien tulee ottaa yhteyttä uhreihinsa saadakseen kertoa oman tarinansa. Stella ei halua ensin kuulla Charlesin selityksiä, mutta jokin Charlesin ensimmäisesssä viestissä kuitenkin koskettaa, ja Stella palaa muistoissaan tyttärensä kuolinyöhön – Stella nimittäin syyttää itseään tyttärensä kuolemasta.

Stellan tyttären kuolema toi hänelle mytös eron Paul (Perry Fitzpatrick) miehestään, sillä heidän tyttärensä oli jo pitkään ollut se suhdetta koossa pitävä voima – mutta ei Stella, eikä Paul olleet täysin tietoisia tyttärensä elämästä ja arjesta. Itseasiassa Stellan äiti Jessie (Dorothy Atkinson) tunsi lapsenlapsensa parhaiten, viettihän tämä ystävänsä kanssa aikaa Jessien talleilla hevosharrastuksen parisssa. Jessie tuntee Cleon.

Tapahtumien keskellä ollaan myös englantilaisessa lähiössä, jonka rikollista alamaailmaa hjotaa McKellerin perhe. Kyseisen perheen päämiehen poika Karl (James Burrows), oli tekemisissä Maisyn ja Cleon kanssa.

Mutta miksi Charles kertoo asioitaan taksikuski Stellalle? Mitä hänellä on mielessä? Cleon pelastaminen, oman syyttömyytensä esille tuominen, oikean murhaajan löytäminen, vai entisille työnantajilleen McKellereille kostaminen?

Viaplayn Without Sin on nelijaksoinen minisarja, jonka neljä jaksoa juuri ja juuri riittävät kertomaan Maisyn tarinan. Sarja jättää kuitenkin paljon asioita kertomatta ja ”lopettamatta”, mutta emme usko että sarjasta olisi tulossa toista kautta.

Mikä on Charlesin pojan rooli Maisyn katoamisessa?

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa