Hiihtokisakauden huipennus yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa

Hiihtokisakauden huipennus yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa

Ajankohtaista ElisaViihde Viaplay

Viikonloppuna on luvassa varsinainen talviurheilun superviikonloppu, johon kuuluvat mm. maailmancupin kisat Falunista sekä lentomäen maailmanmestaruuskisat Norjan Vikersundista. Elisa Viihde Viaplayssa nähdään viikonlopun aikana yhteensä 27 Viaplay Talvi -lähetystä eri kilpailuista, joista kaikki Falunin maastohiihtokisat yksinoikeudella.

Maastohiihdon maailmancup huipentuu Falunissa. Perjantaina on ohjelmassa perinteisen sprintti ja lauantaina hiihdetään miesten 15 km ja naisten 10 km vapaalla hiihtotavalla. Sunnuntaina Falunissa on vuorossa kaksi erillistä viestikisaa. Ensin hiihdetään 4×5 km sekaviesti, ja maailmancup-kauden päättää sekaviestinä kilpailtava pariviesti. Iivo Niskanen ottaa viikonloppuna historiallisen cupin voiton ja kristallipallon. Lisäksi Niskanen on ykkönen maailmancupin kirikilpailussa. Krista Pärmäkoski puolestaan tavoittelee pääsyä kokonaiscupin kärkikolmikkoon.

”Krista Pärmäkoski on ollut loistavassa vauhdissa. Uskon että hän kerää sprintistä ja kympiltä hyvän pistemäärän, jolloin hänellä on sauma maailmancupin kakkossijaan. Iivo voi jo nautiskella normimatkojen kristallipallostaan,” luonnehtii Viaplay Talven asiantuntija Sami Jauhojärvi.

Viaplay Talven hiihtolähetykset tulevana viikonloppuna (*tummennetut yksinoikeudella)

Perjantai 11.3.

10:40 Maastohiihto (N/M) sprinttikarsinta, Falun, selostus Jussi Eskola & Sami Jauhojärvi (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi

12:55 Maastohiihto (N/M) sprintti, Falunselostus Jussi Eskola & Sami Jauhojärvi, sis. studion (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

15:50 Alppihiihto (N) suurpujottelu 1. kierros, Åre, selostus Jouni Pellinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport + Suomi)

17:20 Mäkihyppy, Lentomäen MM HS240, Vikersund, selostus Mikko Reitti & Jari Mantila) (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

18:50 Alppihiihto (N) suurpujottelu 2. kierros, Åre, selostus Jouni Pellinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport 2 Suomi)

Lauantai 12.3.

10:20 Alppihiihto (M) pujottelu 1. kierros, Kranjska Gora, selostus Jouni Pellinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

11:30 Alppihiihto (N) pujottelu 1. kierros, Åre, selostus Jouni Pellinen (Elisa Viihde Viaplay)

11:50 Yhdistetty, HS106, Schonach, selostus Mikko Reitti & Jari Mantila (Elisa Viihde Viaplay & V sport 2 Suomi)

12:10 Maastohiihto, M 15km (V), Falun, selostus Jussi Eskola & Sami Jauhojärvi, sis. studion (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

13:20 Alppihiihto (M) pujottelu 2. kierros, Kranjska Gora, selostus Jouni Pellinen (Elisa Viihde Viaplay)

13:20 Freestyle, slopestyle (M/N), Tignes, selostus Micky Westerlund (Elisa Viihde Viaplay)

14:20 Mäkihyppy HS100 (N), Oberhof, selostus Julius Vauhkonen (Elisa Viihde Viaplay)

14:35 Alppihiihto (N) pujottelu 2. kierros, Åre, selostus Jouni Pellinen (Elisa Viihde Viaplay)

14:50 Lumilautailu, paripujottelu (M/N), Piancavallo, selostus Heikki Sorsa (Elisa Viihde Viaplay)

14:55 Maastohiihto, N 10km (V), Falun, selostus Jussi Eskola & Sami Jauhojärvi, sis. studion (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

15:05 Yhdistetty, 10km, Schonach, selostus Mikko Reitti & Jari Mantila (Elisa Viihde Viaplay)

15:55 Freestyle, parikumpareet (M/N), Valmalenco, selostus Ville Kinaret (Elisa Viihde Viaplay)

17:20 Mäkihyppy, Lentomäen MM HS240, Vikersund, selostus Mikko Reitti & Jari Mantila (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

Sunnuntai 13.3.

10:20 Alppihiihto (M) pujottelu 1. kierros, Kranjska Gora, selostus Jouni Pellinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)

11:10 Maastohiihto, sekaviesti 4x5km (V), Falun, selostus Jussi Eskola & Sami Jauhojärvi, sis. studion (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

12:25 Yhdistetty, HS106, Schonach, selostus Mikko Reitti & Jari Mantila  (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

13:20 Alppihiihto (M) pujottelu 2. kierros, Kranjska Gora, selostus Jouni Pellinen, (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)

13:50 Lumilautailu, paripujottelu joukkuekilpailu, Piancavallo, selostus Heikki Sorsa (Elisa Viihde Viaplay)

14:10 Maastohiihto, pariviesti N+M (V), Falun, selostus Jussi Eskola & Sami Jauhojärvi, sis. studion (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

15:25 Yhdistetty, 10km, Schonach, selostus Mikko Reitti & Jari Mantila (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

15:35 Mäkihyppy HS100 (N), Oberhof, selostus Julius Vauhkonen (Elisa Viihde Viaplay)

17:20 Mäkihyppy, Lentomäen MM HS240 joukkuekilpailu, Vikersund, selostus Mikko Reitti & Jari Mantila (Elisa Viihde Viaplay)

Kaikki kisat ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa. Suurin osa tapahtumista näkyy myös V sport -kanavilla.

Lähde: ePRessi


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää vi

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa