the greatest hits the greatest hits

The Greatest Hits Disneylle

Ajankohtaista Disney Disney+ Elokuvat

Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut NED BENSON. Pääosissa nähdään LUCY BOYNTON, JUSTIN H. MIN, DAVID CORENSWET ja AUSTIN CRUTE.

Disney+ julkaisi kuvia elokuvasta The Greatest Hits, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut Ned Benson. Elokuvaa tähdittävät Lucy Boynton, Justin H. Min, David Corenswet ja Austin Crute. Original-elokuva saa maailmanensi-iltansa South by Southwest® -elokuvafestivaaleilla Austinissa, Texasissa 14. maaliskuuta 2024, ja sen suoratoistoensiesitys tapahtuu Disney+ -palvelussa 12. huhtikuuta 2024.

Elokuvassa ”The Greatest Hits” päähenkilönä on Harriet, jota esittää Lucy Boynton. Elokuva seuraa Harrietin matkaa, kun hän löytää musiikin voiman kuljettaa hänet kirjaimellisesti ajassa taaksepäin. Tämä mahdollistaa Harrietin romanttisten muistojen uudelleenkokemisen entisen poikaystävänsä kanssa, jonka roolissa nähdään David Corenswet. Samaan aikaan Harrietin aikamatkailu risteää hänen nykyisen, kasvavan rakkauskiinnostuksensa kanssa, jota esittää Justin H. Min.

Elokuva käsittelee musiikin ja muistojen yhteyttä ja niiden uskomatonta voimaa kuljettaa ihmisiä ajassa. Tämä romanttinen musikaali on Ned Bensonin ohjaama ja käsikirjoittama. Elokuva tuotetaan yhteistyössä Groundswell Productionsin ja Far Hills Picturesin kanssa, ja sen levittää Searchlight Pictures.

”The Greatest Hits” sai ensi-iltansa South by Southwest -festivaaleilla 14. maaliskuuta 2024 ja rajoitetun teatterijulkaisun 5. huhtikuuta 2024. Hulu-palvelussa elokuva julkaistiin 12. huhtikuuta 2024.

Elokuvan tuotanto on saanut valmiiksi tilan, ja sen kuvaukset tapahtuivat Kaliforniassa vuoden 2022 syksyllä. Kuvauspaikkoina toimivat muun muassa Silver Lake ja San Pedro, Los Angeles.

Elokuvan juoni keskittyy Harrietin hahmoon ja hänen ainutlaatuiseen kykyynsä yhdistää musiikki ja muistot tavalla, joka vaikuttaa hänen elämäänsä syvästi. Tämä teema resonoi erityisesti niiden kanssa, jotka uskovat musiikin voimaan herättää muistoja ja tunteita.

Instagram: @DisneyPlusFI |
Facebook: @DisneyPlusFI |
TikTok: @DisneyPlus
Hashtag: #TheGreatestHits

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa